Traineeprogram OKQ8

Hela samhället ställer om mot en fossilfri framtid. Vi vill leda utvecklingen i branschen genom att driva förändring och arbetar aktivt för att minska vårt eget klimatavtryck, såväl som att hjälpa våra kunder att göra bättre och mer hållbara val utifrån sina förutsättningar. Vill du vara med och bidra till hållbar utveckling på riktigt? Välkommen att följa med på vår resa!

Är du nyexaminerad med en master- eller civilingenjörsexamen? Är du en affärsdriven person, med intresse för hållbarhet och digitalisering, som gillar förändring, nya utmaningar och vill rivstarta din karriär? Sök då en av våra traineeplatser på OKQ8 Scandinavia!

Om traineeprogrammet
Vi söker trainees till ett antal av våra spännande affärsområden inom OKQ8 Scandinavia, exempelvis; Retail, B2B Sales, Supply Chain, Finance eller Digital Business.

Programmet vänder sig till dig med engagemang, driv och ambition, som inom ett par år vill axla en nyckelroll inom OKQ8. Programmet pågår under tolv händelserika månader där du kommer att få en unik och bred inblick i vår affär inom ramen för det affärsområde som du kommer att tillhöra. Under programmets gång kommer du bli delaktig i både löpande arbete och projekt, samtidigt som du erbjuds löpande handledning och coachning.

Unikt med vårt traineeprogram är att strukturen inte är skriven i sten. Det är viktigt för oss att programmet individualiseras utifrån din kompetens och intresse samt våra behov. Vi förväntar oss att du som trainee utvecklas snabbt, samtidigt som du bygger ett nätverk av kollegor och nya vänner. Efter avslutat program erbjuds du en fortsatt utvecklande tillsvidareanställning inom OKQ8 Scandinavia.

Vi söker dig som:

  • Är nyutexaminerad eller som kommer ta din examen till sommaren. Master – eller civilingenjörsexamen (300 hp, varav 120 hp är på masternivå) är ett krav. Vad som utgör basen i din utbildning är lite mer flexibelt eftersom vi söker traineer till en rad olika affärsområden men vi kan tänka oss att du har en inriktning mot: Ekonomi, Business management, Hållbarhet, IT (ingenjörsutbildning med datainriktning, alt Systemvetare) eller Logistik/Supply Chain.
  • Har generell digital kunskap och därigenom kompetens att bidra till vår digitala transformation i stort och smått.
  • Har kunskap och intresse för hållbarhet, du vill och kan bidra till vår hållbarhetsutveckling.
  • Har stor affärsförståelse och ett stort kommersiellt intresse. Du brinner för försäljning (extra viktigt om du är intresserad av en traineeplats inom Retail eller B2B Sales).
  • Är driven och uthållig, som alltid ger det lilla extra för att leverera.
  • Är nyfiken och modig, som vågar presentera nya tankar och perspektiv.
  • Har mycket energi och som får saker att hända.

Är du vår nästa stjärna? Läs mer på vår hemsida.

Om oss
OKQ8 Scandinavia har verksamhet i Sverige och Danmark och är ett av Skandinaviens största drivmedelsbolag. I Sverige har vi 743 stationer över hela landet med olika typer av drivmedel, mat och branschens bredaste utbud av biltvätt. Utöver vår stationsverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster till industrier, sjöfart, verkstäder och jordbruk. Vi satsar stort på omställningen till ett fossilfritt samhälle genom hållbar energiförsörjning i form av solpaneler och klimatsmartare elavtal samt förnybara drivmedel och laddinfrastruktur för elbilar. Läs gärna mer på okq8.se.

Certified

Programinformation

Ansök senast

Våren 2025

Tillträde

Hösten 2025

Utbildning

Master – eller civilingenjörsexamen (300 hp) inriktning mot: Ekonomi, Business management, Hållbarhet, IT (ingenjörsutbildning med datainriktning, alt. Systemvetare) eller Logistik/Supply Chain.

Utland

Nej

Kontaktperson

Maria Zackrisson, +46 (0)70-322 26 60, maria.zackrisson@okq8.se

Ansökan

Mer info kommer senare

Startsidan

https://www.okq8.se/jobba-hos-okq8/traineeprogrammet/

Följ oss i sociala media
TraineeDagen Header 1040 x 390 px.png

ArtikelBli en framtida ledare och kickstarta din karriär på TraineeDagarna 2024! Vill du ha en flygande start på din karriär? Då är TraineeDagarna 2024 evenemanget för dig! Anmäl dig gratis idag för att få träffa Nordens mest eftertraktade arbetsgivare och ha chansen att få gå deras traineeprogram.

Läs mer
TraineePriset header 2023 1040 x 390.png

ArtikelVinnarna av TraineePriset 2023 blev Volvo Group, Ericsson och SEB!

Läs mer