Till sidans huvudinnehåll
Tillbaka

SJ AB Management Trainee Program

Certifierat traineeprogram Certifierat traineeprogram

SJs Traineeprogram – din biljett till ett fantastisk karriärresa!
Förbered dig för att stiga in i en värld där vi värdesätter din kunskap och där viljan att internt nätverka är nyckeln till framgång. SJs Traineeprogram är din entré till en ljus framtid där du kommer att bli mästare i att leverera högkvalitativa och hållbara produkter. Detta är inte bara ett program; utan ett fantastiskt sätt inleda din karriär på.

Men SJ är inte bara ett företag – vi är en gemenskap med högt flygande ambitioner. Vi är vägvisare när det gäller att nå Sveriges klimatmål och definiera framtidens sätt att resa. För att trivas hos oss måste du tycka om att arbeta med förbättringsarbete, öppen för nya idéer, datadrivet med ständigt fokus mot kund och lösningar. Du är också en lagspelare som är helt övertygad om att framgång bärs fram av samarbete.

Sedan vi lanserade vårt Trainee program 2013 har vi dragit till oss de mest lysande studenterna från Sveriges mest framstående universitet. Ni är våra blivande stjärnor som hjälper oss stärka våra möjligheter att skapa tjänster och produkter som kommer att glänsa för morgondagens resenärer.

Om du är redo för att påbörja en rolig resa mot en lysande framtid, ta möjligheten och kliv ombord på vårt Traineeprogram. Vi ser fram emot att tillsammans skapa den resa som kommer att göra dig stolt över din karriär. Välkommen till SJ – Ditt Äventyr, Din Erfarenhet, Din Framtid!

Din biljett till ett fantastisk karriärresa!

SJ

Om SJ

SJ är ett svenskt reseföretag som erbjuder hållbara resor i egen regi och i samarbete med andra. SJ är ett av Sveriges grönaste varumärken och en del av lösningen för att klimatmålen ska nås. Koncernens 5400 medarbetare i Sverige och Norge bidrar alla till ökat tågresande – framtidens sätt att resa.

Senast uppdaterad: 2024-06-13

Dela innehållet med en vän:

Liknande Traineeplatser

Ta ett stort kliv in i arbetslivet och få ett stort försprång i din karriär med en traineetjänst. Sök bland alla Traineetjänster här.

Våra premium-partners