Samhällsentreprenörer till Familjen Helsingborg

Vi i Familjen Helsingborg spår en spännande framtid och sätter utveckling i fokus. Hos oss arbetar du med kvalificerade uppdrag samtidigt som du får personlig utveckling och ett brett nätverk. Vi är ett samarbete som består av elva kommuner i Skånes nordvästra hörn.

Vill du vara med och utveckla vårt samhälle? Hos oss kickstartar du din karriär som trainee efter din examen! I över 15 år har vi rekryterat talanger till vårt traineeprogram till ledande befattningar, strategiska uppdrag och specialistroller. Som trainee i Familjen Helsingborg kommer du att få värdefulla utbildningsdagar inom bland annat projektledning, presentationsteknik och personlig utveckling. Tillsammans med dina traineekollegor kommer du dessutom att få träffa ledning, politiker och specialister på studiebesök i Familjen Helsingborgs kommuner och därmed fördjupa dina kunskaper i offentlig sektor.

Traineetjänster 2024
Till Traineeprogrammet söker vi kandidater som anses ha särskilt goda förutsättningar för att i framtiden inta ledande eller strategiska specialistfunktioner.

Som trainee arbetar du med kvalificerade uppdrag i din hemkommun och får personlig utveckling genom traineeprogrammets utvecklingsdagar. Du arbetar och driver även ett projekt tillsammans med dina traineekollegor. Under traineeåret läggs cirka 25% av arbetstiden på utvecklingsdagar genom programmet.

Kvalifikationer
Du som söker är en nyutexaminerad akademiker, max två år gammal högskole- och/eller universitetsexamen. Du har en liten arbetslivserfarenhet men ett stort engagemang för samhällsfrågor. För att bli antagen till traineeprogrammet ska du ha erhållit din högskole-/universitetsexamen innan traineeprogrammets start.

Programinformation

Ansök senast

15 mars 2024

Tillträde

Hösten 2024

Utbildning

Högskole- och/eller universitetsexamen som t.ex. statsvetare, samhällsvetare, kriminolog, risk- och krishantering, socionom, beteendevetare, kommunikatör, systemvetare, digital arkitektur

Utland

Nej

Kontaktperson

Amanda Törnqvist, Projektledare, 042-10 35 26, amanda.tornqvist@familjenhelsingborg.se

Ansökan

https://traineeprogrammet.se/ansok-till-traineeprogrammet

Startsidan

https://traineeprogrammet.se/

Följ oss i sociala media