Skatteverket IT-kickstart

Hos oss är du med och jobbar utifrån vår vision Tillsammans gör vi samhället möjligt. Tillsammans med 1400 kollegor på vår it-avdelning bygger du inte bara system, utan också grunden för ett fungerande samhälle. Vi är så mycket mer än skatt. Våra system skapar även förutsättningar för bland annat folkbokföring, demokratiska val, brottsbekämpning och internationella samarbeten.

Skatteverkets traineeprogram är en kickstart för dig som är ambitiös och nyutexaminerad inom it. Hos oss ingår du i ett team och levererar i vår verksamhet från dag ett – samtidigt utvecklar du både bred och djup kompetens genom vårt traineeprogram IT-kickstart. Genom att du tänker om och tänker nytt bidrar du till både teamets och hela it-avdelningens utveckling. Tillsammans lyfter vi varandra.

Skatteverkets traineeprogram pågår under 12 månader. Du blir anställd hos oss och får en marknadsanpassad lön. Vi kommer att ha traineer inom områdena applikationsutveckling, test och drift. Du kan vara placerad i Sundbyberg, Göteborg, Malmö, Västerås, Visby eller Umeå.

För att trivas som it-trainee hos oss behöver du vara nyfiken, driven, gilla att jobba i team och snabbt kunna omsätta teori till praktik. Förutom att ha ett stort intresse för teknik vill du också utveckla din kommunikationsförmåga och din förmåga att lyfta andra. Vi ger dig möjligheter och förutsättningar – resten är upp till dig!

Välkommen!

Certified

Programinformation

Ansök senast

Öppnar december 2024

Tillträde

Hösten 2025

Utbildning

Vi söker dig som är nyutexaminerad inom it och datavetenskap.

Utland

Nej

Kontaktperson

Lena Johansson, lena.y.johansson@skatteverket.se

Ansökan

Mer info kommer senare

Startsidan

https://skatteverket.se/traineeprogram

TraineeDagen Header 1040 x 390 px.png

ArtikelBli en framtida ledare och kickstarta din karriär på TraineeDagarna 2024! Vill du ha en flygande start på din karriär? Då är TraineeDagarna 2024 evenemanget för dig! Anmäl dig gratis idag för att få träffa Nordens mest eftertraktade arbetsgivare och ha chansen att få gå deras traineeprogram.

Läs mer
TraineePriset header 2023 1040 x 390.png

ArtikelVinnarna av TraineePriset 2023 blev Volvo Group, Ericsson och SEB!

Läs mer