Till sidans huvudinnehåll
Tillbaka

Trainee Projektledare

Under programmets 12 månader får du, med stöd av mentorer, möjlighet att arbeta med flera områden som berör projektledarskapet. Allt från affärsstrategi till anbud och kalkylering. Under året kommer du även att delta i interna utbildningar som berör ämnen kopplat till projektledarskapet och branschspecifika krav-utbildningar. Traineeprogrammets syfte är att ge dig en god grund att stå på för en vidare lysande karriär hos oss på Craftor.

Om programmet
De första veckorna hos oss kommer du att ha introduktion på vårt huvudkontor i Rotebro, Stockholm med hela traineegruppen där du bland annat möter Craftors ledning och andra nyckelpersoner.

Under traineeperioden kommer du att ambulera mellan våra affärsområden; Stationer, Ledningar och Distribution för att få en så bred inblick i branschen och bolaget som möjligt.

Regelbundna uppföljningar planeras in och en stor del utav ditt arbete kommer att ske ute på våra projekt för att vara så nära verksamheten som möjligt.

Vem är du?

För att trivas hos oss ser vi att du är en driven person med en stor portion initiativförmåga. Du trivs i en entreprenöriell miljö och du lockas utav att den ena dagen inte är den andra lik. Craftor har projekt runt om i hela landet och du ser positivt på att arbeta verksamhetsnära och ser resandet som en naturlig del utav ditt arbete.

Vi ser att du har:

  • Högskole- eller civilingenjörsutbildning inom industriell ekonomi, elkraft, elektroteknik, energiteknik, byggteknik, maskinteknik, management eller liknande.
  • Flytande i både svenska och engelska.
  • Giltigt B-körkort.

Meriterande kvalifikationer:

  • Intresse för entreprenadjuridik och kontrakthantering.
  • Avslutad projektledarkurs.
  • Erfarenhet av arbete inom el eller byggrelaterade roller.

Om Craftor

Craftor är en elkraftentreprenör som projekterar, bygger och underhåller elnät – specialiserade på kraftanläggningar upp till 400 kV. Oavsett om det är totalentreprenad eller mindre uppdrag har vi som mål att leverera den bästa tekniska lösningen på det mest effektiva och konkurrenskraftiga sättet – för bästa resultat.

Sedan företaget grundades 1983 har det utvecklats från det lilla montageföretaget till en av Nordens ledande elkraftentreprenörer med över 160 medarbetare och några av de mest avancerade och specialiserade uppdragen inom området. Vi ingår sedan december 2020 i Eleda Group.

år verksamhet är uppdelad inom Stationer, Ledningar och Distribution. Alla med sin spetskompetens som gör dem branschledande inom sitt område. Vi har huvudkontor i Sollentuna, Stockholm. Vi har dessutom etableringar i Lund, Göteborg, Trollhättan, Västberga (Stockholm), Alingsås, Gävle, Sundsvall, Sollefteå och Umeå.

Senast uppdaterad: 2024-06-03

Dela innehållet med en vän:

Liknande Traineeplatser

Ta ett stort kliv in i arbetslivet och få ett stort försprång i din karriär med en traineetjänst. Sök bland alla Traineetjänster här.

Våra premium-partners