Header Craftor 1040x390.png
Craftor_S_F_PoE.png

Trainee Projektledare

Craftor är en elkraftentreprenör som projekterar, bygger och underhåller elnät – specialiserade på kraftanläggningar upp till 400 kV. Oavsett om det är totalentreprenad eller mindre uppdrag har vi som mål att leverera den bästa tekniska lösningen på det mest effektiva och konkurrenskraftiga sättet – för bästa resultat. Sedan företaget grundades 1983 har det utvecklats från det lilla montageföretaget till en av Nordens ledande elkraftentreprenörer med över 160 medarbetare och några av de mest avancerade och specialiserade uppdragen inom området. Vi ingår sedan december 2020 i Eleda Group. Vår verksamhet är uppdelad inom Stationer, Ledningar och Distribution. Alla med sin spetskompetens som gör dem branschledande inom sitt område. Vi har huvudkontor i Sollentuna, Stockholm. Vi har dessutom etableringar i Lund, Göteborg, Trollhättan, Västberga (Stockholm), Alingsås, Gävle, Sundsvall, Sollefteå och Umeå.

Under programmets 12 månader får du, med stöd av mentorer, möjlighet att arbeta med flera områden som berör projektledarskapet. Allt från affärsstrategi till anbud och kalkylering. Under året kommer du även att delta i interna utbildningar som berör ämnen kopplat till projektledarskapet och branschspecifika krav-utbildningar. Traineeprogrammets syfte är att ge dig en god grund att stå på för en vidare lysande karriär hos oss på Craftor.

Om programmet
De första veckorna hos oss kommer du att ha introduktion på vårt huvudkontor i Rotebro, Stockholm med hela traineegruppen där du bland annat möter Craftors ledning och andra nyckelpersoner.

Under traineeperioden kommer du att ambulera mellan våra affärsområden; Stationer, Ledningar och Distribution för att få en så bred inblick i branschen och bolaget som möjligt.

Regelbundna uppföljningar planeras in och en stor del utav ditt arbete kommer att ske ute på våra projekt för att vara så nära verksamheten som möjligt.

Vem är du
För att trivas hos oss ser vi att du är en driven person med en stor portion initiativförmåga. Du trivs i en entreprenöriell miljö och du lockas utav att den ena dagen inte är den andra lik. Craftor har projekt runt om i hela landet och du ser positivt på att arbeta verksamhetsnära och ser resandet som en naturlig del utav ditt arbete.

Vi ser att du har:

  • Högskole- eller civilingenjörsutbildning inom industriell ekonomi, elkraft, elektroteknik, energiteknik, byggteknik, maskinteknik, management eller liknande.
  • Flytande i både svenska och engelska.
  • Giltigt B-körkort.

Meriterande kvalifikationer:

  • Intresse för entreprenadjuridik och kontrakthantering.
  • Avslutad projektledarkurs.
  • Erfarenhet av arbete inom el eller byggrelaterade roller.

Programinformation

Ansök senast

Våren 2025

Tillträde

Hösten 2025

Utbildning

Högskole- eller civilingenjörsutbildning inom industriell ekonomi, elkraft, elektroteknik, energiteknik, byggteknik, maskinteknik, management eller liknande.

Utland

Nej

Kontaktperson

Yanniqe Wikström, 076-641 50 11, yanniqe.wikstrom@craftor.se

Ansökan

Mer info kommer senare

Startsidan

https://jobs.craftor.se/

Följ oss i sociala media
TraineeDagen Header 1040 x 390 px.png

ArtikelBli en framtida ledare och kickstarta din karriär på TraineeDagarna 2024! Vill du ha en flygande start på din karriär? Då är TraineeDagarna 2024 evenemanget för dig! Anmäl dig gratis idag för att få träffa Nordens mest eftertraktade arbetsgivare och ha chansen att få gå deras traineeprogram.

Läs mer
TraineePriset header 2023 1040 x 390.png

ArtikelVinnarna av TraineePriset 2023 blev Volvo Group, Ericsson och SEB!

Läs mer