Till sidans huvudinnehåll
Tillbaka

Advanias traineeprogram Advance

 • Vill du vara med och utveckla framtidens IT-tjänster som för samhället framåt?
 • Önskar du vara en del av vårt sammanhängande team där din kreativitet och individualitet värderas?
 • Tycker du om att arbeta i team och vill du få chansen att bygga ett stort nätverk med några av Sveriges vassaste IT-specialister?
 • Är du redo att kickstarta din karriär inom IT/Tech och samtidigt ha en trygg onboarding?

Känner du “ja, absolut!”? Då tror vi att Advanias traineeprogram Advance är rätt för dig!

Som trainee på Advania
Genom ett strukturerat programupplägg på 12 månader, med start i början av september 2024, får du som trainee en bred kunskap och erfarenhet av IT-branschen inför din fortsatta karriär hos oss. Teoretiska utbildningar med certifieringar varvas med praktiskt konsultarbete med våra kunder.

Förutom kompetenta kollegor och din närmsta chef får du en utbildad mentor som coachar och stöttar dig i ditt arbete – både internt och externt mot kund. Du får även stöttning av våra programansvariga som planerar, leder och följer upp programmet.

Du får inblick i samtliga av Advanias affärsområden samt en specialisering inom ditt område IT-projektledning, IT-säkerhet/Informationssäkerhet, Robotic Process Automation och Systemutveckling

Vad vi söker hos dig
Vi söker dig som:

 • Vid traineeprogrammets start, hösten 2025, är nyexaminerad från högskola eller universitet (minst 3 årig utbildning, 180 hp). Du kan även ha arbetat ca 1 år efter din examen.
 • Behärskar svenska i såväl tal som skrift.
 • Har en stark vilja och ambition att växa och utvecklas inom IT/Tech-branschen.
 • Ser möjligheter, bidrar med kreativa lösningar och vill förstå hur IT kan utveckla affärer och verksamheter.
 • Är en god lagkamrat och motiveras av att samarbeta nära dina kollegor.

Meriterande om du även har erfarenhet av:

 • Studentkår- eller föreningsarbete
 • Utlandsstudier
 • Yrkeserfarenhet inom IT eller ledarskap

Vi ser fram emot din ansökan!
Vi välkomnar sökanden med olika bakgrunder, erfarenheter och synsätt, eftersom vi vet att en bredare mångfald berikar var och en av oss och stärker såväl effektivitet som kreativitet i vårt arbete.

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar.

Om Advania

Med fokus på långsiktiga relationer, ledande teknologier, moderna plattformslösningar och strategiska partnerskap gör vi det enkelt för företag och offentliga verksamheter att växa med IT. Vi erbjuder kundunika IT-lösningar med mätbara resultat som förenklar våra kunders vardag. Det är vi bäst på. Advania Sverige består av ca 1700 stjärnor och är en del av Advaniakoncernen som också finns i Norge, Island, Finland, Danmark och UK.

Våra fantastiska medarbetare, vår decentraliserade affärsmodell och vårt entreprenörsdrivna arbetssätt speglar vår företagskultur. För att vi ska kunna vårda vår unika företagskultur ska alla ledare och medarbetare känna både ägandeskap och mandat att göra vad de kan för att våra kunder ska fortsätta vara nöjda och växa tillsammans med oss. Att arbeta i en inkluderande miljö, med individer som är experter och kunder som vill utvecklas ger oss möjligheten att trivas och att ha riktigt roligt på jobbet.

Senast uppdaterad: 2024-05-27

Dela innehållet med en vän:

Liknande Traineeplatser

Ta ett stort kliv in i arbetslivet och få ett stort försprång i din karriär med en traineetjänst. Sök bland alla Traineetjänster här.

Certifierat traineeprogram Certifierat traineeprogram

Camp Cartesius

Våra premium-partners