consid_header-tg.se.png
Consid_logo_svarttext.png

Consid NextLevel Academy

Vi är ett av Sveriges snabbast växande bolag som erbjuder konsulttjänster inom främst IT. Vi ser till att våra kunder blir bäst i världen på det de gör genom att ta vara på den digitala världens möjligheter.

Har du tagit eller är snart klar med din kandidat- eller masterexamen, alternativt genomgått en YH-utbildning med fokus på IT inom områden som framförallt systemutveckling eller datavetenskap? Har du lätt för att kommunicera och samarbeta med många olika typer av människor? Brinner du för IT och är en sann entreprenörssjäl? Då är vårt program något för dig! Vi söker dig som är nyexaminerad till våren 2023 eller som har något års branscherfarenhet och vill vara med och skapa Sveriges bästa traineeprogram!

Consids traineeprogram startar i mitten av augusti 2023 på flera ställen i Sverige och pågår i 1,5 år. Du blir heltidsanställd som vilken kollega som helst med full marknadsmässig lön men med alla förmåner det innebär att vara trainee hos oss. Programmet är uppdelat i tre huvudblock. Alla kurser innefattar både teoretiska såväl som praktiska moment och är skräddarsydda av våra erfarna experter och utbildare.

Vårt koncept är grundat i 3 block:
Traineeprogrammet är indelat i tre huvudblock om sex månader. Under programmets gång bygger du snabbt upp kompetens inom konsultyrket, IT och ledarskap. Utbildningar inom bland annat vårt affärsområde Excellerate samt olika event är en del av programmet. Dessa sker i regel på kvällar och helger.

Block 1
Terminen ger dig bland annat förståelse för vad som utmärker en bra konsult. Detta med vår värdegrund som utgångspunkt i hur Consid arbetar, vilka kunder vi har och branscher vi verkar inom. Terminen består framförallt av en rad utvecklande, spännande och inspirerande föreläsningar från våra bästa konsulter med både teoretiska och praktiska moment hämtade ut verkligheten.

Block 2
Nu väljer du också vilka teknikområden du vill fördjupa dig inom, till exempel front- och backendutveckling, integrationer, cloud och UX/UI. Ett viktigt mål med detta block är att certifiera samtliga traineer inom diverse områden.

Block 3
För oss är modernt ledarskap nyckeln till framgång. Terminen ger dig möjlighet till fördjupad kunskap i projektledning och självledarskap. Du har även möjlighet att certifiera dig till scrum master. Sista delen på programmet fokuserar även på affärsmässighet och entreprenörskap.

Kunduppdrag
Under hela resans gång kommer du vara ute på spännande kundprojekt och ansvara för viktiga uppgifter och moment i våra leveranser. Detta är ett fantastiskt sätt att bygga upp ditt CV på!

Mentorskap
Ett starkt mentorskap är en av de främsta formerna för kompetensutveckling och nätverkande och är en viktig pelare i hela traineeprogrammets fundament. Alla traineer får en högst kompetent mentor från dag ett till slutet av Consid #nextlevel Academy.

Ta chansen att kombinera teknik och management och var med på resan där vi bygger det företag vi själva velat arbeta på och som kvalitetsmedvetna kunder vill jobba med!

Certified

Programinformation

Ansök senast

Mer information kommer senare

Tillträde

Mer information kommer senare

Utbildning

Kandidat- eller masterexamen, alternativt genomgått en YH-utbildning, inom IT.

Utland

Nej

Kontaktperson

Elin Hoszek, elin.hoszek@consid.se

Ansökan

Mer info kommer senare

Startsidan

https://www.consid.se/trainee

TraineeDagen Header 1040 x 390 px.png

ArtikelBli en framtida ledare och kickstarta din karriär på TraineeDagarna 2024! Vill du ha en flygande start på din karriär? Då är TraineeDagarna 2024 evenemanget för dig! Anmäl dig gratis idag för att få träffa Nordens mest eftertraktade arbetsgivare och ha chansen att få gå deras traineeprogram.

Läs mer
TraineePriset header 2023 1040 x 390.png

ArtikelVinnarna av TraineePriset 2023 blev Volvo Group, Ericsson och SEB!

Läs mer