Ecophons Traineeprogram

Saint Gobain Ecophon utvecklar, tillverkar och marknadsför akustiksystem som bidrar till en bra arbetsmiljö och till människors välbefinnande och prestationsförmåga. Vårt löfte »A sound effect on people« genomsyrar allt vi gör.

Vi är en internationell grupp på cirka 1100 medarbetare, som arbetar från produktionsanläggningar i 8 länder och har interna säljorganisationer i 15 länder. Ecophon är en del av Saint-Gobain Group, med cirka 180 000 anställda över hela världen. Saint-Gobain är världsledande inom byggindustrin och har starkt fokus på hållbarhet och innovation.

Är du redo att ta det första steget mot en spännande karriär tillsammans med Saint Gobain Ecophon?
Vår vision är att vara globala ledare inom akustiska lösningar för inomhusmiljöer och vi brinner för att dela med oss ​​av vår kunskap eftersom vi vet hur våra produkter gör livet och arbetet bättre för människor. Hållbarhet är mer än ett ord – det är ett öppet löfte om att minimera vår miljöpåverkan i allt vi gör och detta är vi extra stolta över.

Nu startar vi Ecophon Trainee program. Ett program där du under 18 månader kommer att lära känna Ecophon och utveckla dina kunskaper inom bland annat produktion, logistik, marknadsföring och hållbarhet. Du kommer att få en gedigen grund inom alla våra områden och när det närmar sig slutet av programmet kommer du tillsammans med din mentor och verksamhetens chefer bestämma var du ska djupdyka och specialisera dig. Efter programmets slut kommer du att ha skaffat dig värdefull erfarenhet och kompetens för att fortsätta en spännande karriär som ledare eller specialist inom Ecophon!

Din placering kommer att vara på vårt huvudkontor i Hyllinge, men du kommer även ha möjlighet att genomföra del av programmet på våra siter utomlands.

Vi söker dig som:

  • Är nyutexaminerad (masternivå) och i början av din professionella karriär, med max 2 års arbetslivserfarenhet. Du är möjligen ingenjör, men då ”Openness” är ett av våra kärnvärde så får du gärna inkomma med din ansökan och motivera varför du är rätt person- även om du har en annan utbildningsbakgrund
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift
  • Delar våra kärnvärden - Passion, Responsibility och Openness, vilket även genomsyrar våra produkter, hur vi arbetar och beter oss som individer
  • Aktivt söker nya utvecklingsmöjligheter och ser dig själv i en ledarroll/specialistroll inom några år
  • Är trygg och hanterar nya situationer med nyfikenhet och entusiasm

För att lyckas som Trainee hos Ecophon är det viktigt att vara intresserad av möten med andra människor, kunna ta lärdom av medarbetarna samtidigt som du kan bidra med idéer och nytänkande. Det är även bra om du är ödmjuk, utåtriktad, innehar en stark drivkraft och tycker om utmaningar. Att arbeta strukturerat och ambitiöst mot givna eller egna mål ser du som stimulerande och en given del av ditt arbete.

Programinformation

Ansök senast

Mer info kommer senare

Tillträde

Mer info kommer senare

Utbildning

Master Degree

Utland

Delvis

Kontaktperson

Jill Moberger, +46 42 179 985, jill.moberger@ecophon.se

Ansökan

Mer info kommer senare

Startsidan

https://www.ecophon.com/sv/about-ecophon/career/available-jobs/

Följ oss i sociala media
TraineePriset header 2022 1040 x 390.png

ArtikelVinnarna av TraineePriset 2022 blev Volvo Group, Ericsson och Microsoft!

Läs mer