Till sidans huvudinnehåll
Tillbaka

PostNord Graduate Program

PostNords Graduateprogram erbjuder flera spännande möjligheter för dig som är eller snart är nyutexaminerad med akademisk bakgrund och vill rivstarta din karriär hos oss. Fem personer erbjuds ett tio månader långt program med omfattande och omväxlande lärande från flera olika delar av vår organisation med placering på vårt moderna huvudkontor Arken i Stockholm.

  • Försäljning (Sales Operations): I denna roll arbetar du med att skapa förutsättningar och aktiviteter för vår säljorganisation. Du fungerar som en brygga mellan säljare/marknad och affärsområden, med fokus på att göra bättre affärer. Studiebakgrund: Marknadsföring, logistik eller försäljning.
  • Finans/Ekonomi: Här jobbar du verksamhetsnära och påverkar beslut genom analyser. Du rapporterar verksamhetsresultat och KPI:er. Förståelse för redovisning är viktigt. Studiebakgrund: Företagsekonomi, nationalekonomi, analys, BI och redovisning.
  • Process- och verksamhetsutveckling inom produktion: Fokus ligger på projektledning och analyser för att driva verksamheten framåt. Studiebakgrund: Civilingenjör med inriktning industriell ekonomi, logistik eller motsvarande.
  • Affärsutveckling: Här stöttar du marknadsutveckling och datadriven produkt- och erbjudandeutveckling. Arbetet innebär att ta fram och analysera data samt viss projektledning. Studiebakgrund: Civilingenjör med inriktning Industriell Ekonomi, Technology Management, Teknisk fysik eller Datateknik.
  • Workforce Management: I denna roll hanterar du processen från prognoser och resursanalyser för att säkerställa smart bemanning i vår produktionsverksamhet. Du arbetar med volymprognoser, resursoptimering och schemaläggning. Förslagsvis har du studerat inom detta område.

Så vad väntar du på?
Skicka in din ansökan nu och låt oss ta reda på om du är vår nästa talang genom att svara på två videofrågor, bifoga ditt CV och betyg från relevant akademisk utbildning. Har du några frågor är du välkommen att höra av dig till oss på graduateprogram@postnord.com. Välkommen med din ansökan.

Vårt urval av deltagare genomförs självklart utifrån ett mångfaldsperspektiv. Är du aktuell efter de första stegen i rekryteringsprocessen ser vi fram emot att välkomna dig till vår PostNord-dag i Stockholm den 11 April.

Vem du är

Vi söker dig som är analytisk, professionell och ambitiös med ett genuint intresse av att vara med och utveckla vår verksamhet. Vi ser gärna att du är affärsmässigt medveten och en naturlig relationsbyggare.

Om PostNord

PostNord är Sveriges och Nordens mest anlitade leverans- och logistikpartner för privatpersoner och företag. Vi har tre lika viktiga affärsområden i organisationen: brev, paket och logistik. Vår vision är att vara favoritleverantör i Norden och vårt syfte är att göra vardagen enklare för alla som lever och verkar i Sverige. Genom vårt samhällsuppdrag distribuerar vi post till hela landet och säkerställer att alla har tillgång till god samhällsservice oavsett vart man bor. Dessutom har vi ett högt uppsatt hållbarhetsmål: att vara fossilfria 2030.

Multiracial group of young creative people in smart casual wear discussing business brainstorming meeting ideas mobile application software design project in modern office. Coworker teamwork concept.

Senast uppdaterad: 2024-06-12

Dela innehållet med en vän:

Liknande Traineeplatser

Ta ett stort kliv in i arbetslivet och få ett stort försprång i din karriär med en traineetjänst. Sök bland alla Traineetjänster här.

Våra premium-partners