Till sidans huvudinnehåll
Tillbaka

Granitor Automation School

Vi vänder oss till dig som är nyexaminerad civilingenjör eller högskoleingenjör med stort intresse och nyfikenhet inom teknikområdet. Meriterande är intresse för/utbildningsbakgrund inom automation, mekatronik eller elektroteknik/elkraft.

Under hela programmet arbetar du som trainee i verkliga projekt med egna ansvarsområden varvat med teori. På det sättet tänker vi att du får en bred och stabil grund att stå på och en skjuts tidigt i karriären. Som morgondagens specialist inom automationsområdet är vägarna framåt många och möjligheterna ännu fler, som trainee tar du reda på vad som passar just dig.

Om programmet

Detaljer om traineeprogrammet:

  • Traineeprogrammet pågår i 18 månader
  • Du är anställd från första dagen
  • Programtiden består av tre huvudblock: konstruktion, programmering och projektledning
  • Vi inleder med en gemensam introduktion och varvar sedan arbete och utbildning under hela programtiden
  • Du ges möjlighet att knyta värdefulla kontakter, lära känna Granitor Systems organisation och företagskultur och få en bred kompetens inom företaget
  • Du är placerad på en av våra avdelningar där du kommer att få pröva på alla områden – från verkstadsarbete till projektledning. Parallellt genomförs utbildning, seminarier och studiebesök
  • Du tillhör den placeringsort där du är anställd men programmet kommer att innebära en del resor och arbete på annan ort beroende på projekten (körkort är en förutsättning)
  • Förutom att besöka verksamheterna inom Granitor Systems ingår även studiebesök hos några av våra kunder
  • Du får under hela perioden stöd av en personlig mentor

Om Granitor

Med människor i fokus och rötter i traditionell automation är vi en av Sveriges ledande leverantörer av resurseffektiviserande system för energi, infra och industri. Vi tar ett helhetsansvar för både stora och mindre projekt med el, kraft och automation. Vi levererar även hela anläggningar där vi utöver våra automationslösningar tar ett totalansvar – människor, montagelösningar och mekanik. Genom att kombinera projektförmåga, branschkunnande och teknisk kompetens, skapar vi framgång och utveckling för både medarbetare och kunder. Våra resurser har vi samlade i eget hus vilket ger oss en värdefull samverkan och kontinuitet i projekten. För oss handlar projektförmåga om att skapa konkurrenskraft åt och tillsammans med våra kunder. Överallt där industriproduktion effektiviseras och utvecklas har Granitor Systems en naturlig och viktig roll att spela.

Senast uppdaterad: 2024-06-12

Dela innehållet med en vän:

Liknande Traineeplatser

Ta ett stort kliv in i arbetslivet och få ett stort försprång i din karriär med en traineetjänst. Sök bland alla Traineetjänster här.

Våra premium-partners