Personuppgiftspolicy: Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du detta. Detta är viktigt så vi hoppas du tar dig tid att läsa igenom vår personuppgiftspolicy!

20181127_trainee_4385_header.png
fo-rsa-kringskassan-logo-500.11png.png

IT-traineer till Försäkringskassan

Är du redo att lämna studiebubblan och bege dig ut i arbetslivet och it-branschen? Eller har du jobbat något år och vill vidare – till en arbetsplats med större bredd och mer ansvar?
Hos oss får du tillsammans med dina traineekompisar en rolig och fartfylld start på din karriär på vår IT-avdelning. Du träffar kompetenta och trevliga kollegor, får stöd och hjälp för att snabbt komma in i jobbet samt kontinuerlig kompetensutveckling. Vi utlovar en omväxlande, utvecklande vardag och möjligheter att kombinera ett stimulerande yrkesliv med gemenskap, träning och fritid. IT-traineeprogrammet är en kanonstart på en karriär fylld av möjligheter!

Vi söker dig som:

  • brinner för programmering
  • älskar problemlösning
  • lockas av det outforskade och vill kombinera kodning, teknik och dataanalys
  • vill utveckla framtidens infrastruktur för säker, statlig it-drift.

Du är dessutom driven, positiv och ansvarsfull och har en god logisk förmåga. Du vill utvecklas, trivs med teamarbete, är duktig på kommunikation och har mycket goda kunskaper i svenska, i tal och skrift.

Vi söker blivande systemutvecklare till Sundsvall, Kalix, Luleå och Söderhamn samt potentiella it-tekniker till Sundsvall.

Anställningarna är tillsvidare på heltid. Tillträde den 1 september 2020, med sex månaders provanställning. Du har en färsk högskoleexamen, företrädesvis inom data/IT/teknik eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Tester kommer att användas som en del i urvalsprocessen. Svenskt medborgarskap krävs eftersom tjänsterna är säkerhetsklassade.

Kontaktpersoner
Enhetschef: Anne-Charlotte Strid (för frågor om tjänsten), HR-specialist: Emil Jarengrim (för frågor om rekryteringsprocessen). Fackförbundet ST: Hillevi Strömberg, Saco-S: Ann Wiström, nås via 08-786 90 00. Seko: Irre del Barba, 010-115 30 87.

Programinformation

Ansök senast

Höst 2021 och/eller vår 2022

Tillträde

Våren 2022 och/eller hösten 2022

Utbildning

Examen inom data/IT/teknik

Utland

Nej

Kontaktperson

Anne-Charlotte Strid, 072-724 66 89, anne-charlotte.strid@forsakringskassan.se

Ansökan

Startsidan

http://www.fk.se/it-trainee

TraineeDagen Header 1040 x 390 px-2.png

ArtikelKICKSTARTA DIN KARRIÄR PÅ ETT TRAINEEPROGRAM! Träffa drömarbetsgivarna som erbjuder Nordens populäraste traineeprogram. Anmäl dig idag!

Läs mer
Staff och vi.png

ArtikelSök uppdraget som studentambassadör hos TraineeGuiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer