Till sidans huvudinnehåll
Tillbaka

Sofigate Trainee

Är du intresserad av digital transformation och vill ha ett spännande jobb med engagerade kollegor?

Vi befinner oss just nu på vår största tillväxtresa någonsin där du har stor möjlighet att påverka samt föra egna initiativ som driver företaget framåt. Vårt traineeprogram erbjuder en trygg start på arbetslivet och möjlighet att snabbt utvecklas inom konsultyrket!

Traineeårets upplägg
Programmet rivstartar med noga utvalda kurser för att hjälpa dig att bygga en stabil grund som konsult. Du kommer i ett eller flera traineeprojekt, tillsammans med en dedikerad sponsor, driva projekt som bidrar till Sofigates företagsmål och involveras i strategi, affärsutveckling och marknadsföring. Ett stort fokus i programmet är att du ska få en aktiv roll i några av våra spännande kundprojekt. Tillsammans med erfarna kollegor från Sofigate kommer du ges möjlighet att applicera det du lärt dig av utbildningarna och upptäcka flera områden och branscher. Under året har du alltid stöttning från din Team Lead, personliga mentor och erfarna kollegor.

Två inriktningar

Traineeprogrammet utgår ifrån Sofigates två affärsområden – Transformations och Platforms. Du väljer vilket spår du är mest intresserad av och vill utvecklas inom i din ansökan. Oavsett inriktning börjar alla traineer som en grupp och har majoriteten av kurserna gemensamt. Traineer inom Transformations är mer inriktade på våra ramverk inom strategi, styrning och projektledning. Traineer inom Platforms har en mer teknisk inriktning fokuserad på realisering av digitala transformationer genom implementationer av cloudplattformar

Vem söker vi?

  • Vi söker studenter med masterexamen inom en ingenjörs, IT-, ekonomi- eller management-utbildning eller annan relevant utbildning med 0-1 års arbetslivserfarenhet
  • Utlandserfarenhet är meriterande
  • Du är intresserad av IT och digitalisering. Det är meriterande om det har varit en del av din utbildning eller om du har relevant arbetslivserfarenhet
  • Som person är du ambitiös, driven och har goda akademiska resultat
  • Du har hög social kompetens, är en god lagspelare och ser fram emot en framtida karriär som konsult
  • Du är flytande i tal och skrift på både svenska och engelska

Vi satsar på välmående

Vi tror på vikten av att skapa en trivsam arbetsplats, en bra sammanhållning och att ha kul på jobbet. Vi månar om work-life-balance, flexibla arbetsstider och har i programmet ett stort fokus på sociala aktiviteter. Som trainee får du även möjlighet att besöka våra kollegor i Helsingfors, Malmö och Köpenhamn.

Om Sofigate

Sofigate är ett snabbt växande managementkonsultföretag som hjälper Nordens ledande bolag att lyckas med sina digitala transformationer. Eftersom teknik- och affärsvärlden förändras snabbt tar vi på Sofigate alltid ett holistiskt tillvägagångssätt när det gäller strategi, människor, processer och teknik. Det gör vi genom våra två affärsområden: Transformations och Platforms. Därigenom kan vi hjälpa våra kunder genom hela transformationen – från strategi, expertrådgivning, projekt- och förändringsledning till faktiskt införande av moderna cloudplattformar.

Senast uppdaterad: 2024-06-12

Dela innehållet med en vän:

Liknande Traineeplatser

Ta ett stort kliv in i arbetslivet och få ett stort försprång i din karriär med en traineetjänst. Sök bland alla Traineetjänster här.

Våra premium-partners