Employer-branding-Action-HK-0184-Förbättrat-BR_1040x390.jpg
Lidl.png

Lidl Internationell Trainee

Att jobba på Lidl är inte som något annat. Men vi har heller aldrig velat vara som alla andra, tvärtom gillar vi att göra saker lite annorlunda. Hos oss jobbar över 5500 medarbetare, från färskhetsexperterna i våra drygt 200 butiker till kampanjplanerarna på vårt nybyggda huvudkontor. Tillsammans är vi Lidl – dagligvarukedjan som erbjuder produkter av bästa kvalitet till branschens bästa pris.

Lidl är fullt av möjligheter! Som trainee kan du ta första steget på en fantastisk Lidl-karriär. Självklart har vi våra blågula butiker och lager, men bakom kulisserna finns alla möjliga roller och karriärvägar. På våra olika kontor hittar du bland annat supply chain, HR, fastighet, inköp, controlling, IT och försäljning. Internationellt finns vi i drygt 30 länder och är Europas största dagligvarukedja. Hos oss får du utvecklas och utmanas, både som person och professionellt. Sök vårt traineeprogram och starta din karriär på Lidl idag!

Internationell trainee
Har du tagit examen? Nyfiken på Lidl och trivs i en händelserik miljö? Som internationell trainee på Lidl får du möjlighet att växa i ett utvecklande och internationellt traineeprogram. Programmet har två inriktningar; ett inom inköp och ett inom kampanj.

Livet som trainee
Du börjar din 14 månaders traineeresa med att introduceras för Lidls kommersiella avdelning, men du får också möjlighet att bekanta dig med resten av avdelningarna på huvudkontoret.

Därefter får du lära dig allt om vårt unika butikskoncept där du får arbeta i de olika rollerna i butik. För att öka din förståelse för hur allt hänger ihop introduceras du också till olika avdelningar inom vår lagerverksamhet och på ett utav våra regionkontor. Parallellt med allt detta utbildas du i teman som ledarskap, arbetsrätt och ekonomisk uppföljning.

Som en del av traineeprogrammet kommer du också att få pröva på livet på vårt internationella huvudkontor i Neckarsulm, Tyskland. Förutom en möjlighet till att lära känna våra internationella kollegor så får du också en fördjupande introduktion till inköp alt kampanj beroende på vilken inriktning du går. Du kommer att få lära dig allt om våra processer och arbetssätt – helt enkelt det du behöver lära dig för att lyckas i din framtida roll som inköpare eller som medarbetare på kampanjavdelningen.

Så vem är du?
För att trivas och lyckas i rollen som internationell trainee inom inköp alt kampanj:

  • Har du en stor passion för mat!
  • Är du en ambitiös och prestigelös person som gillar utmaningar i livet
  • Har du goda kunskaper i engelska – I rollen har du många internationella kontakter.
  • Självfallet är tyska meriterande då det är vårt koncernspråk. Kan du inte tyska? Oroa dig inte, natürlich kommer du att få lektioner på arbetstid under traineeprogrammet.

En trygg start på din karriär - vi är certifierade enligt TraineeGuiden. Vårt traineeprogram är bland annat en tillsvidareanställning på heltid, lönenivån är marknadsmässig och programmet är längre än 9 månader.

Certified

Programinformation

Ansök senast

Mer info kommer senare

Tillträde

Mer info kommer senare

Utbildning

Du har en akademisk examen

Utland

Delvis i utlandet

Kontaktperson

jobbhk@lidl.se

Ansökan

Mer info kommer senare

Startsidan

Följ oss i sociala media
TraineeDagen Header 1040 x 390 px.png

ArtikelBli en framtida ledare och kickstarta din karriär på TraineeDagarna 2024! Vill du ha en flygande start på din karriär? Då är TraineeDagarna 2024 evenemanget för dig! Anmäl dig gratis idag för att få träffa Nordens mest eftertraktade arbetsgivare och ha chansen att få gå deras traineeprogram.

Läs mer
TraineePriset header 2023 1040 x 390.png

ArtikelVinnarna av TraineePriset 2023 blev Volvo Group, Ericsson och SEB!

Läs mer