Personuppgiftspolicy: Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du detta. Detta är viktigt så vi hoppas du tar dig tid att läsa igenom vår personuppgiftspolicy!

Pearl Academy

Pearl är Nordens ledande partner till världens största affärssystem, SAP och vi levererar den bästa teknologin, i kombination med branschkompetens och unik affärsförståelse. Pearl är ett konsultföretag som hjälper kunder att transformera affärsmodeller och processer genom att erbjuda en kombination av beprövad teknik och lösningar som stödjer framtida affärsbehov. Lösningsorienterad – Proaktiv – Entusiastisk

Om programmet
Att utveckla och lära unga nyutexaminerade är en viktig del av Pearls strategi eftersom vi tror att ni tänker annorlunda, kommer från en aktuell teknisk bakgrund och är, som vi, driven av ny kunskap. Pearl Academy startade 2016 i Norge och hos oss kommer du att få ett varierande och innehållsrikt arbete, kunskap från kompetenta kollegor och en fantastisk gemenskap tillsammans med traineer från både Sverige och Norge.

Hos oss finns dessa områden:

  • Finans
  • Logistik/sälj
  • Utveckling/integration

För att lyckas som konsult ser vi att du har ett intresse för teknik och god förståelse för hur tekniken kan lösa olika frågeställningar hos våra kunder. Konsultyrket är präglat av samarbete och vi samarbetar med kunder, leverantörer och självklart med våra kollegor. Det finns alltid nya saker att lära sig, om kunderna, marknaden och produkter. Det är därför viktigt att du tycker om och har förmågan att lära dig nya saker.

Vi söker dig som:

  • Har en kandidat- eller masterexamen inom teknologi, ekonomi, business eller management
  • Du vill lära dig och utvecklas samt är beredd att göra det där lilla extra som behövs för att lyckas
  • Du trivs med ett nära samarbete med andra människor
  • Du har ett stort intresse för en eller flera av våra områden

Som trainee hos oss finns stora utvecklingsmöjligheter där du kommer få både kunskap inom området och branschen, på det allra senaste på marknaden. Hos oss kommer du skaffa dig relevant kunskap om ett specifikt område inom programvaran SAP där vi erbjuder certifiering inom ett eller flera områden. Vartefter vi ser att du tar ansvar och kan leverera kommer du bli tilldelad mer ansvar och uppdrag i syfte att du ständigt ska inspireras och utvecklas. Vi tror på er och det finns stora utvecklingsmöjligheter och kunskap att lära sig. Under din trainee har du en mentor som kommer följa dig genom hela programmet och utveckla dig utifrån din kunskapsnivå och dina behov.

Huvudplaceringen är i Stockholm med inklusive resor inom Norden.

Gillar du utmaningar, kompetensutveckling och att jobba i team så ska du söka dig till Pearl Sverige!

Programinformation

Ansök senast

29 maj 2022

Tillträde

15 augusti 2022

Utbildning

Nyutexaminerad ingenjör, ekonom, systemvetare/IT

Utland

Programmet kommer att inkludera resor inom Norden

Kontaktperson

Malin Jonsson, +46 76 49 51 809, malin.jonsson@pearlgroup.se

Ansökan

Ansökan med CV och personligt brev via mail till kontaktperson eller via hemsidans ansökningsformulär

Startsidan

https://www.pearlgroup.no/sv/karriar/trainee

Följ oss i sociala media
Staff och vi.png

ArtikelSök uppdraget som studentambassadör hos TraineeGuiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer