Pearl Academy

Pearl är Nordens ledande partner till världens största affärssystem, SAP och vi levererar den bästa teknologin, i kombination med branschkompetens och unik affärsförståelse. Pearl är ett konsultföretag som hjälper kunder att transformera affärsmodeller och processer genom att erbjuda en kombination av beprövad teknik och lösningar som stödjer framtida affärsbehov.
Lösningsorienterad – Proaktiv – Entusiastisk

Om programmet
Att utveckla och lära unga nyutexaminerade är en viktig del av Pearls strategi eftersom vi tror att ni tänker annorlunda, kommer från en aktuell teknisk bakgrund och är, som vi, drivna av ny kunskap. Pearl Academy är ett 6-månaders program som finns både i Stockholm och i Oslo. Programmet ger dig utbildning och träning för att sedan bli SAP-konsult. Hos oss kommer du att få ett varierande och innehållsrikt arbete, kunskap från kompetenta kollegor och en fantastisk gemenskap tillsammans med traineer från både Sverige och Norge.

Vi söker traineer inom dessa områden:

  • Finans – passar dig som har ett intresse eller utbildning inom företagsekonomi och redovisning.
  • Logistik – passar dig som har ett intresse eller utbildning inom logistik, supply chain management, ekonomi, inköp, lager.
  • Utveckling/integration – passar dig som har intresse för programmering, IT, informationssystem.

För att lyckas som konsult hos oss behöver du ett intresse för teknik och god förståelse för hur tekniken kan lösa olika frågeställningar hos våra kunder. Konsultyrket är dessutom präglat av samarbete och vi samarbetar med kunder, leverantörer och självklart med våra kollegor. Det finns alltid nya saker att lära sig (om kunderna, marknaden och produkter) och det är därför viktigt att du tycker om och har förmågan att lära dig nya saker.

Vi söker dig som:

  • Har en kandidat- eller masterexamen som ingenjör, ekonomi IT/systemutveckling eller motsvarande
  • Du vill lära dig och utvecklas samt är beredd att göra det där lilla extra som behövs för att lyckas
  • Du trivs med ett nära samarbete med andra människor och med ett stort kundfokus
  • Nyfiken med ett intresse för teknik samt för något av våra områden

Som trainee hos oss finns stora utvecklingsmöjligheter där du kommer få både kunskap inom området och branschen, på det allra senaste på marknaden. Hos oss kommer du skaffa dig relevant kunskap om ett specifikt område inom programvaran SAP där vi erbjuder certifiering inom ett eller flera områden. Vartefter vi ser att du tar ansvar och kan leverera kommer du bli tilldelad mer ansvar och uppdrag i syfte att du ständigt ska inspireras och utvecklas. Som trainee har du en mentor som kommer följa dig genom hela programmet och utveckla dig utifrån din kunskapsnivå och dina behov.

Huvudplaceringen är i Stockholm med inklusive resor inom Norden.

Gillar du utmaningar, kompetensutveckling och att jobba i team så ska du söka dig till Pearl Sverige!

Programinformation

Ansök senast

Våren 2023

Tillträde

Hösten 2023

Utbildning

Nyutexaminerad ingenjör, ekonom, systemvetare/IT

Utland

Programmet kommer att inkludera resor inom Norden

Kontaktperson

Malin Jonsson, +46 76 49 51 809, malin.jonsson@pearlgroup.se

Ansökan

Startsidan

https://www.pearlgroup.no/sv/karriar/trainee

Följ oss i sociala media
Staff och vi.png

ArtikelSök uppdraget som studentambassadör hos TraineeGuiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer