AJ-traineeguiden-1040x390.jpg
Knowit-Digital-black.png

Knowit Solutions Traineeprogram

Knowit etablerades 1990 och har i dag cirka 4000 medarbetare i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Tyskland och Polen. Vår kultur präglas av öppenhet, förståelse för kundens affär, hög specialistkompetens och en vilja att ständigt utvecklas. Knowit är sedan 1997 noterat på den nordiska börsen i Stockholm. Dagligen hjälper vi våra kunder att utveckla sina verksamheter genom olika it-lösningar. I tvärfunktionella team arbetar vi med helhetsåtaganden. Vi har spetskompetens inom alla delar av systemutvecklingsprocessen – från idé, arkitektur och projektstyrning till systemutveckling, implementering, test och säkerhet.

Vill du jobba med nya digitala lösningar som underlättar människors vardag? När du börjar hos oss vill vi ge dig de bästa förutsättningarna att utvecklas och göra en spännande karriär. Som ett av Nordens största konsultbolag inom digital kommunikation, management och it erbjuder vi en innovativ och kreativ arbetsplats.

Som trainee hos oss på Knowit erbjuds du en plats att utvecklas och växa som person samtidigt som du är del i ett stöttande team. Vår decentraliserade organisation ger korta beslutsvägar och möjlighet att påverka. Det bidrar också till att du blir sedd för dina initiativ, framsteg och ditt personliga engagemang. Vårt medarbetarlöfte – Grow. Make a difference. Together. – leder oss i vardagen. Du erbjuds utbildning, mentorskap och anställning med marknadsmässig lön från dag ett. Allt för att du ska få en så trygg och rolig start på din karriär som möjligt.

Upplägg för traineeprogrammet
Traineeprogrammet inleds i höst med en gemensam uppstart då du lär känna de andra deltagarna i programmet. Du lär känna oss som företag och hur vi arbetar för ett mänskligt och hållbart samhälle i våra kunduppdrag. Du får utbildning och samlar praktiska erfarenheter i affärsmannaskap och det personliga ledarskapet samtidigt som du utvecklas inom ditt specialistområde. Under programmets gång arbetar du också i skarpa projekt, med intern eller extern kund.

Välj bland olika kompetensinriktningar
Vi erbjuder flera olika kompetensinriktningar. Vid ansökan får du möjlighet att ange vilket/vilka områden som intresserar dig mest.

  • Systemutveckling, back-end ( C#. NET eller Java)
  • Webbutveckling, front-end (HTML, CSS och JavaScript)
  • Mobilutveckling för Android och iOS
  • Test och kvalitetssäkring

Traineeplatser runt om i Sverige
Vi finns på flera orter i Sverige och du söker till den ort du är intresserad av. På ansökningssidan till traineeprogrammet ser du vilka orter som erbjuds i år.

Personlig mentor som stöttar dig hela vägen
Under hela din traineeperiod har du en dedikerad mentor som ger dig den stöttning och vägledning du behöver. Om det så gäller frågor kring konsultrollen eller våra rutiner på Knowit.

Är vi vad du söker?
För att trivas hos oss är du nyfiken på att utvecklas och växa, du lockas av variationen som konsultlivet erbjuder och vill arbeta i teknikens framkant. Kanske är du nyexaminerad från universitet, högskola eller yrkeshögskola? Eller så har du jobbat i något år och vill få en nystart i din karriär.

Populäraste konsultbolaget
Våra medarbetare ger oss högsta betyg som arbetsplats, vilket vi är väldigt stolta över. Dessutom har vi i flera år blivit framröstade som bästa arbetsgivaren inom konsultbranschen av Nordens unga yrkesverksamma akademiker inom it, under 2022 var vi också ett av de 25 företag i Sverige som fick utmärkelsen Top Companies från Linkedin.

Programinformation

Ansök senast

Våren 2024

Tillträde

Hösten 2024

Utbildning

Högskole-, universitets- eller yrkesutbildning med inriktning på systemvetenskap, data, matematik, kommunikation och design eller annat relevant område.

Utland

Nej

Kontaktperson

hanna.mattsson@knowit.se

Ansökan

Mer info kommer senare

Startsidan

https://www.knowit.se/karriar/trainee/

Följ oss i sociala media
TraineePriset header 2023 1040 x 390.png

ArtikelVinnarna av TraineePriset 2023 blev Volvo Group, Ericsson och SEB!

Läs mer