Till sidans huvudinnehåll
Tillbaka

Operational Leadership Development Program

Om programmet
Målet med traineerogrammet är att utveckla dig till en framtida ledare till något av våra operativa områden. I programmet roterar du mellan olika verksamhetsområden där varje rotation sker med utgångspunkt från verksamhetens behov. Under programmets gång skaffar du dig färdigheter och erfarenhet inom ledarskap och du får en bred exponering för våra olika verksamhetsområden. Det kan till exempel vara inköp, Supply planning, tillverkning, hållbarhet, säkerhet, arbetsmiljö eller produktionsteknik. Det praktiska arbetet varvas även med utbildning, deltagare i vårt talangprogram samt Svenska handelskammarens traineeprogram. Du har även mentorsstöd för att vägleda dig genom programmet.

Programmet ingår i vårt globala ”Operation Leadership Development Program” där du kommer få möjlighet att knyta kontakt och utbyta erfarenheter med andra traineer inom Xylem, både lokalt i Emmaboda och globalt.

Du arbetar på vår moderna industrianläggning i Emmaboda och resor kan förekomma under programmets gång.

Om Xylem

Vi är ett globalt team på 22 000 personer som är enade runt ett gemensamt mål; att skapa lösningar för världens vattenutmaningar. Visste du att vi levererar produkter till de Olympiska spelen eller att Flumrider och Colorado på Liseberg är byggda på våra produkter? Vårt arbete är inriktat på att utveckla nya tekniker som förbättrar hur vatten används, bevaras och återanvänds i framtiden. Våra produkter och tjänster förflyttar, behandlar, analyserar, övervakar och återför vatten till miljön för allmännyttiga företag, industri, bostäder och kommersiella byggnader. Vi arbetar utifrån värderingarna respekt, ansvar, integritet och kreativitet. Produktionssiten i Emmaboda är den största inom Xylem-koncernen och vi är idag cirka 1300 anställda med hela produktionsprocessen, från gjuteri till montering. Utöver det har vi även bland annat IT, finans, HR, kvalitet och EHS i Emmaboda.

Visitor Center in Emmaboda, Sweden

© kevii • KPD.media

© kevii • KPD.media

Senast uppdaterad: 2024-06-12

Dela innehållet med en vän:

Liknande Traineeplatser

Ta ett stort kliv in i arbetslivet och få ett stort försprång i din karriär med en traineetjänst. Sök bland alla Traineetjänster här.

Våra premium-partners