IT-traineer till Försäkringskassan

Är du redo att lämna studiebubblan och bege dig ut i arbetslivet och IT-branschen? Eller har du jobbat något år och vill vidare – till en arbetsplats med större bredd och mer ansvar?
Hos oss får du tillsammans med dina traineekompisar en rolig och fartfylld start på din karriär på vår IT-avdelning. Du träffar kompetenta och trevliga kollegor, får stöd och hjälp för att snabbt komma in i jobbet samt kontinuerlig kompetensutveckling. Vi utlovar en omväxlande, utvecklande vardag och möjligheter att kombinera ett stimulerande yrkesliv med gemenskap, träning och fritid. IT-traineeprogrammet är en kanonstart på en karriär fylld av möjligheter!

Vi söker dig som:

  • brinner för programmering
  • älskar problemlösning
  • lockas av det outforskade och vill kombinera kodning, teknik och dataanalys
  • vill utveckla framtidens infrastruktur för säker, statlig IT-drift.

Du är dessutom driven, positiv och ansvarsfull och har en god logisk förmåga. Du vill utvecklas, trivs med teamarbete, är duktig på kommunikation och har mycket goda kunskaper i svenska, i tal och skrift.

Vi söker dig som vill ha ett jobb som är viktigt på riktigt och vill jobba på en av Sveriges största IT-avdelningar. Försäkringskassan finns över hela landet men vi söker fortfarande dessa IT-orter Kalix och Luleå.

Anställningarna är tillsvidare på heltid. Tillträde hösten med sex månaders provanställning. Du har en färsk högskoleexamen, företrädesvis inom data/IT/teknik eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Tester kommer att användas som en del i urvalsprocessen. Svenskt medborgarskap krävs eftersom tjänsterna är säkerhetsklassade.

Programinformation

Ansök senast

Eventuellt våren 2025

Tillträde

Eventuellt hösten 2025

Utbildning

Vi söker dig som nyligen avslutat en akademisk utbildning inom IT (du behöver dock inte ha tagit ut din examen) eller en examen inom IT från 2-årig yrkeshögskola

Utland

Nej

Kontaktperson

Stefan Bergsten, växel 08-786 90 00, traineeprogram@forsakringskassan.se

Ansökan

Mer info kommer senare

Startsidan

https://link.traineeguiden.se/3mHwZx2

TraineePriset header 2023 1040 x 390.png

ArtikelVinnarna av TraineePriset 2023 blev Volvo Group, Ericsson och SEB!

Läs mer