Granitor Automation School

Med människor i fokus och rötter i traditionell automation är vi en av Sveriges ledande leverantörer av resurseffektiviserande system för energi, infra och industri. Vi tar ett helhetsansvar för både stora och mindre projekt med el, kraft och automation. Vi levererar även hela anläggningar där vi utöver våra automationslösningar tar ett totalansvar - människor, montagelösningar och mekanik. Genom att kombinera projektförmåga, branschkunnande och teknisk kompetens, skapar vi framgång och utveckling för både medarbetare och kunder. Våra resurser har vi samlade i eget hus vilket ger oss en värdefull samverkan och kontinuitet i projekten. För oss handlar projektförmåga om att skapa konkurrenskraft åt och tillsammans med våra kunder. Överallt där industriproduktion effektiviseras och utvecklas har Granitor Systems en naturlig och viktig roll att spela.

Vi vänder oss till dig som är nyexaminerad civilingenjör eller högskoleingenjör med stort intresse och nyfikenhet inom teknikområdet. Meriterande är intresse för/utbildningsbakgrund inom automation, mekatronik eller elektroteknik/elkraft.

Under hela programmet arbetar du som trainee i verkliga projekt med egna ansvarsområden varvat med teori. På det sättet tänker vi att du får en bred och stabil grund att stå på och en skjuts tidigt i karriären. Som morgondagens specialist inom automationsområdet är vägarna framåt många och möjligheterna ännu fler, som trainee tar du reda på vad som passar just dig.

Detaljer om traineeprogrammet:

  • Traineeprogrammet pågår i 18 månader
  • Du är anställd från första dagen
  • Programtiden består av tre huvudblock: konstruktion, programmering och projektledning
  • Vi inleder med en gemensam introduktion och varvar sedan arbete och utbildning under hela programtiden
  • Du ges möjlighet att knyta värdefulla kontakter, lära känna Granitor Systems organisation och företagskultur och få en bred kompetens inom företaget
  • Du är placerad på en av våra avdelningar där du kommer att få pröva på alla områden – från verkstadsarbete till projektledning. Parallellt genomförs utbildning, seminarier och studiebesök
  • Du tillhör den placeringsort där du är anställd men programmet kommer att innebära en del resor och arbete på annan ort beroende på projekten (körkort är en förutsättning)
  • Förutom att besöka verksamheterna inom Granitor Systems ingår även studiebesök hos några av våra kunder
  • Du får under hela perioden stöd av en personlig mentor

Programinformation

Ansök senast

2025

Tillträde

2025

Utbildning

Civilingenjör/högskoleingenjör

Utland

Nej

Kontaktperson

Carolina Hemmingsson, 073-644 48 38, carolina.hemmingsson@granitor.se

Ansökan

Mer info kommer senare

Startsidan

https://www.granitor.se/systems

TraineeDagen Header 1040 x 390 px.png

ArtikelBli en framtida ledare och kickstarta din karriär på TraineeDagarna 2024! Vill du ha en flygande start på din karriär? Då är TraineeDagarna 2024 evenemanget för dig! Anmäl dig gratis idag för att få träffa Nordens mest eftertraktade arbetsgivare och ha chansen att få gå deras traineeprogram.

Läs mer
TraineePriset header 2023 1040 x 390.png

ArtikelVinnarna av TraineePriset 2023 blev Volvo Group, Ericsson och SEB!

Läs mer