Traineeprogram - Säker digitalisering

Omegapoint är Norra Europas ledande konsultbolag inom cybersäker digitalisering. Med en vision om en framtid där vi fullt ut kan lita på teknik använder vi vår expertis för att säkra våra kunders och medarbetares utveckling. Vi är vassa och snälla, något som karaktäriseras av vår kompetensutvecklingskultur och viljan att dela vår kunskap med varandra. Vi är för närvarande över 900 anställda konsulter i Stockholm, Oslo, Drammen, Köpenhamn, Göteborg, Malmö, Örebro, Västerås, Enköping, Uppsala och Umeå. Företaget, som grundades 2001, omsätter 1 400 MSEK och ägs delvis av medarbetare, delvis av FSN Capital. Alla medarbetare erbjuds delägarskap.

Är du intresserad av systemutveckling och programmering? Har du ett intresse för säkerhet? Vill du jobba som konsult?
Omegapoints Academy Professional Program är en fantastisk möjlighet för dig som vill arbeta inom säker applikationsutveckling och digitala lösningar. Vi erbjuder ett intensivt program som ger dig en gedigen kickstart i karriären samtidigt som du är anställd hos oss.

Vi önskar att du:

  • Är i början av din karriär eller är nyexaminerad inom datavetenskap, datateknik (gärna inriktning Datalogi, Cybersäkerhet), informationsteknik, Informationsteknologi, teknisk fysik, eller motsvarande
  • Behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift
  • Är nyfiken, tycker om att lära dig nya saker och dela din kunskap med andra
  • Trivs med att dela med dig av dina tankar, kompetens och idéer

Inter utbildning och kundprojekt
Sedan 2011 har vi drivit vårt traineeprogram med ambitionen att under de 6 månader som programmet pågår ge dig erfarenhet och kunskap motsvarande 3 år i branschen. Helt enkelt en riktig kickstart i din karriär!

I programmet ingår vad vi kallar för vår Academy Week. Vilket är dagar fullspäckade med utbildning och "gettogether" tillsammans med traineer från alla våra kontor.

Under hela programmet tillhandahåller vi interna utbildningar inom bland annat agila metoder, säker applikationsutveckling, testdriven utveckling, moderna webbtekniker, domändriven design och cybersäkerhet. Utöver detta får du ett riktigt konsultuppdrag hos en av våra kunder. Uppdraget utförs tillsammans med övriga trainee-deltagare med handledning av erfarna konsulter.

Vad händer sedan?
Vi tror däremot inte att ovan räcker för att du ska vara nöjd!

Efter några månader är du redo för ditt första kunduppdrag. En speciellt utsedd mentor ger dig stöd under den första tiden och ni kommer att ha regelbundna avstämningar. Du får också en individuell kompetensutvecklingsplan, vi vet att du har potential och vi vill hjälpa dig att utveckla den.

Programmet pågår under 6 månader, där du redan efter denna tid får en lönejustering. Vi varvar teoretisk utbildning med intressanta kunduppdrag där du samtidigt får stöd och hjälp av Omegapoints mest erfarna konsulter. Du kommer upptäcka att din inlärningskurva blir mycket brant.

Självfallet hoppas vi att din kompetensresa på Omegapoint blir mycket längre än så!

Varmt välkommen med din ansökan.

Programinformation

Ansök senast

7 juni 2024

Tillträde

2 september 2024

Utbildning

Du är i början av din karriär eller är nyexaminerad inom datavetenskap, datateknik (gärna inriktning Datalogi eller Cybersäkerhet), informationsteknik, Informationsteknologi, teknisk fysik, eller motsvarande

Utland

Nej

Kontaktperson

Tatiana Decker, 070-172 32 85, tatiana.decker@omegapoint.se

Ansökan

https://jobb.omegapoint.se/jobs

Startsidan

https://jobb.omegapoint.se/jobs

Följ oss i sociala media
TraineeDagen Header 1040 x 390 px.png

ArtikelBli en framtida ledare och kickstarta din karriär på TraineeDagarna 2024! Vill du ha en flygande start på din karriär? Då är TraineeDagarna 2024 evenemanget för dig! Anmäl dig gratis idag för att få träffa Nordens mest eftertraktade arbetsgivare och ha chansen att få gå deras traineeprogram.

Läs mer
TraineePriset header 2023 1040 x 390.png

ArtikelVinnarna av TraineePriset 2023 blev Volvo Group, Ericsson och SEB!

Läs mer