Personuppgiftspolicy: Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du detta. Detta är viktigt så vi hoppas du tar dig tid att läsa igenom vår personuppgiftspolicy!

E.ON Graduate Program

Energimarknaden förändras och det är ett helt nytt energilandskap som växer fram och efterfrågan av förnybara energikällor ökar. Vi är med och driver förändringen och vi vill att det genomsyrar allt vi gör, från samarbeten till hållbara energilösningar som sätter våra kunder i fokus. Drivkrafterna bakom förändringen är kraven på nya teknologier, så som solceller, digitalisering och lokalt producerad förnybar energi. Men framförallt sker omställningen på grund av nya kundbehov. Nu gör vi vår största satsning någonsin och ställer om till 100 % förnybar och återvunnen energi. Istället för att leva på naturen, måste vi börja leva med den. Nu gör vi stora investeringar för att vara med och skapa ett land som drivs av naturens kraft istället för på dess bekostnad. Du är en viktig del i den. Vill du vara med?

Individuellt utformat program
E.ON Graduate Program är individuellt utformat och formas utifrån dina intressen och verksamhetens behov. Programmet, som pågår under 18 månader, omfattar fyra placeringar varav en genomförs utomlands.

Fyra placeringar
Det unika med E.ONs traineeprogram är att du inte behöver veta från start vilka placeringar du skulle vilja genomföra under programmet. Vi vet att dina val kommer att förändras i takt med din utveckling. Därför kan du oavsett utbildningsbakgrund göra placeringar inom affärsområden som för dig är helt nya eller som du också har särskilt intresse för. E.ON strävar efter intern rörlighet och vår ambition är att du ska kunna prova olika projekt, i vitt skilda delar av verksamheten.

Globala möjligheter
Genom de fyra placeringarna får du en god inblick i E.ON-koncernens affärer. Tillsammans med dina traineekollegor deltar du i internationella workshops och interna utbildningar. Du får en global syn på nyckelfrågor samt möjlighet att utbyta erfarenheter och utveckla ditt nätverk både i Sverige och internationellt.

Professionell- och personlig utveckling
På E.ON tas din utveckling på största allvar. Parallellt med dina placeringar kommer du ha tillgång till en erfaren mentor, du kommer att gå olika utbildningar, samt löpande kunskap om koncernens olika affärsområden. Du får även genomföra studiebesök runt om i verksamheten.

Efter E.ON Graduate Program
När du har avslutat E.ON Graduate Program fortsätter din anställning inom något av E.ONs bolag i Sverige. Som trainee har du från start en tillsvidareanställning. Du kommer att vara knuten till ett av koncernens bolag. Din kompetens och dina önskemål kommer efter avslutat program att matchas mot bolagets aktuella verksamhetsbehov.

Programinformation

Ansök senast

Hösten 2021

Tillträde

Hösten 2022

Utbildning

Industriell ekonomi, Business Administration, Engineering

Utland

Ja

Kontaktperson

student@eon.se

Ansökan

Mer info kommer senare

Startsidan

https://www.eon.se/om-e-on/jobb/moejligheter-pa-e-on/traineeprogram.html

Följ oss i sociala media
4.png

ArtikelKICKSTARTA DIN KARRIÄR PÅ ETT TRAINEEPROGRAM! Träffa drömarbetsgivarna som erbjuder Nordens populäraste traineeprogram. Anmäl dig idag!

Läs mer
Staff och vi.png

ArtikelSök uppdraget som studentambassadör hos TraineeGuiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer