Till sidans huvudinnehåll
Tillbaka

Smart Start graduate program

Smart Start är traineeprogrammet för dig som är ambitiös och redo att ta steget ut i arbetslivet. Som trainee får du under 12 månader en heltidsanställning med marknadsmässig lön på ett spännande företag. På företaget får du hjälp av en mentor som guidar dig och hjälper dig att utvecklas.

Smart Start är framtaget i syfte att matcha företag och studenter, och på så sätt ge nyexaminerade chansen att etablera sig och få en bra start på sina karriärer. Programmet erbjuder flera traineeplatser inom olika kompetensområden på företag och organisationer runtom i regionerna Kalmar, Kronoberg och Blekinge.

I Region Sydost hittar du många av Sveriges häftigaste företag som verkar på en internationell arena. Programmet är en gemensam satsning med Linneuniversitetet och BTH tillsammans med Regionerna Kalmar, Kronoberg och Blekinge.

Vi erbjuder

Som trainee får du bland annat:

  • Anställning på ett företag under ett år med goda möjligheter till fortsatt anställning
  • Professionell och personlig utveckling
  • Handledning under programmet
  • En gedigen traineeutbildning
  • Traineeträffar och erfarenhetsutbyte
  • Studiebesök på andra företag
  • Utökat nätverk
  • En smart start på din karriär!

Vem vi söker

För att kunna söka till Smart Start ska du nyligen ha tagit din högskole/universitetsexamen. För detaljerad information se länk i höger kolumn. Smart Start erbjuder traineetjänster hos nytänkande, innovativa bolag i flera spännande branscher. Vi söker traineer med olika utbildningsbakgrund som vill ha en smart start på karriären.

Om Sydsvenska Handelskammaren

Handelskammaren är en privat näringslivsorganisation som arbetar i sydsvenska företags intressen. Vi påverkar företagens villkor genom bland annat utveckling av infrastruktur och utbildningssystem. Vi stöder affärer genom service inom internationell handel och olika utbildningar. Vi sammanför företag i olika nätverk och på våra många möten. Syftet är att göra Sydsverige till en bättre plats för affärer. Vi förverkligar detta på flera sätt.

Senast uppdaterad: 2024-06-14

Dela innehållet med en vän:

Liknande Traineeplatser

Ta ett stort kliv in i arbetslivet och få ett stort försprång i din karriär med en traineetjänst. Sök bland alla Traineetjänster här.

Våra premium-partners