Till sidans huvudinnehåll
Tillbaka

Zington Accelerate 

Zington Accelerate är för dig som söker en kickstart på karriären. Med konsulttjänster som täcker hela det digitala spektrat erbjuder vi dig en mängd möjligheter att utvecklas i just den roll du önskar oavsett om det är som Utvecklare, Produktägare eller som konsult inom Management, Data Science eller SAP.

När du börjar din resa på Zington är du under det första halvåret en del av vårt Accelerate-program. Programmet inleds med en introduktion till konsultrollen tillsammans med övriga kollegor som ingår i programmet.

Efter introduktionen börjar vi arbeta mer fokuserat med att bygga din tekniska kompetens inom det kompetensområde vi tillsammans anser passa dig bäst baserat på erfarenhet, driv och intresse. Beroende på vilken roll och tekniskt område du väljer att inrikta dig på kommer vi tillsammans sätta din personliga utvecklingsplan för att skapa de bästa förutsättningarna för just dig att lyckas i rollen du vill växa inom. Din utbildningsplan består bland av certifieringsgrundande kurser, interna projekt, projekt hos kund samt mentorskap. Vi tror på kraften i mentorskapet där du får stöttning av mer seniora kollegor inom ditt kompetensområde under programmets gång. Under hela Accelerateprogrammet träffas vi på månadsvisa träffar där vi delar erfarenheter och utmaningar, kompetenser och har roligt tillsammans.

Genom bland annat utbildningar, inspirationsföreläsningar, sociala event och nätverksbyggande samt coachning skapar vi tillsammans en bra grund för att du ska lyckas i rollen som konsult. I programmet lägger vi stort fokus på att utveckla din kompetens, ditt personliga ledarskap och din personliga verktygslåda när det kommer till konsultmannaskap.

Vår ambition vid programmets slut är att du och dina Acceleratekollegor fått de bästa möjliga förutsättningarna för att trivas, och fortsätta växa, i rollen som konsult.

Om Zington

Zington är ett konsultföretag med expertis inom Management, IT och Design. Vår resa började redan 2008 med ett gäng riktigt kompetenta konsulter med varierande bakgrund men en gemensam värdegrund. Idag är vi 250 medarbetare som stöttar företag som ex. Atrium Ljungberg, Axfood, Klarna, Apollo och Fora.

Hos oss på Zington ligger vår styrka i våra medarbetare. Vi tror på individens betydelse för helheten och på allas förmåga att uträtta stordåd när vi ges rätt förutsättningar. Vi tror på kraften i att utveckla och utvecklas för att bli vårt bästa jag. Oavsett om du är en specialist eller generalist kan vi som konsultföretag erbjuda dig en plats att växa och trivas på. För när du växer, växer företag!

Sedan 2022 är vi stolta över att vara en del av den globala IT-koncernen VASS med närvaro i 26 länder.

Senast uppdaterad: 2024-07-05

Dela innehållet med en vän:

Liknande Traineeplatser

Ta ett stort kliv in i arbetslivet och få ett stort försprång i din karriär med en traineetjänst. Sök bland alla Traineetjänster här.

Våra premium-partners