Pearl Academy

Pearl är den främsta nordiska partnern till världens största affärssystem, SAP. Vi kombinerar avancerad teknologi med djup branschkunskap och unik förståelse för affärsverksamhet. Som konsultföretag fokuserar vi på att hjälpa våra kunder att omvandla sina affärsmodeller och processer genom beprövade tekniska lösningar som stöder framtida affärsbehov. Lösningsorienterad – Proaktiv – Entusiastisk.

Om programmet
Att utveckla och lära unga nyutexaminerade är en viktig del av Pearls strategi. Vi söker er som nyligen har, eller kommer ta en högskoleexamen, eftersom vi tror att ni kommer med en aktuell teknisk kompetens och, precis som oss, har en stark drivkraft för ny kunskap. Pearl Academy är ett 6-månaders program i Stockholm, Göteborg, Oslo eller Sandefjord. De första introduktionsveckorna är gemensamma och kommer hålla till i både Oslo och i Stockholm. Programmet ger dig de färdigheter och träning som krävs för att bli SAP-konsult på Pearl. Hos oss kommer du att få ett varierande och innehållsrikt arbete, kunskap från kompetenta kollegor och en fantastisk gemenskap tillsammans med traineer från både Sverige och Norge.

Vi söker traineer inom dessa områden:

  • Finans – passar dig som har ett intresse eller utbildning inom företagsekonomi och redovisning.
  • Logistik – passar dig som har ett intresse eller utbildning inom logistik, supply chain management, ekonomi, inköp, lager.
  • Utveckling/integration – passar dig som har intresse för programmering, IT, informationssystem.

För att lyckas som konsult hos oss ser vi att du har ett intresse för teknik och en god förståelse för hur tekniken kan lösa olika frågeställningar hos våra kunder. Konsultyrket är dessutom präglat av samarbete och vi samarbetar med kunder, leverantörer och självklart med våra kollegor. Det finns alltid nya saker att lära sig (om kunderna, marknaden och produkterna) och det är därför viktigt att du tycker om och har förmågan att lära dig nya saker.

Vi söker dig som:

  • Har en kandidat- eller masterexamen som ingenjör, ekonom eller inom teknik, systemutveckling eller motsvarande
  • Du vill lära dig och utvecklas samt är beredd att göra det där lilla extra som behövs för att lyckas
  • Du trivs med ett nära samarbete med andra människor och med ett stort kundfokus
  • Nyfiken med ett intresse för teknik samt för något av våra områden

Som trainee hos oss får du möjlighet att arbeta med både nya och befintliga kunder på Pearl, vilket ger dig insikter både inom ditt specifika område och branschen i stort, och alltid med de senaste trenderna på marknaden. Hos oss kommer du skaffa dig relevant kunskap om ett specifikt område inom programvaran SAP där vi erbjuder certifieringar inom sitt område. Vartefter du utvecklar din kompetens, desto mer givande och inspirerade uppgifter kommer du att tilldelas. Under din tid som trainee kommer du ha en mentor som kommer att följa dig genom hela programmet och utveckla dig utifrån din kunskapsnivå och dina behov.

Huvudplaceringen är i Stockholm eller Göteborg med inklusive resor inom Norden. Vi behandlar ansökningarna löpande.

Om du gillar utmaningar, värderar kompetensutveckling och trivs med att arbeta i team, då är Pearl arbetsplatsen för dig!

Programinformation

Ansök senast

November 2024 - januari 2025

Tillträde

Hösten 2025

Utbildning

Nyutexaminerad ingenjör, ekonom, systemvetare/IT

Utland

Programmet kommer att inkludera resor inom Norden

Kontaktperson

Malin Jonsson, 076-495 18 09, malin.jonsson@pearlgroup.se

Ansökan

Mer info kommer senare

Startsidan

https://www.pearlgroup.no/sv/

Följ oss i sociala media
TraineeDagen Header 1040 x 390 px.png

ArtikelBli en framtida ledare och kickstarta din karriär på TraineeDagarna 2024! Vill du ha en flygande start på din karriär? Då är TraineeDagarna 2024 evenemanget för dig! Anmäl dig gratis idag för att få träffa Nordens mest eftertraktade arbetsgivare och ha chansen att få gå deras traineeprogram.

Läs mer
TraineePriset header 2023 1040 x 390.png

ArtikelVinnarna av TraineePriset 2023 blev Volvo Group, Ericsson och SEB!

Läs mer