Sofigate Trainee

Sofigate är ett nordiskt IT-konsultbolag med fokus på management och teknik. Vi hjälper våra kunder i deras digitaliseringsresa med fokus på strategi, digitala transformationer och tekniska lösningar. Vi arbetar med branschledande företag tvärs över sektorer i syfte att snabbare nå marknaden, reducera kostnader, skapa affärsvärde och öka tillväxten.

Eftersom teknik- och affärsvärlden förändras snabbt tar vi på Sofigate alltid ett holistiskt tillvägagångssätt när det gäller strategi, människor, processer och teknik. Det gör vi genom våra två business lines: Transformation och Platforms. Transformation fokuserar på organisations -, process- och metodutveckling för att etablera effektiva samverkansmodeller och därigenom stärka företags transformationsförmåga. Platforms fokuserar på att skapa upplevelser och framtida arbetsflöden genom att designa tjänster, förmågor och processer och därefter applicera moderna plattformar där ServiceNow är vår primära plattformspartner i Sverige.

Traineeprogrammet pågår under ett år och är utformat kring tre huvudområden: Traineeprojekt, praktiskt konsultarbete och konsultkompetens.

Som del i Sofigates traineeprogram kommer du under året att vara med och driva ett eller flera Traineeprojekt som bidrar till Sofigates företagsmål. Ni kommer att arbeta mot en sponsor som ni i projektet ska leverera mot. För att lyckas i projektet krävs det dialoger med nyckelpersoner inom Sofigate.

Praktiskt konsultarbete innefattar arbete som konsult ute i verkliga kundprojekt. Tillsammans med erfarna kollegor från Sofigate kommer du ges möjlighet att ta en aktiv roll ute i leverans mot kund.

Utveckling av konsultkompetens fokuserar på noga utvalda kurser som stödjer dig i din personliga och professionella utveckling. Kurserna hålls på våra kontor i Sverige, Finland och Danmark, där du får möjlighet att lära känna andra traineer.

I kombination med detta kommer varje trainee få tillgång till både en junior och senior mentor som bidrar till olika perspektiv och tillgång till unika erfarenheter.

Önskad kompetens och erfarenhet
Vi söker studenter med masterexamen inom en ingenjörs, IT-, ekonomi- eller managementutbildning eller annan relevant utbildning med max 0-1 års arbetslivserfarenhet. Utlandserfarenhet är meriterande. Som person är du ambitiös, driven och har goda akademiska resultat. Du har hög social kompetens, är en god lagspelare och ser fram emot en framtida karriär som konsult. Du pratar både svenska och engelska flytande.

Certified

Programinformation

Ansök senast

Hösten 2023

Tillträde

Hösten 2024

Utbildning

Master inom en ingenjörs, IT-, ekonomi- eller managementutbildning

Utland

Utlandsresor förekommer

Kontaktperson

trainee@sofigate.com

Ansökan

Mer info kommer senare

Startsidan

https://www.sofigate.com/sofigate-trainee/

Följ oss i sociala media