Södra Traineeprogram

Södra bildades 1938 ur idén om att vi är starkare tillsammans. I dag är Södra Sveriges största skogsägarförening med fler än 50 000 familjeskogsbrukare som medlemmar. Tillsammans äger medlemmarna i Södra en världsledande industri som förädlar skogsråvaran till förnybara produkter inom massa, trä, byggsystem, flytande bioprodukter och energi. Med rötterna i skogen skapar vi framtiden.

Om traineeprogrammet
Södras traineeprogram är ett 12 månaders program där du tillsammans med dina traineekollegor, organisationen och människorna du möter får chansen och möjligheten att utvecklas, utveckla och växa.

Under ditt år som trainee erbjuds du en gedigen introduktion till Södra och vår värdekedja parallellt som du erbjuds en ledarutvecklingsresa inom självledarskap, att leda andra samt leda utveckling. Genom hela programmet varvar vi teori med praktisk tillämpning för bästa lärandet i vardagen. Du tillhör från start en del i organisationen där du också har din tänkta roll efter programmet.

Under programmet kommer ni traineer bland annat ha uppdrag med koppling till vår strategi ”från en familj till en annan” samt ett ömsesidigt mentorskap med en senior ledare i Södra, för att ge goda förutsättningar till ett ömsesidigt lärande.

Certified

Programinformation

Ansök senast

Mer info kommer senare

Tillträde

Mer info kommer senare

Utbildning

Master i ekologi eller biologi, civilingenjör, master inom supply, ekonomi och logistik, civilekonom

Utland

Nej

Kontaktperson

Torbjörn Carlsson, 072-462 35 61, torbjorn.a.carlsson@sodra.com

Ansökan

Mer info kommer senare

Startsidan

https://karriar.sodra.com/pages/farga-framtiden-med-sodras-traineeprogram

Följ oss i sociala media
TraineeDagen Header 1040 x 390 px.png

ArtikelBli en framtida ledare och kickstarta din karriär på TraineeDagarna 2024! Vill du ha en flygande start på din karriär? Då är TraineeDagarna 2024 evenemanget för dig! Anmäl dig gratis idag för att få träffa Nordens mest eftertraktade arbetsgivare och ha chansen att få gå deras traineeprogram.

Läs mer
TraineePriset header 2023 1040 x 390.png

ArtikelVinnarna av TraineePriset 2023 blev Volvo Group, Ericsson och SEB!

Läs mer