Personuppgiftspolicy: Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du detta. Detta är viktigt så vi hoppas du tar dig tid att läsa igenom vår personuppgiftspolicy!

Skatteverket IT-kickstart

Hos oss är du med och jobbar utifrån vår vision Tillsammans gör vi samhället möjligt. Tillsammans med 1400 kollegor på vår it-avdelning bygger du inte bara system, utan också grunden för ett fungerande samhälle. Vi är så mycket mer än skatt. Våra system skapar även förutsättningar för bland annat folkbokföring, demokratiska val, brottsbekämpning och internationella samarbeten.

Hösten 2022 startar Skatteverkets traineeprogram för första gången – en kickstart för dig som är ambitiös och nyutexaminerad inom it. Hos oss ingår du i ett team och levererar i vår verksamhet från dag ett – samtidigt utvecklar du både bred och djup kompetens genom vårt traineeprogram it-kickstart. Genom att du tänker om och tänker nytt bidrar du till både teamets och hela it-avdelningens utveckling. Tillsammans lyfter vi varandra.

Skatteverkets traineeprogram pågår under 18 månader. Du blir anställd hos oss och får en marknadsanpassad lön. Vi kommer att ha traineer inom alla våra områden: applikationsutveckling, it-säkerhet och drift, och du kan vara placerad i Solna, Västerås, Göteborg, Malmö eller Umeå.

För att trivas som it-trainee hos oss behöver du vara modig, driven, ta mycket eget ansvar och snabbt kunna omsätta teori till praktik. Förutom att ha ett brinnande intresse för teknik vill du också utveckla din kommunikationsförmåga, ditt självledarskap och din förmåga att lyfta andra. Vi ger dig möjligheter och förutsättningar – resten är upp till dig!

Ansökningstiden för 2022 års program har nu gått ut. Så fort datum är bestämt för nästa programstart publiceras det här, så håll ögonen öppna.

Välkommen!

Certified

Programinformation

Ansök senast

Eventuellt hösten 2022

Tillträde

Eventuellt hösten 2023

Utbildning

Vi söker dig som är nyutexaminerad inom it, inom områdena applikationsutveckling, it-säkerhet och drift.

Utland

Kontaktperson

Emma K Turesson, emma.k.turesson@skatteverket.se

Ansökan

Startsidan

https://skatteverket.se/traineeprogram

Staff och vi.png

ArtikelSök uppdraget som studentambassadör hos TraineeGuiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer