CombinedX traineeprogram

CombinedX-En magisk kombination av expertis inom digitalisering
Vi är en familj av kunskapsbolag som hjälper företag och organisationer att dra fördel av digitaliseringens möjligheter. Vi levererar våra tjänster genom helägda specialistbolag som vart och ett har ett marknadsledande teknik- och affärskunnande i sin nisch. Tillsammans erbjuder vi våra kunder en magisk kombination av expertis. Vi är idag 9 bolag som finns på följande orter, Stockholm, Göteborg, Malmö, Karlstad, Örebro, Linköping, Norrköping och Uppsala.

Är du redo för en raketkarriär utöver det vanliga?!
Vi vill förstärka våra team med nästa generations stjärnor. I vårt traineeprogram varvar du utbildning med arbete som konsult i något av våra kundprojekt. Vi hjälper dig att lägga grunden till en mycket framtidssäker konsultroll och attraktiv karriär, så att du kan göra skillnad för såväl kunder som för miljö och samhälle.

Det är här Du kommer in i bilden!
Nu söker vi dig som vill skapa digitala och hållbara lösningar och som vill arbeta inom något av följande företag inom CombinedX:

Elvenite och Absfront.

Vi tror att du..

  • Är en handlingskraftig person som gillar nya utmaningar och samarbete, samtidigt som du drivs av att ständigt utveckla dig själv och din omgivning.
  • Har god kommunikationsförmåga och är inte rädd för att ta egna initiativ.
  • Är social, omtänksam och vill leverera en bra kundupplevelse, samtidigt som du vill ha skoj på jobbet.
  • Är nyfiken på hur du kan skapa smarta och hållbara lösningar för en bättre värld.

Programmets upplägg
Traineeprogrammet är en del av CombinedX där du tillsammans med traineer från olika företag i koncernen får varva utbildningar samtidigt som du arbetar i något av våra kundprojekt. Programmet pågår under 6 månader där du en gång i månaden deltar i utbildningar på annan ort, bor på hotell, träffar andra traineer och bygger ditt personliga nätverk. Du kommer få lära dig mer om självledarskap, affärsmannaskap och vad konsultrollen innebär. När programmet är slut hoppas vi att du ska fortsätta vilja vara en del av oss.

Varför ska du välja oss?
Vi välkomnar vi dig till en fantastisk företagskultur med högt i tak och en koncern som drivs av ständigt lärande och personlig utveckling. Vi är en skön blandning av människor med olika bakgrund, erfarenheter och intressen. Vi drivs av viljan att tillsammans jobba mot högt uppsatta mål, ha roligt på jobbet och skapa framgångsrika och hållbara lösningar för våra kunder. Med fokus på laget framför jaget, lyfter vi varandra i vardagen, så att ingen ska behöva känna sig ensam. Tillsammans gör vi skillnad!

Programinformation

Ansök senast

31 mars 2024

Tillträde

Hösten 2024

Utbildning

Högskole eller civil nivå

Utland

Nej

Kontaktperson

Therese Gawor, 076-811 22 88, therese.gawor@elvenite.se

Ansökan

https://karriar.combinedx.com/jobs/3472081-traineetjanster-host-2024

Startsidan

https://www.combinedx.com

Följ oss i sociala media