Personuppgiftspolicy: Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du detta. Detta är viktigt så vi hoppas du tar dig tid att läsa igenom vår personuppgiftspolicy!

NCC Master Traineeprogram

NCC är byggföretaget med expertis att hantera komplexiteten i en byggprocess från start till mål som ger en positiv påverkan på samhället och bidrar till dess utveckling. NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretag med mängder av spännande projekt. Varje dag tar våra över 14 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Vi arbetar i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans.

Är du nyutexaminerad civilingenjör eller civilekonom och vill påverka hur människor lever och bor i framtiden? Då är NCC Master Traineeprogram någonting för dig. Under 18 månader varvar du arbete i olika projekt med utbildning i bland annat ledarskap och individuell utveckling. NCC Master Traineeprogram är en bra start på karriären och en fantastisk möjlighet att direkt få pröva sina kunskaper i skarpa projekt. För NCC är det en fördel att snabbt få in ny kunskap i projekten, direkt från universitet, högskola och studier.

NCC Master Traineeprogram ger dig möjlighet att utveckla kunskaper inom olika områden, såsom produktion, ledarskap, hållbarhet, inköp, projektering och kalkyl. Programmet individualiseras utifrån din kompetens, erfarenhet och intresseområden där du som trainee får chansen till;

  • Tydlig hemvist. Din anställningsplats och din chef är densamma under hela traineeperioden, vilket ger kontinuitet i din personliga utveckling.
  • Variation genom rotation. Fasta och valfria rotationer till olika roller, i flera delar av organisationen och projekt gör att du möter nya utmaningar, får en brant utvecklingskurva och en bra bild av framtida utvecklingsvägar inom NCC.
  • Utbildning. Genom gemensamma teoriblock stärks din kompetens inom områden som juridik, verksamhetsstyrning, hållbarhet och ledarskap.
  • Starkt nätverk. Ditt nätverk stärks genom nationella träffar med övriga traineer inom NCC men du får även chans till att skapa ett kontaktnät inom hela organisationen.
  • Mentorprogram efter att du avslutat din Traineetid.

NCC MTP är för civilingenjörer med studieinriktning Väg och Vatten, Samhällsbyggnad, Lantmäteri, eller annan bygginriktning. Vi tar även emot dig som studerat ekonomi och har ett intresse för byggbranschen. För dig som är civilekonom innebär Traineeprogrammet att du roterar mellan olika delar inom Finance på NCC samtidigt som du blir en del i det värdefulla nätverket som MTP erbjuder. Du är nyutexaminerad eller har högst ett par års kvalificerad arbetslivserfarenhet.

Certified

Programinformation

Ansök senast

Oktober 2022 - januari 2023

Tillträde

Hösten 2023

Utbildning

Civilingenjör med Väg och Vatten, Samhällsbyggnad, Lantmäteri, Industriell ekonomi eller annan bygginriktning. Alternativt Civilekonom med intresse för byggbranschen

Utland

Kan finnas möjlighet

Kontaktperson

student@ncc.se

Ansökan

Mer info kommer senare

Startsidan

https://www.ncc.se/jobba-pa-ncc/student/ncc-master-traineeprogram/

Följ oss i sociala media
Staff och vi.png

ArtikelSök uppdraget som studentambassadör hos TraineeGuiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer