Management trainee Lidl.jpg
Lidl.png

Lidl Management Trainee Försäljning

Att jobba på Lidl är inte som något annat. Men vi har heller aldrig velat vara som alla andra, tvärtom gillar vi att göra saker lite annorlunda. Hos oss jobbar över 5500 medarbetare, från färskhetsexperterna i våra drygt 200 butiker till kampanjplanerarna på vårt nybyggda huvudkontor. Tillsammans är vi Lidl – dagligvarukedjan som erbjuder produkter av bästa kvalitet till branschens bästa pris.

Lidl är fullt av möjligheter! Som management trainee kan du ta första steget på en fantastisk Lidl-karriär. Självklart har vi våra blågula butiker och lager, men bakom kulisserna finns alla möjliga roller och karriärvägar. På våra olika kontor hittar du bland annat supply chain, HR, fastighet, inköp, controlling, IT och försäljning. Internationellt finns vi i drygt 30 länder och är Europas största dagligvarukedja. Hos oss får du utvecklas och utmanas, både som person och professionellt. Sök vårt management trainee-program och starta din karriär på Lidl idag!

Management trainee på Lidl
Är du en driven student med höga ambitioner som snart tar examen? Nyfiken på försäljning och trivs i en händelserik miljö? Som management trainee på Lidl får du möjlighet att utvecklas i ett händelserikt traineeprogram där den ena dagen verkligen inte kommer att vara den andra lik (vi lovar). Programmet avslutas med att du får axla ett stort ansvar som distriktschef och driva ditt eget distrikt!

Livet som trainee
Du börjar din resa som management trainee hos oss med att lära dig allt om vårt unika butikskoncept! Du får arbeta i de olika rollerna i butik och för att öka din förståelse för hur allt hänger ihop introduceras du också till olika avdelningar inom vår lagerverksamhet och på vårt huvudkontor. Parallellt med allt detta utbildas du i teman som ledarskap, arbetsrätt och ekonomisk uppföljning.

Rollen erbjuder dig en omväxlande och tempofylld vardag, med dina butiker (och din bil) som huvudsaklig arbetsplats. Dagligen arbetar du med att utveckla butikernas drift och med att stötta butikscheferna i deras ledarskap i allt från rekrytering, medarbetarutveckling och offboarding. Vi är inte rädda för att våga testa nytt eller för att göra saker lite annorlunda. Vi följer upp, utvärderar och styr om när vi ser att det behövs. Allt för att nå resultat utöver det vanliga! Det är här din största drivkraft ligger – att hela tiden våga utmana, både dig själv och andra. Sån är nämligen Lidl.

Så vem är du?
För att trivas och lyckas i rollen som management trainee:

  • Är du mål- och resultatinriktad och har förmågan att engagera och motivera andra för att nå uppsatta mål.
  • Är du en lagspelare som tycker om att bygga team och förstår vikten av detta för att leverera goda resultat.
  • Agerar du snabbt på ändrade förutsättningar och möter nya utmaningar med en lösningsorienterad attityd
  • Har du en positiv inställning till resande i tjänsten och B-körkort, som management trainee har du förmånen att ha tjänstebil.

Sök vårt management traineeprogram och bli en del av Team Lidl!

Ansökan
Vill du vara med på vår resa? Om ditt svar är ja, då söker du jobbet via vår karriärsida:

  • Gå in via länken
  • Klicka på ”ansök nu”
  • Fyll i formuläret
  • Bifoga CV

Denna rekrytering sker med löpande urval, varför vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast. Vår rekryteringsprocess för Management Trainee består av telefonintervju, tester, rekryteringsdag, kompetensbaserad djupintervju samt referenstagning.

Programinformation

Ansök senast

Mer info kommer senare

Tillträde

Mer info kommer senare

Utbildning

Du har en akademisk examen, kanske inom ekonomi, management eller personal (men det viktiga för oss är ditt driv)

Utland

Nej

Kontaktperson

jobb@lidl.se

Ansökan

Mer info kommer senare

Startsidan

https://jobb.lidl.se/student

Följ oss i sociala media
TraineePriset header 2023 1040 x 390.png

ArtikelVinnarna av TraineePriset 2023 blev Volvo Group, Ericsson och SEB!

Läs mer