Personuppgiftspolicy: Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du detta. Detta är viktigt så vi hoppas du tar dig tid att läsa igenom vår personuppgiftspolicy!

Implemas Traineeprogram

Implema är Sveriges ledande specialist på att snabbt implementera affärssystem baserat på marknadens ledande affärssystem SAP och Microsoft Dynamics. Med mer än 20 års erfarenhet av affärskritiska projekt guidar Implema svenska och internationella företag till effektiva och hållbara affärsprocesser och den snabbaste vägen till framtidens affärssystem. Vi erbjuder kompletta affärssystem baserat på marknadens kraftfullaste affärsstödslösningar till nischlösningar inom enskilda områden såsom integration, mobilitet och business intelligence.

Vi är en aktiv och coachande partner som tar fullt projektansvar och totalansvar för att kartlägga och effektivisera våra kunders affärsprocesser. Vår unika verksamhetskunskap, förståelse för kundernas behov, samt vår långa erfarenhet gör att vi i varje projekt kan fokusera på effektiva lösningar samt skapa affärsnytta.

Implema har 180 anställda med huvudkontor i Stockholm och lokala kontor i Göteborg, Malmö, Helsingborg, Jönköping, Linköping, Karlstad, Västerås, Sundsvall, Umeå samt eget driftscenter i Örebro. Företaget grundades 1998 och ägs de fyra grundarna som samtliga arbetar i bolaget.

TRAINEEPROGRAMMET – en framgångshistoria
För oss på Implema är traineeprogrammet något som engagerar hela företaget och är viktigare än någonsin. Vi introducerade programmet för 18 år sedan och vet att vi bygger framtida framgångar tillsammans med våra traineer. Som trainee på Implema får du ypperliga förutsättningar för att snabbt utvecklas till en självgående konsult inom områden som försäljning, logistik, inköp, produktion, ekonomi, programmering och integration. Som utbildad konsult får du en mycket eftertraktad kompetens, bra karriärmöjligheter och en ständig utveckling.

I början av traineeprogrammet introduceras gruppen till Implemas företagskultur, projektmetodik och hur vi arbetar enligt Implema Way, det som är en grund till att företaget idag är ledande i Sverige när det gäller implementation av affärssystem. Under hela programmet får du individuellt mentorstödd utbildning som varvas med praktik och självstudier med målet att du ska arbeta i kunduppdrag så snabbt som möjligt.

Implemas kommande traineeprogram med start i början av sommaren 2022 har främst Stockholm, Linköping och Malmö som placeringsorter.

Tips! Läs de vanligaste och viktigaste frågorna och svaren om Implemas traineeprogram: https://www.traineeguiden.se/article/frgor-och-svar-om-implema

Certified

Programinformation

Ansök senast

31 januari 2022

Tillträde

2022

Utbildning

Nyutexaminerad civilingenjör, civilekonom, datavetare eller systemvetare.

Utland

Finns eventuellt möjlighet

Kontaktperson

Camilla Waernelius, +46 729 837 139, camilla.waernelius@implema.se

Ansökan

https://implema.se/lediga-jobb/implemas-traineeprogram-2022/

Startsidan

https://www.implema.se/jobba-hos-oss/traineeprogram

Följ oss i sociala media
Staff och vi.png

ArtikelSök uppdraget som studentambassadör hos TraineeGuiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer