Management Trainee

Vill du göra karriär i ett framgångsrikt, internationellt och marknadsledande företag? Vi är ett av Sveriges 500 största bolag. En av våra framgångsfaktorer är att vi erbjuder våra kunder marknadens bästa och bredaste produktsortiment inom textilservice med tillhörande service. Vi förenklar vardagen för våra kunder!

Vi driver stolt branschens mest ambitiösa hållbarhetsagenda genom våra högt satta mål för textil, människor och klimat. 2020 blev vi det första företaget i Sverige att certifieras för vårt arbete mot FN:s globala hållbarhetsmål. Vi har av Karriärföretaget blivit utsedda som en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare 2023!

Vi söker traineer som vill göra en spännande resa och karriär hos oss!

Vi är övertygade om att arbetsglädje och gemenskap är nyckeln till framgång och vi är ett företag med familjär och inkluderande företagskultur där våra anställda trivs och har möjlighet att utvecklas både i sitt yrke och som personer.

Vad innebär rollen som Management Trainee?
Två ord kännetecknar och präglar vårt program: utmaningar och möjligheter. Från din allra första dag kommer du att inse och känna att vi både litar på dig och räknar med dig, men också att vi utmanar dig, dina färdigheter och kunskaper. Genom programmet erbjuder vi dig projekt som gör skillnad, där du har möjlighet att påverka bolaget.

Elis Management Traineeprogram är individuellt utformat och inkluderar fyra varierande block som vardera löper under sex månader. Syftet med programmet är att utveckla dina kunskaper inom olika områden, såsom produktion, logistik, hållbarhet eller något som passar din kompetens, erfarenhet och intresseområden, med fokus på att göra dig till vår nästa stjärna.

Du kommer vara stationerad på vårt huvudkontor och/eller på någon av våra anläggningar i Sverige samt under minst ett av utbildningsblocken vara utomlands inom Elis-koncernen. Under utbildningstiden kommer du att få en nationell samt internationell insyn i vår verksamhet.

Traineeprogrammet ger dig möjlighet att ingå i olika projekt inom följande områden:

  • Hållbarhet
  • Inköp
  • Produktutveckling
  • Produktionsutveckling och logistik
  • Affärsutveckling
  • Human Resources
  • Marknad
  • Ekonomi, finans och IT
  • Produktionsledning

Vem är du?
För att lyckas som Management Trainee är det viktigt att vara intresserad av möten med andra människor, kunna ta lärdom av medarbetarna samtidigt som du kan bidra med idéer och nytänkande. Det är även bra om du är ödmjuk, utåtriktad, innehar en stark drivkraft och tycker om utmaningar.

Vad kan du?
Till traineeprogrammet söker vi dig som är i färd med att avsluta, eller nyligen har avslutat, ekonom- och/eller civilingenjörsexamen. Du bör vara bosatt i, alternativt villig att flytta till Malmöregionen.

Flytande i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Behärskar du franska är det meriterande i ett franskt bolag.

Varför ska du välja Elis?
Som trainee arbetar du sida vid sida med erfarna chefer och under programmets gång kommer du att lära dig hantera komplexa situationer, brottas med svårlösta problem och ta ett stort personligt ansvar. Vi ger dig tillsvidareanställning, löpande kompetensutveckling, information, utbildningar och studiebesök, allt för att få dig att trivas och ta nästa steg inom bolaget efter avslutat program.

Välkommen med din ansökan!

Certified

Programinformation

Ansök senast

Våren 2025

Tillträde

Hösten 2025

Utbildning

Akademisk examen civilingenjör eller ekonom

Utland

Delvis

Kontaktperson

Lars Hansson, HR Direktör, 070-378 43 96

Ansökan

Mer info kommer senare

Startsidan

https://www.saljpoolen.se/sv/ad/26771883-management-trainee-elis-textil-service-ab-malmo

Följ oss i sociala media
TraineeDagen Header 1040 x 390 px.png

ArtikelBli en framtida ledare och kickstarta din karriär på TraineeDagarna 2024! Vill du ha en flygande start på din karriär? Då är TraineeDagarna 2024 evenemanget för dig! Anmäl dig gratis idag för att få träffa Nordens mest eftertraktade arbetsgivare och ha chansen att få gå deras traineeprogram.

Läs mer
TraineePriset header 2023 1040 x 390.png

ArtikelVinnarna av TraineePriset 2023 blev Volvo Group, Ericsson och SEB!

Läs mer