Ny Top Banner Premium TD 2021.gif

Personuppgiftspolicy: Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du detta. Detta är viktigt så vi hoppas du tar dig tid att läsa igenom vår personuppgiftspolicy!

NCC Master Traineeprogram

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på närmare 58 Mdr SEK och 15 500 medarbetare. NCC utvecklar och bygger bostäder, kommersiella fastigheter, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror för byggproduktion, såsom kross och asfalt, samt svarar för beläggning, drift och underhåll av vägar.

Är du nyutexaminerad civilingenjör och vill påverka hur människor lever och bor mer hållbart i framtiden?
Då är NCC Master Traineeprogram någonting för dig. Under 18 månader varvar du arbete i olika projekt med utbildning i bland annat ledarskap och individuell utveckling. NCC Master Traineeprogram är en bra start på karriären och en fantastisk möjlighet att direkt få pröva sina kunskaper i skarpa projekt. För NCC är det en fördel att snabbt få in ny kunskap i projekten, direkt från universitet, högskola och studier.

NCC Master Traineeprogram ger dig möjlighet att utveckla kunskaper inom olika områden, såsom produktion, ledarskap, hållbarhet, inköp, projektering och kalkyl. Programmet individualiseras utifrån din kompetens, erfarenhet och intresseområden där du som trainee får chansen till;

  • Tydlig hemvist. Din anställningsplats och din chef är densamma under hela traineeperioden, vilket ger kontinuitet i din personliga utveckling.
  • Variation genom rotation. Fasta och valfria rotationer till olika roller, i flera delar av organisationen och projekt gör att du möter nya utmaningar, får en brant utvecklingskurva och en bra bild av framtida utvecklingsvägar inom NCC.
  • Utbildning. Genom gemensamma teoriblock stärks din kompetens inom områden som juridik, verksamhetsstyrning, hållbarhet och ledarskap.
  • Starkt nätverk. Ditt nätverk stärks genom nationella träffar med övriga traineer inom NCC men du får även chans till att skapa ett kontaktnät inom hela organisationen.

NCC MTP är för civilingenjörer med studieinriktning Väg och Vatten, Samhällsbyggnad, Lantmäteri, Industriell ekonomi eller annan bygginriktning. Du är nyutexaminerad eller har högst ett par års kvalificerad arbetslivserfarenhet. Även du som är utbildad Civilekonom är kvalificerad att ansöka till NCC Master Traineeprogram.

Certified

Programinformation

Ansök senast

29 oktober 2021 - 10 januari 2022

Tillträde

Hösten 2022

Utbildning

Civilingenjör med Väg och Vatten, Samhällsbyggnad, Lantmäteri, Industriell ekonomi eller annan bygginriktning. Alternativt Civilekonom med intresse för byggbranschen

Utland

Kan finnas möjlighet

Kontaktperson

student@ncc.se

Ansökan

Mer info kommer senare

Startsidan

https://www.ncc.se/jobba-pa-ncc/student/ncc-master-traineeprogram/

Följ oss i sociala media
Staff och vi.png

ArtikelSök uppdraget som studentambassadör hos TraineeGuiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer