Till sidans huvudinnehåll
Tillbaka

Caverion Traineeprogram

Certifierat traineeprogram Certifierat traineeprogram

Vårt erbjudande
Vårt traineeprogram sträcker sig över tolv månader. Under programmet får du, med stöd av handledare, möjlighet att arbeta med projektledning, anbud och kalkylering samt ekonomi och inköp. Delar av programtiden viks till ett gemensamt utbildningsprogram inom ledarskap, projektledning, affärsmannaskap, entreprenadjuridik och kommunikation med mera. Parallellt med ordinarie arbete kommer du delta i aktiviteter i koncerngemensamma projekt. Att leda medarbetare ingår som en del av traineeuppdraget.

Efter programmet har du alla förutsättningar att göra en lysande karriär inom Caverion och i fastighetsbranschen i stort!

Hur bidrar du till samhället hos Caverion?
På ett mer övergripande plan bidrar du till Caverions vision – att vara förstahandsvalet när omvärlden digitaliseras. Vårt uttalade syfte är att bygga smart och hållbart förframtiden. Vi fokuserar på det vi kallar ”handavtryck” – att via våra tjänster påverka våra kunders fotavtryck för en hållbar utveckling, att till exempel energieffektiviseraför att möjliggöra energiomställningen eller att bygga ut Sveriges ladd infrastruktur. Vi arbetar med den senaste, spännande tekniken inom området.

Vi ser fram emot din ansökan!

Din profil

Förutsättningarna för att lyckas är att du är ansvarstagande och en lagspelare. Du har ett genuint intresse för teknik, hållbara energilösningar samt att arbeta med, och leda, människor för att vi tillsammans ska nå våra mål. På Caverion tummar vi aldrig på säkerheten. Att garantera säkerheten är alltid din första prioritet. Du är duktig på att kommunicera flytande på svenska och engelska både i tal och skrift. Du är målfokuserad, självgående samt driven och har inga problem att lyfta blicken för att lösa problem som inte är direkt knutna till din uppgift eller ditt område. Du har B-körkort och är beredd att till viss del resa i tjänsten.

Om Caverion

På Caverion får du de bästa förutsättningarna och utvecklas inom teknik, projektledning, affärsmannaskap, ledarskap och har alla möjligheter att göra en spännande karriär i en framtidsbransch. Vi erbjuder nu studenter inom ingenjörsutbildningarna plats på vårt traineeprogram med start i augusti 2024.

Som trainee blir du anställd av Caverion Sverige, som ingår i Caverionkoncernen, som 2022 omsatte cirka 2.3 miljarder euro. Vi har omkring 15 000 anställda i 10 länder i norra och centrala Europa. Caverions tjänsteområden sträcker sig genom hela livscykeln – från rådgivande tjänster och design & konstruktion, via projekt till tekniskt och industriellt underhåll. Våra strategiska teman är kärnan i vårt syfte och kopplar samman alla våra handlingar: Människor, hållbarhet, digitalisering som leder tillrätt kundupplevelse.

Happy people in modern office environment, utilising SmartView

Happy people in modern office environment, utilising SmartView

People work shopping in sustainable office environment (photographed in Vapaala, Finland, 2020)

Service technician and unit manager at lobby at Vapaala Head Office, Finland

Photo shoot 2021 Sweden – Simon Gourie & Anna Häggström

Service technician and unit manager at lobby at Vapaala Head Office, Finland

Caverion 20160426. Tukholma, Stockholm, Ruotsi, Sweden.

Senast uppdaterad: 2024-06-12

Dela innehållet med en vän:

Liknande Traineeplatser

Ta ett stort kliv in i arbetslivet och få ett stort försprång i din karriär med en traineetjänst. Sök bland alla Traineetjänster här.

Våra premium-partners