Personuppgiftspolicy: Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du detta. Detta är viktigt så vi hoppas du tar dig tid att läsa igenom vår personuppgiftspolicy!

Sofigate Trainee

Sofigate är ett nordiskt IT-konsultbolag med fokus på management och teknik. Vi hjälper våra kunder i deras digitaliseringsresa med fokus på strategi, digitala transformationer och tekniska lösningar. Vi arbetar med branschledande företag tvärs över sektorer i syfte att snabbare nå marknaden, reducera kostnader, skapa affärsvärde och öka tillväxten.

Eftersom teknik- och affärsvärlden förändras snabbt tar vi på Sofigate alltid ett holistiskt tillvägagångssätt när det gäller strategi, människor, processer och teknik. Det gör vi genom våra två business lines: Management Services och Technology Solutions. Management Services fokuserar på organisations -, process- och metodutveckling för att etablera effektiva samverkansmodeller och därigenom stärka företags transformationsförmåga. Technology Solutions fokuserar på att skapa upplevelser och framtida arbetsflöden genom att designa tjänster, förmågor och processer och därefter applicera moderna plattformar där ServiceNow är vår primära plattformspartner i Sverige.

Traineeprojektet löper över hela trainee-året och är kopplat till Sofigates företagsmål. Ni kommer att arbeta mot en sponsor som ni ska leverera mot. För att lyckas i projektet krävs det dialoger med nyckelpersoner inom Sofigate. Efter avslutat traineeprojekt kommer leveransen sedan att implementeras.

Praktiskt konsultarbete innebär arbetet som konsult ute i kundprojekt. Tillsammans med erfarna kollegor från Sofigate kommer du ges möjlighet att ta en aktiv roll ute i leverans till kund.

Utveckling av konsultkompetens fokuserar på noga utvalda kurser som stödjer dig i din personliga och professionella utveckling. Kurserna hålls på våra kontor i Sverige, Finland och Danmark och du kommer få möjlighet att lära känna både finska och danska trainees.

En vecka i Malaga ingår som en del i programmet, där ni kommer få jobba en vecka från vårt Malagakontor i Spanien. Kurser varvas med konsultarbete, Traineeprojekt och mycket sol!

Önskad kompetens och erfarenhet
Vi söker studenter med masterexamen inom en ingenjörs, IT-, ekonomi- eller managementutbildning eller annan relevant utbildning med max 0-1 års arbetslivserfarenhet. Utlandserfarenhet är meriterande. Som person är du ambitiös, driven och har goda akademiska resultat. Du har hög social kompetens, är en god lagspelare och ser fram emot en framtida karriär som konsult. Du pratar både svenska och engelska flytande.

Start i september: Rekrytering sker löpande men stänger senast 28 februari – ansök redan idag för att säkra din plats!

Certified

Programinformation

Ansök senast

Hösten 2022

Tillträde

Våren 2023

Utbildning

Master inom en ingenjörs, IT-, ekonomi- eller managementutbildning

Utland

Utlandsresor förekommer

Kontaktperson

trainee@sofigate.com

Ansökan

Mer info kommer senare

Startsidan

https://www.sofigate.com/sofigate-trainee/

Följ oss i sociala media
Staff och vi.png

ArtikelSök uppdraget som studentambassadör hos TraineeGuiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer