Ny Top Banner Premium TD 2021.gif

Personuppgiftspolicy: Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du detta. Detta är viktigt så vi hoppas du tar dig tid att läsa igenom vår personuppgiftspolicy!

Traineeprogram OKQ8

Vår bransch är en av de främsta orsakerna till klimatförändringarna och om vi ska finnas kvar om tio år behöver vår affär förändras i grunden. Vi förstår det och omställningen till fossilfrihet har börjat. Vi vill leda den transformationen och hjälpa våra kunder att, utifrån sina förutsättningar, minska sina klimatavtryck. Vill du vara med och bidra till hållbar utveckling på riktigt? Ansök till vårt Traineeprogram och följ med på vår resa mot en fossilfri framtid!

Vi söker efter dig med mod, driv och ambition att utvecklas snabbt och som inom ett par år vill axla en nyckelroll inom OKQ8 Scandinavia.

Om traineeprogrammet
Vårt Traineeprogram pågår under 12 månader och inleds med en introduktionsvecka på vårt huvudkontor i Stockholm. Därefter väntar fyra praktikperioder varav den första perioden innefattar både stations- och kundservicepraktik då det är viktigt för oss att du får en djup kunskap kring hela vår affär. Därefter fördelas praktikperioderna inom ramen för det affärsområde som du kommer tillhöra, exempelvis Retail, Business to Business, Supply Chain, Finance eller Sustainability & Networks. Praktikperioderna kommer innefatta både löpande arbete och projekt, samtidigt som stöd och coachning ges under tiden.

Det unika med vårt traineeprogram är att strukturen inte är skriven i sten eftersom det är viktigt för oss att programmet individualiseras utifrån din kompetens och intresse, samt våra aktuella behov. Vi förväntar oss att du som trainee utvecklas snabbt, samtidigt som du bygger upp ett värdefullt nätverk av kollegor och nya vänner. Efter avslutat program erbjuds du en fortsatt utvecklande och spännande tillsvidareanställning inom OKQ8 Scandinavia.

Vi söker dig som

  • Har stor affärsförståelse och ett stort kommersiellt intresse
  • Är driven och uthållig, som alltid ger det lilla extra för att leverera
  • Är nyfiken och modig, som vågar presentera nya tankar och perspektiv
  • Har mycket energi och som får saker att hända

Är du vår nästa stjärna? Läs mer på vår hemsida.

Om oss
OKQ8 Scandinavia har verksamhet i Sverige och Danmark och är ett av Skandinaviens största drivmedelsbolag. Vi är en engagerad, kundorienterad och hållbarhetsfokuserad organisation med omkring 5 000 medarbetare. Vi arbetar aktivt för att driva utvecklingen till fossilfria transporter och bidra till hållbara städer och samhällen. Med cirka 1 000 servicestationer, vår egen bank och ett av marknadens starkaste företagserbjudanden hjälper vi våra kunder och medlemmar att ställa om för en hållbar framtid. Läs gärna mer på okq8.se.

Certified

Programinformation

Ansök senast

Ansökan öppnar 17 januari 2022

Tillträde

Hösten 2022

Utbildning

Master – eller civilingenjörsexamen (300 hp) är ett krav. Vad som utgör basen i din utbildning är lite mer flexibelt men vi kan tänka oss att den ligger inom Ekonomi, Business, Management, Logistik eller Supply Chain

Utland

Nej

Kontaktperson

Maria Zackrisson, +46 (0)70-322 26 60, Maria.Zackrisson@okq8.se

Ansökan

Mer info kommer senare

Startsidan

https://www.okq8.se/jobba-hos-okq8/traineeprogrammet/

Följ oss i sociala media
Staff och vi.png

ArtikelSök uppdraget som studentambassadör hos TraineeGuiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer