Till sidans huvudinnehåll
Tillbaka

Accigos konsultprogram

På Accigo har vi valt att inte ha några chefer eller traditionella hierarkier, utan jobbar med något som vi kallar för Kollektivt ledarskap. Det betyder att vi lägger ansvaret och möjligheterna hos oss själva. Ambitionen hos varje enskild individ är det som skapar gemensam framdrift och utveckling.

Konsultprogrammet är Accigos tvååriga traineeprogram där du får möjlighet att prova på många spännande projekt inom olika branscher. Genom interna utbildningar, en unik hållbarhetsplan, coachning och kundprojekt tidigt i konsultkarriären utvecklas våra medarbetare till marknadens bästa konsulter.

Konsultprogrammet kickstartar med vårt 5 veckor långa Introduktionsprogram. Du introduceras då till vår företagskultur och skapar en förståelse för hur vi arbetar efter vår värdegrund och vilka beteenden som är nycklar till framgång och utveckling. För oss handlar det om att hitta jämvikten runt en rad viktiga faktorer – professionalism och entreprenörsanda, människa och företag, arbete och fritid. Ett företag och en människa i balans har kraften och modet att jobba med ständig utveckling.

Till våren 2025 söker våra två affärsenheter nya medarbetare till konsultprogrammet. Den ena affärsenheten fokuserar på affärs- och verksamhetssystem med inriktning finans, supply och CRM, och den andra affärsenheten fokuserar på programmering mot webb, BI, och Microsoft 365. Det finns en annons för varje affärsenhet – läs mer om annonserna genom länken och skicka in din ansökan idag!

Om Accigo

För många handlar digitalisering mest om teknik. För oss är det mycket mer än så. Vi får medarbetare och verksamheter att växa, våga sikta högre och öppna dörrar som ingen visste fanns. Accigo är ett nordiskt techbolag som hjälper företag med digital affärs- och verksamhetsutveckling med fokus på Microsofts teknologiplattform. Hos oss kan du som nyexaminerad från universitet eller högskola utvecklas inom allt från affärssystem, IT-projektledning och webbutveckling, till cloud, IT-säkerhet, och förvaltning – bara du sätter gränsen för din egen ambition! Låter det spännande?

Senast uppdaterad: 2024-05-27

Dela innehållet med en vän:

Liknande Traineeplatser

Ta ett stort kliv in i arbetslivet och få ett stort försprång i din karriär med en traineetjänst. Sök bland alla Traineetjänster här.

Våra premium-partners