Implemas Traineeprogram

Implema är ett svenskägt, ägarlett företag och Sveriges ledande specialist på att snabbt implementera affärssystem. Med mer än 20 års erfarenhet av affärskritiska projekt guidar Implema svenska och internationella företag till effektiva och hållbara affärsprocesser. Vi skapar den snabbaste vägen till framtidens affärssystem och hjälper våra kunder att effektivisera och bibehålla effektiva affärsprocesser även i framtiden. På Implema får du chansen att jobba med marknadens ledande affärssystem, SAP och Microsoft Dynamics. Vi jobbar kundnära med frågorna som står högst på agendan – att digitalisera för att öka och bibehålla konkurrenskraften.
Implema har i dagsläget ca 200 anställda och har huvudkontor i Stockholm. Vi har även lokala kontor i Umeå, Sundsvall, Jönköping, Linköping, Karlstad, Västerås, Göteborg, Malmö samt ett eget driftscenter i Örebro.

TRAINEEPROGRAMMET – en framgångshistoria
Implemas traineeprogram ger dig som nyexaminerad en gedigen grund att stå på i din fortsatta karriär hos oss. Som trainee på Implema kommer du bland annat att få lära dig mer om projektmetodik, konsultmannaskap och vårt unika arbetssätt som vi kallar Implema Way. Du kommer även få möjlighet att specialisera dig inom ett affärsområde och under hela programmet guidas du av en egen mentor från företaget.

Som trainee på Implema blir du utbildad applikationskonsult alternativt integrationskonsult inom ett av våra affärssystem SAP eller Microsoft Dynamics. De inriktningar som vi erbjuder är bland annat inom:

  • Logistik
  • Finans/ekonomi
  • Integration
  • Analytics (CRM/BI)
  • Utveckling

Vi har en stark gemenskap på Implema och det speglar sig även i våra traineegrupper. Under traineeprogrammet åker gruppen på gemensamma resor runt om i Sverige för att besöka våra olika kontor, det erbjuds även tillfällen för både After Work och gemensamma middagar.

Vill du också jobba kundnära, vara med i utvecklingen och få en flygande start in i en framtidsbransch? Ansök till Implemas traineeprogram, vi ser fram emot att träffa dig!

Certified

Programinformation

Ansök senast

Öppnar november 2024

Tillträde

Hösten 2025

Utbildning

Nyutexaminerad Civilingenjör, Civilekonom, Ekonom, Industriell ekonomi, Maskinteknik, Datavetenskap och Systemvetenskap

Utland

Traineeprogrammet är lokaliserat i Sverige

Kontaktperson

Kei Buhre, kei.buhre@implema.se

Ansökan

Mer info kommer senare

Startsidan

https://www.implema.se/jobba-hos-oss/traineeprogram

Följ oss i sociala media
TraineeDagen Header 1040 x 390 px.png

ArtikelBli en framtida ledare och kickstarta din karriär på TraineeDagarna 2024! Vill du ha en flygande start på din karriär? Då är TraineeDagarna 2024 evenemanget för dig! Anmäl dig gratis idag för att få träffa Nordens mest eftertraktade arbetsgivare och ha chansen att få gå deras traineeprogram.

Läs mer
TraineePriset header 2023 1040 x 390.png

ArtikelVinnarna av TraineePriset 2023 blev Volvo Group, Ericsson och SEB!

Läs mer