P010180891.png
iss-logo.png

ISS Global Management Trainee Programme

ISS är ett ledande företag inom facility management och workplace experience med över 350 000 medarbetare världen över. Vi skapar platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better.

Är du ambitiös, kommunikativ och har fötterna på jorden? Då kan du vara en av de som vi söker till ISS Global Management Trainee Programme.

Vi erbjuder ett begränsat antal platser till vårt 18 månaders globala traineeprogram. Vi söker dig med ledarpotential, ett kommersiellt tankesätt och som har förmågan att röra dig från operations till ledningsrummen. Från och med hösten 2024 kommer vårt intensiva program att positionera dig för en framtida ledarroll, genom att ge dig en djup förståelse för Facility Management-industrins alla delar såsom drift, kundpartnerskap och strategi.

Mentor i ledningsgruppen
Från första dagen tilldelas du en mentor i svenska ledningsgruppen och du kommer arbeta tätt tillsammans med några av våra mest komplexa och stora kunder. Vi ger dig en god inblick i alla våra största verksamhetsområden där du får förståelse för den lokala, regionala men också den globala organisationen.

Internationellt utbyte
Under programmet kommer du få möjligheten till ett tre månaders internationellt utbyte där du får arbeta i ett annat land och får inblick i vår globala verksamhet. Under programmet kommer du även genomgå fem workshops tillsammans med alla traineer från hela världen och får utbildning med seniora medarbetare inom ISS-koncernen.

Utveckling till ledande roll
När du slutfört traineeprogrammet är vårt mål att erbjuda dig en utvecklande roll som följer just din utvecklingsplan. Vår förväntning på sikt är att du kommer att gå in i en ledande roll inom ISS. Vi erbjuder goda anställningsvillkor, engagerad ledning och attraktiva utvecklingsmöjligheter.
Vill du veta mer om hur det är att vara trainee hos oss? Kontakta gärna Stina Fröman Starke som hjälper dig för vidare kontakt: stina.starke@se.issworld.com.

Certified

Programinformation

Ansök senast

Öppnar december 2023 - 7 januari 2024

Tillträde

September 2024

Utbildning

Masterexamen som ingenjör, ekonom eller liknande.

Utland

Delvis (3 månader)

Kontaktperson

Stina Fröman Starke, 073-436 02 32, stina.starke@se.issworld.com

Ansökan

Mer info kommer senare

Startsidan

https://www.se.issworld.com/sv-se/karriar/karriarmojligheter-/management-trainee-programme

Följ oss i sociala media
TraineePriset header 2023 1040 x 390.png

ArtikelVinnarna av TraineePriset 2023 blev Volvo Group, Ericsson och SEB!

Läs mer