Early Career

Kärnan i SCAs verksamhet är skogen, 2,6 miljoner hektar i norra Sverige. Kring denna unika resurs har vi byggt en välutvecklad värdekedja baserad på förnybar råvara från våra egna och andras skogar.

SCA har en effektiv och integrerad värdekedja med ett miljöcertifierat skogsbruk och moderna produktionsanläggningar belägna i anslutning till skogsinnehavet. SCAs snabbt växande skog binder koldioxid, bolagets produkter bidrar till ett mer hållbart samhälle och den förnybara fibern kan ersätta produkter baserade på fossila råvaror.

Vi söker dig som vill utvecklas i ett företag med stark framtidstro.

Som medarbetare är du en viktig länk i vår hållbara värdekedja från skog till industri och våra förnybara produkter. Vi erbjuder en tillsvidareanställning och samtidigt en plats på Early Career-programmet – personlig utveckling och karriärsstöd under 18 månader.

Programmet ger dig förståelse för våra affärer, en överblick över hela organisationen och ett stort kontaktnät. Tillsammans med övriga deltagare jobbar du parallellt med personlig utveckling, självkännedom, kommunikation, ledarskap, coaching, projektledning, värderingar, gruppdynamik och konflikthantering. Engagerade chefer och medarbetare finns till hands för att stötta och dela med sig av sina erfarenheter.

Vi söker dig som har några års arbetslivserfarenhet och som nu vill sätta fart på karriären och utvecklas vidare tillsammans med oss. Våra verksamheter finns i Norrland.

Programinformation

Ansök senast

2 oktober

Tillträde

I januari 2023

Utbildning

Civilingenjör, Industriell Ekonomi och Civilekonom, se respektive annons.

Utland

Kontaktperson

Maria Nyberg, 070-561 02 76, maria.nyberg@sca.com

Ansökan

https://origin.sca.com/sv/karriar/rekrytering-i-fokus/early-career/

Startsidan

https://origin.sca.com/sv/karriar/rekrytering-i-fokus/early-career/

Följ oss i sociala media
Staff och vi.png

ArtikelSök uppdraget som studentambassadör hos TraineeGuiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer