Pearl Academy

Pearl är Nordens ledande partner till världens största affärssystem, SAP och vi levererar den bästa teknologin, i kombination med branschkompetens och unik affärsförståelse. Pearl är ett konsultföretag som hjälper kunder att transformera affärsmodeller och processer genom att erbjuda en kombination av beprövad teknik och lösningar som stödjer framtida affärsbehov. Lösningsorienterad – Proaktiv – Entusiastisk.

Om programmet
Att utveckla och lära unga nyutexaminerade är en viktig del av Pearls strategi eftersom vi tror att ni tänker annorlunda, kommer från en aktuell teknisk bakgrund och är, som vi, drivna av ny kunskap. Pearl Academy är ett 6-månaders program i Stockholm, Göteborg, Oslo eller Sandefjord. De första introduktionsveckorna är gemensamma och kommer pågå först i Oslo och sedan i Stockholm. Programmet ger dig utbildning och träning för att bli SAP-konsult. Hos oss kommer du att få ett varierande och innehållsrikt arbete, kunskap från kompetenta kollegor och en fantastisk gemenskap tillsammans med traineer från både Sverige och Norge.

Vi söker traineer inom dessa områden:

  • Finans – passar dig som har ett intresse eller utbildning inom företagsekonomi och redovisning.
  • Logistik – passar dig som har ett intresse eller utbildning inom logistik, supply chain management, ekonomi, inköp, lager.
  • Utveckling/integration – passar dig som har intresse för programmering, IT, informationssystem.

För att lyckas som konsult hos oss behöver du ett intresse för teknik och god förståelse för hur tekniken kan lösa olika frågeställningar hos våra kunder. Konsultyrket är dessutom präglat av samarbete och vi samarbetar med kunder, leverantörer och självklart med våra kollegor. Det finns alltid nya saker att lära sig (om kunderna, marknaden och produkterna) och det är därför viktigt att du tycker om och har förmågan att lära dig nya saker.

Vi söker dig som:

  • Har en kandidat- eller masterexamen som ingenjör, ekonom eller inom teknik, systemutveckling eller motsvarande
  • Du vill lära dig och utvecklas samt är beredd att göra det där lilla extra som behövs för att lyckas
  • Du trivs med ett nära samarbete med andra människor och med ett stort kundfokus
  • Nyfiken med ett intresse för teknik samt för något av våra områden

Som trainee hos oss finns stora utvecklingsmöjligheter där du kommer få både kunskap inom området och branschen, på det allra senaste på marknaden. Hos oss kommer du skaffa dig relevant kunskap om ett specifikt område inom programvaran SAP där vi erbjuder certifiering inom sitt område. Vartefter vi ser att du tar ansvar och kan leverera kommer du bli tilldelad mer ansvar och uppdrag i syfte att du ständigt ska inspireras och utvecklas. Som trainee har du en mentor som kommer följa dig genom hela programmet och utveckla dig utifrån din kunskapsnivå och dina behov.

Huvudplaceringen är i Stockholm eller Göteborg med inklusive resor inom Norden. Vi behandlar ansökningarna löpande.

Gillar du utmaningar, kompetensutveckling och att jobba i team så ska du söka dig till Pearl Sverige!

Programinformation

Ansök senast

Öppnar november 2023

Tillträde

Augusti 2024

Utbildning

Nyutexaminerad ingenjör, ekonom, systemvetare/IT

Utland

Programmet kommer att inkludera resor inom Norden

Kontaktperson

Malin Jonsson, 076-495 18 09, malin.jonsson@pearlgroup.se

Ansökan

Mer info kommer senare

Startsidan

https://www.pearlgroup.no/sv/

Följ oss i sociala media
TraineePriset header 2022 1040 x 390.png

ArtikelVinnarna av TraineePriset 2022 blev Volvo Group, Ericsson och Microsoft!

Läs mer