Personuppgiftspolicy: Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du detta. Detta är viktigt så vi hoppas du tar dig tid att läsa igenom vår personuppgiftspolicy!

Management Trainee

Elis ingår i Elis SA och är en internationell verksamhet som är ledande inom textilservice i majoriteten av de 28 länderna där vi är verksamma. Vi levererar komplett hyr- och tvättservice av textilier till alla olika typer av verksamheter. Vi är stolta över att förenkla våra kunders vardag samtidigt som vi skapar värde för kunden och deras slutanvändare. Totalt är vi 47 000 anställda på över 440 service- och produktionsställen världen över.

Vill du jobba i ett framgångsrikt, internationellt och marknadsledande företag? Vi är ett av Sveriges 500 största bolag. En av våra framgångsfaktorer är att vi erbjuder våra kunder marknadens bästa och bredaste produktsortiment inom textilservice med tillhörande service. Vi driver branschens mest ambitiösa hållbarhetsagenda genom våra högt satta mål för textil, människor och klimat.

Vi söker Dig med stort driv för att utvecklas till framtida ledare Inom Elis! Vill du arbeta på ett företag där hållbarhet, innovation och gemenskap prioriteras? Vill du även få en flygande start på din karriär genom utbildningar och skarpa projekt i ett av Sveriges största bolag, då ska du göra dig själv en tjänst att söka vårt traineeprogram!

Traineeprogrammet
Två ord kännetecknar och präglar vårt program: utmaningar och möjligheter. Från din allra första dag kommer du att känna att vi både litar på dig och räknar med dig, men också att vi utmanar dig, dina färdigheter och kunskaper.

Elis Management Traineeprogram är individuellt utformat och inkluderar fyra varierande block som vardera löper över sex månader. Genom programmet erbjuder vi dig projekt som gör skillnad, där du har möjlighet att påverka bolaget. Samtidigt vill vi utveckla dina kunskaper inom olika områden, såsom produktion, logistik, hållbarhet eller något som passar din kompetens, erfarenhet och intresseområden, med fokus på att göra dig till en av våra duktiga chefer som kan leda Elis in i framtiden

Vad innebär rollen som Management Trainee?
Du kommer vara stationerad på vårt huvudkontor och/eller på någon av våra anläggningar i Sverige samt under minst ett av blocken vara utomlands inom Elis-koncernen. Under utbildningstiden kommer du att få en nationell samt internationell insyn i vår verksamhet.

Traineeprogrammet ger dig möjlighet att ingå i olika projekt inom tex följande områden:

  • Hållbarhet
  • Inköp
  • Produktutveckling
  • Produktion och logistik
  • Affärsutveckling
  • Processutveckling
  • Ekonomi, finans och IT

Vem är du?
För att lyckas som Management Trainee på Elis är det viktigt att vara intresserad av möten med andra människor, kunna ta lärdom av medarbetarna samtidigt som du kan bidra med idéer och nytänkande. Det är även bra om du är nyfiken, ödmjuk, utåtriktad, innehar en stark drivkraft och tycker om utmaningar. Du bör vara bosatt i, alternativt villig att flytta till Malmöregionen.

Vad kan du?
Till traineeprogrammet 2023 söker vi dig som är i färd med att avsluta, eller nyligen har avslutat, ekonom- och/eller civilingenjörsexamen.

Flytande i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Behärskar du franska är det positivt i ett franskt bolag.

Varför ska du välja Elis?
Som Trainee arbetar du sida vid sida med erfarna chefer och under programmets gång kommer du att lära dig hantera komplexa situationer, brottas med svårlösta problem och ta ett stort personligt ansvar. Vi ger dig en tillsvidareanställning, löpande kompetensutveckling, information, utbildningar och studiebesök. Allt för att få dig att trivas och ta nästa steg inom bolaget efter avslutat program.

Vi lever efter de värderingar som alltid har utgjort Elis ryggrad: Respekt för andra - Att vara en förebild - Integritet - Ansvar. De ger en referensram, som vägleder våra handlingar och inspirerar våra val.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Lars Hansson, på telefon 0703-78 43 96.

Välkommen att registrera din ansökan med ett personligt brev och CV genom länken här intill. Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut - så skicka in din ansökan redan idag!

Certified

Programinformation

Ansök senast

Hösten 2022

Tillträde

Våren 2023

Utbildning

Akademisk examen civilingenjör eller ekonom

Utland

Delvis

Kontaktperson

Lars Hansson, 070-378 43 96

Ansökan

Mer info kommer senare

Startsidan

https://www.berendsen.se/karriar/

Följ oss i sociala media
Staff och vi.png

ArtikelSök uppdraget som studentambassadör hos TraineeGuiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer