Till sidans huvudinnehåll
Tillbaka

Ateas management traineeprogram

Vi har förmånen att leva i ett av världens finaste länder. Men vi på Atea vill mer. Som specialister inom it-infrastruktur tänker vi vara med och forma ett ännu bättre Sverige. Genom att skapa lösningar som nästa generation kan känna sig stolta över är du som medarbetare på Atea med och lägger grunden till ett smartare och mer innovativt Sverige.

Din roll i laget
”Som trainee på Atea ges man en unik möjlighet att få inblick i Ateas olika affärsområden och enheter, nätverka med kunniga kollegor runt om i bolaget och bjudas in i dialoger på ledningsnivå. Under programmet står personlig och professionell utveckling i fokus när man i en stöttande och varm företagskultur får ta sig an utmanande och lärorika uppdrag från bolagets olika verksamhetsområden. Genom att få driva varierade projekt varvat med utbildning i intressanta områden och coachning från erfarna ledare ges man chans att utveckla sitt ledarskap, problemlösningsförmåga och andra kompetenser baserat på sina egna uppsatta mål. Genom att redan från start få ett stort ansvar och förtroende i rollen så lyckades traineeprogrammet överträffa mina höga förväntningar. Min tid som trainee var definitivt utmanande och samtidigt otroligt utvecklande, lärorik och rolig!”

– Jennifer Sturedahl, fd Trainee, idag intern projektledare på Atea.

Det finns fyra inriktningar på årets traineeprogram; mjukvara & moln, hållbar livscykelhantering av it, hållbarhet och försäljning & upphandling. Låter det spännande? Då kan du vara en av fyra traineer som får en unik möjlighet att under programmets gång komma in i vår verksamhet och utvecklas med oss.

Dina arbetsuppgifter
Under året roterar du på fem affärsområden, varav två är kopplade till din valda inriktning. Mellan modulerna har du tillsammans med de andra traineerna caseveckor, självstudier, mentorsbesök, kontorsbesök och VD-dagar. När traineeperioden lider mot sitt slut beror din nästa roll på din inriktning och dina ambitioner, men även var det finns möjligheter.

Vårt erbjudande till dig
Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it.

Vårt traineeprogram är certifierat. Detta är en CV-lös ansökningsprocess.

Om Atea

Atea finns i sju länder i Norden och Baltikum, har ca 8000 medarbetare, marknadsledare i Norden och Baltikum och är den näst största it-infrastrukturleverantören i Europa. Koncernen hade en omsättning på drygt 47 miljarder norska kronor 2022 och är noterad på Oslo Börs.

Senast uppdaterad: 2024-05-27

Dela innehållet med en vän:

Liknande Traineeplatser

Ta ett stort kliv in i arbetslivet och få ett stort försprång i din karriär med en traineetjänst. Sök bland alla Traineetjänster här.

Våra premium-partners