PostNord Graduate Program

PostNord är ledande inom paket- och logistiktjänster till, från och inom Norden. PostNord säkerställer postservicen till alla privatpersoner och företag i Sverige och Danmark oavsett var de bor och verkar. PostNord kopplar ihop företag, myndigheter och privatpersoner och möjliggör affärer, handel och kommunikation i Norden. Genom expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar PostNord förutsättningarna för morgondagens e-handel, distribution, logistik och kommunikation i Norden.

Hej Graduate!
Du kanske känner till att vi på PostNord har en samhällsviktig funktion? Dessutom har vi ett högt uppsatt hållbarhetsmål att vara fossilfria 2030. Nu söker vi dig som vill påverka, driva och utveckla morgondagens PostNord samt vara en del av en digital och kulturell transformationsresa.

PostNord och den stora transformationsresan
Att befinna sig i början av framtiden är spännande. På PostNord börjar framtiden hela tiden. PostNord har varit på väg i 400 år, men aldrig stått inför en transformationsresa likt den vi befinner oss på nu. Som Graduate kommer du att vara med och bidra till en innovativ affärsutveckling och skapa mervärde. Vi erbjuder dig kompetensutveckling och karriärmöjligheter. Dessutom får du möjlighet att bygga nätverk och relationer för framtiden. Tillsammans med andra Graduates kommer du att förändra och förändras längs vägen. Vi hoppas att du vill vara med på den här resan.

Graduateprogrammet
Utvecklat för nyutexaminerade talanger med akademisk bakgrund som tänker nytt och vill vidareutveckla våra kunders upplevelser. 10 utvalda personer genomgår ett 10 månaders långt program med ett omväxlande lärande från olika delar av vår organisation såsom Business, Hållbarhet, Finans, Teknik, Logistik, E-handel, Kundupplevelse och Strategi. Programmet innehåller ett rotationsupplägg med projektarbete samt moment av coachning, personlig utveckling och självledarskap.

Du
Som Graduate på PostNord får du en unik möjlighet att utveckla dig själv och världen omkring dig på ett sätt som förändrar och gör skillnad för samhället och människors vardag. Vi söker Graduates som vill skapa lösningar som förenklar och påverkar människors liv på ett positivt sätt. Och alla, oavsett akademisk bakgrund är välkomna att söka. Vi ser gärna att du är:

  • Genuint intresserad av det som styr vår verksamhet
  • Affärsmässigt medveten
  • Analytisk, professionell och ambitiös
  • En naturlig nätverkare och relationsbyggare.

Eftersom du vill veta mer
För att ge både dig och oss en chans att göra något riktigt bra av detta föreslår vi att du agerar snarast. I denna ansökningsprocess behöver du varken förbereda CV eller personligt brev, du skickar istället enkelt in din ansökan genom att svara på några videofrågor. Klicka på ”Ansök” här i annonsen och följ några enkla steg. Se till att ha betyg från högre utbildning redo när du påbörjar ansökan, dessa ska laddas upp under "övriga filer" och är viktiga för att du ska kunna gå vidare i processen.

Programinformation

Ansök senast

Våren 2023

Tillträde

Hösten 2024

Utbildning

Akademisk utbildning inom allt från HR, till civilingenjör eller systemvetare.

Utland

Nej

Kontaktperson

Martin Böhlin, PostNord, martin.bohlin@postnord.com

Ansökan

Mer info kommer senare

Startsidan

https://www.postnord.se/om-oss/karriar/postnords-graduate-program

Följ oss i sociala media
TraineePriset header 2022 1040 x 390.png

ArtikelVinnarna av TraineePriset 2022 blev Volvo Group, Ericsson och Microsoft!

Läs mer