Skatteverket IT-kickstart

Hos oss är du med och jobbar utifrån vår vision Tillsammans gör vi samhället möjligt. Tillsammans med 1400 kollegor på vår it-avdelning bygger du inte bara system, utan också grunden för ett fungerande samhälle. Vi är så mycket mer än skatt. Våra system skapar även förutsättningar för bland annat folkbokföring, demokratiska val, brottsbekämpning och internationella samarbeten.

Skatteverkets traineeprogram är en kickstart för dig som är ambitiös och nyutexaminerad inom it. Hos oss ingår du i ett team och levererar i vår verksamhet från dag ett – samtidigt utvecklar du både bred och djup kompetens genom vårt traineeprogram IT-kickstart. Genom att du tänker om och tänker nytt bidrar du till både teamets och hela it-avdelningens utveckling. Tillsammans lyfter vi varandra.

Skatteverkets traineeprogram pågår under 18 månader. Du blir anställd hos oss och får en marknadsanpassad lön. Vi kommer att ha traineer inom alla våra områden: applikationsutveckling, it-säkerhet och drift, och du kan vara placerad i Sundbyberg, Göteborg, Malmö, Västerås, Visby, Östersund eller Umeå.

För att trivas som it-trainee hos oss behöver du vara modig, driven, ta mycket eget ansvar och snabbt kunna omsätta teori till praktik. Förutom att ha ett brinnande intresse för teknik vill du också utveckla din kommunikationsförmåga, ditt självledarskap och din förmåga att lyfta andra. Vi ger dig möjligheter och förutsättningar – resten är upp till dig!

Ansökan till hösten 2023 öppnar 16 december 2022.

Välkommen!

Certified

Programinformation

Ansök senast

16 december 2022 - 31 januari 2023

Tillträde

Hösten 2023

Utbildning

Vi söker dig som är nyutexaminerad inom it, inom områdena applikationsutveckling, it-säkerhet eller drift.

Utland

Nej

Kontaktperson

Emma K Turesson, emma.k.turesson@skatteverket.se

Ansökan

Mer info kommer senare

Startsidan

https://skatteverket.se/traineeprogram

TraineePriset header 2022 1040 x 390.png

ArtikelVinnarna av TraineePriset 2022 blev Volvo Group, Ericsson och Microsoft!

Läs mer