Till sidans huvudinnehåll
Tillbaka

Camp Cartesius

Om rollen
Vårt traineeprogram Camp Cartesius sträcker sig över nio månader och inleds med två månaders lång utbildning. Denna introduktion kommer ge dig en rivstart för att ta dig an rollen som BI-konsult. Därefter kommer du ingå i ett leverensteam med någon av våra seniora konsulter för att fortsätta bygga upp din kompentens. Under denna period kommer vi ha fortsatta återkommande utbildningsdagar och traineeträffar där du får resa mellan våra kontor och bygga relationer.

I rollen som BI-konsult får du arbeta med både teknik och människor. Utmaningen i rollen innebär lika mycket att förstå verksamheten och dess utmaningar som att implementera en teknisk bra lösning.

Vi arbetar primärt i verktygen Qlik Sense, Power BI och i SQL-databaser. Med BI-verktygen ansluter vi till olika verksamhetssystem, bygger datamodeller och skapar interaktiva rapporter för slutanvändare. Eftersom vi arbetar med kunder i olika branscher blir arbetsuppgifterna mycket omväxlande.

Vem vi söker

Vi söker dig som har avslutad utbildning inom exempelvis datateknik, industriell ekonomi, dataekonom eller systemvetenskap. Du ska tycka det är intressant med verksamhetsfrågor och att lösa problem i något programmeringsspråk i kombination med att jobba nära våra beställare. De viktigaste egenskaperna vi söker efter är engagemang, ansvarstagande och förmåga att sätta sig in i och förstå våra kunders verksamheter, problem och behov.

Meriterande tekniker:

  • Programmering, generell kunskap tex Python eller Java
  • SQL
  • Qlik Sense, Power BI eller andra BI-verktyg
  • Webbprogrammering (html, css mm)

Om Mindcamp

På Mindcamp arbetar vi med Business Intelligence, i ett gränsland mellan IT och verksamhetsstyrning.  Vi hjälper bolag att blir mer digitaliserade och levererar lösningar för beslutsstöd inom alla branscher. Det innebär i praktiken att bolagen vi arbetar med kan ta bättre beslut underbyggda på faktiska siffror istället för magkänsla. Vi har funnits sedan 2010 och har kontor i både Stockholm och Göteborg. Vi är ungefär 30 medarbetare i en platt organisation vilket möjliggör en varm, familjär arbetsplats med stor frihet. Arbetsplatsen genomsyras av engagemang och gemenskap där vi alltid ställer upp och hjälper varandra.

Senast uppdaterad: 2024-06-03

Dela innehållet med en vän:

Liknande Traineeplatser

Ta ett stort kliv in i arbetslivet och få ett stort försprång i din karriär med en traineetjänst. Sök bland alla Traineetjänster här.

Våra premium-partners