Till sidans huvudinnehåll
Tillbaka

E.ON Graduate Program

Om programmet
Vi på E.ON har ett individuellt utformat traineeprogram, E.ON Graduate Program. Programmet utformas efter dina intressen och vad verksamheterna har för behov och pågår under 12 månader. Under den tiden har du fyra olika placeringar, med möjlighet att åka utomlands under en av dem.

Vi vet att dina val kommer att förändras i takt med att du utvecklas. Därför behöver du inte veta vilka placeringar du vill göra när du börjar ditt traineeprogram hos oss. På det sättet kan du utforska nya vägar och få möjlighet till placeringar inom affärsområden som är helt nya för dig, eller som du brinner extra mycket för.

Genom de fyra placeringarna får du en god inblick i E.ON-koncernens affärer. Du får en global syn på våra nyckelfrågor, får byta erfarenheter och utveckla ditt nätverk både i Sverige och utomlands.

På E.ON tas din utveckling på största allvar. Parallellt med dina placeringar får du tillgång till en erfaren mentor. Tillsammans med dina traineekollegor deltar du i workshops och utbildningar. Du får också göra studiebesök runtom i verksamheten.

Som trainee får du en tillsvidareanställning redan från start, och kommer att vara knuten till ett av koncernens bolag. När du har avslutat E.ON Graduate Program fortsätter din anställning där. Då matchas din kompetens och dina önskemål med bolagets aktuella verksamhetsbehov.

Om E.ON Sverige

Vårt mål är att förbättra människors liv. Det gör vi genom att ge samhället energin som behövs för att vardagen ska fungera för alla. Samtidigt arbetar vi hårt för att energin ska användas smartare för att vårda jordens resurser. Nu lyfter vi blicken ytterligare i vårt pågående och långsiktiga hållbarhetsarbete. Senast 2035 ska de utsläpp av växthusgaser som vår verksamhet ger upphov till minskas till nettonoll.

E.ON Sverige är en del av den internationella energikoncernen E.ON SE med huvudkontor i Essen, Tyskland. Inom koncernen jobbar runt 70 000 personer i 15 länder. Vår verksamhet utgörs i huvudsak av två affärsområden:smarta distributionsnät och innovativa energilösningar.

På E.ON ser vi en framtid där förnybar energi är dominerande, smart energianvändning vardag och våra elnät den robusta ryggrad som möjliggör det elektrifierade samhället. Omställningen ska vara tillgänglig för alla och det ska vara enkelt att välja hållbart. Och vi är alla med på resan.

Senast uppdaterad: 2024-06-13

Dela innehållet med en vän:

Liknande Traineeplatser

Ta ett stort kliv in i arbetslivet och få ett stort försprång i din karriär med en traineetjänst. Sök bland alla Traineetjänster här.

Våra premium-partners