Till sidans huvudinnehåll
Tillbaka

Södra Traineeprogram

Södras traineeprogram är ett 12 månaders program där du tillsammans med dina traineekollegor, organisationen och människorna du möter får chansen och möjligheten att utvecklas, utveckla och växa.

Under ditt år som trainee erbjuds du en gedigen introduktion till Södra och vår värdekedja parallellt som du erbjuds en ledarutvecklingsresa inom självledarskap, att leda andra samt leda utveckling. Genom hela programmet varvar vi teori med praktisk tillämpning för bästa lärandet i vardagen. Du tillhör från start en del i organisationen där du också har din tänkta roll efter programmet.

Under programmet kommer ni traineer bland annat ha uppdrag med koppling till vår strategi ”från en familj till en annan” samt ett ömsesidigt mentorskap med en senior ledare i Södra, för att ge goda förutsättningar till ett ömsesidigt lärande.

Det här är Södra Skogsägarna

Södra bildades 1938 ur idén om att vi är starkare tillsammans. I dag är Södra Sveriges största skogsägarförening med fler än 50 000 familjeskogsbrukare som medlemmar. Tillsammans äger medlemmarna i Södra en världsledande industri som förädlar skogsråvaran till förnybara produkter inom massa, trä, byggsystem, flytande bioprodukter och energi. Med rötterna i skogen skapar vi framtiden.

Senast uppdaterad: 2024-06-03

Dela innehållet med en vän:

Liknande Traineeplatser

Ta ett stort kliv in i arbetslivet och få ett stort försprång i din karriär med en traineetjänst. Sök bland alla Traineetjänster här.

Våra premium-partners