Till sidans huvudinnehåll
Tillbaka

Konsultprogrammet

Vill du jobba på ett företag som drivs helt utan chefer och som ger dig möjlighet att utvecklas utifrån din ambition? Vi söker dig som vill vara en del av en ambitionsdriven kultur som präglas av entreprenörsanda där du får vara med och skapa värde i utmanande förändringsarbeten hos våra kunder. Konsultprogrammet är ett treårigt program som inleds med fem veckors introduktion. Därefter ger du dig ut på ditt första kunduppdrag parallellt med att du löpande under de tre åren går olika kurser och deltar i reflektionspass. Vi söker medarbetare till våra kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. På Konsultprogrammet får du en fast heltidsanställning samt en marknadsmässig lön.

En trygg start på din karriär – välj ett certifierat traineeprogram
Konsultprogrammet är certifierad av TraineeGuiden. Certifikatet har utvecklats av TraineeGuiden tillsammans med Civilekonomerna och Sveriges Ingenjörer i syfte att underlätta för sökande till traineeprogram att välja bra strukturerade kvalitetsprogram.

Om programmet

Vad ingår i Centigos Konsultprogram mer i detalj?

  • Introduktionsprogram: Som konsult inleder du din tid på Centigo med ett fem veckor långt Introduktionsprogram där teoretisk utbildning blandas med praktiska moment. Du får en introduktion till Centigo och din blivande roll som managementkonsult, utbildningar i allt från projektledning och förändringsledning till presentationsteknik och andra metoder och verktyg som du har användning för i ditt arbete som managementkonsult. Du får även utvecklas genom projekt- och casearbeten som du genomför tillsammans med din startgrupp.
  • Kunduppdrag varvat med utbildning: Kunskaperna från Introduktionsprogrammet tar du med dig till ditt första uppdrag där du tillsammans med erfarna kollegor är med och bidrar till våra kunders framgång. Praktisk projekterfarenhet i kombination med regelbundna utbildningar kopplade till affärsmannaskap, konsultmässighet och ledarskap.
  • Coaching och personlig utveckling: Under dina tre år på Konsultprogrammet får du regelbunden coachning som ger dig de rätta förutsättningarna att utvecklas till en framgångsrik managementkonsult.

Om Centigo

Centigo är det största svenska managementkonsultbolaget med ca 230 medarbetare. Vi har inte en enda chef utan vår verksamhet bedrivs istället med kollektivt ledarskap vilket kännetecknas av en särskilt ambitionsdriven och entreprenöriell miljö. Det innebär att varje medarbetare har stora möjligheter att påverka sin egen utveckling. Detta synsätt ställer också höga krav på individen och ledarskapet. För att skapa framgång i en sådan miljö krävs att var och en är beredd att ta ansvar för sina handlingar.

Tillsammans hjälper vi ledande företag och organisationer att bli långsiktigt framgångsrika. Business Wellness® är vårt sätt att se på vad som kännetecknar framgångsrika företag och hur de skapas. Detta synsätt tillämpar vi såväl i våra uppdrag som i vår strävan att bli marknadens mest attraktiva konsultpartner.

Senast uppdaterad: 2024-06-20

Dela innehållet med en vän:

Liknande Traineeplatser

Ta ett stort kliv in i arbetslivet och få ett stort försprång i din karriär med en traineetjänst. Sök bland alla Traineetjänster här.

Våra premium-partners