TraineeguidenHeader1_1040x390.jpg
Logo Caverion_Building_Performance_RGB (1).png

Caverion Traineeprogram

Caverions tjänsteområden sträcker sig genom hela livscykeln – från rådgivande tjänster, design & konstruktion, till projekt, tekniskt och industriellt underhåll. Exempel på det kan vara ventilations-, rör och el-entreprenader samt Facility Managementuppdrag för byggnader, infrastruktur och för industrier. På Caverion får du de bästa förutsättningarna och utvecklas inom teknik, projektledning, affärsmannaskap, ledarskap och göra en spännande karriär i en framtidsbransch.

Som trainee blir du anställd av Caverion Sverige, som ingår i Caverion-koncernen, noterad på NASDAQ OMX Helsingfors. Koncernen omsatte 2021 cirka 2.1 miljarder euro och har omkring 14 000 kunniga medarbetare i 10 länder i norra och centrala Europa.

Vårt erbjudande
Vårt traineeprogram sträcker sig över 12 månader. Alla trainees skolas in i en professionell projektledarroll och du blir snabbt en del av våra olika projekt inom alla verksamhetsområden lokalt på den ort du är anställd. Under programmet får du, med stöd av allokerad handledare, möjlighet att arbeta med projektledning, anbud och kalkylering samt ekonomi och inköp. Delar av programtiden kommer läggas på ett gemensamt utbildningsprogram inom ledarskap, projektledning, affärsmannaskap, entreprenadjuridik och kommunikation med mera. Parallellt med ordinarie arbete kommer du delta i aktiviteter i koncerngemensamma projekt. Att leda medarbetare ingår som en del av traineeuppdraget.

Efter programmet har du alla förutsättningar att göra en lysande karriär inom Caverion och i fastighetsbranschen i stort!

Hur bidrar du till samhället hos Caverion?
På ett mer övergripande plan bidrar du till Caverions vision om att vara förstahandsvalet när omvärlden digitaliseras. Vårt uttalade syfte är att bygga smart och hållbart för framtiden. Vi fokuserar på det vi kallar ”handavtryck” – att via våra tjänster påverka en hållbar utveckling, att till exempel energieffektivisera för att möjliggöra energiomställningen eller att bygga ladd punkter för fordon för att bygga ut Sveriges ladd infrastruktur. Vi arbetar med den senaste, spännande tekniken inom området.

Din profil
Förutsättningarna för att lyckas som projektledare inom Caverion är att du är ansvarstagande och en lagspelare. Du har ett genuint intresse för teknik, hållbara energilösningar samt att arbeta med samt leda människor för att vi tillsammans ska nå våra mål. På Caverion tummar vi aldrig på säkerheten. Att garantera säkerheten är alltid din första prioritet. Du är duktig på att kommunicera flytande på svenska och engelska både i tal och skift. Du är målfokuserad, självgående samt driven och har inga problem att lyfta blicken för att lösa problem som inte direkt är knutit till din uppgift eller område. Du har B-körkort och är beredd att resa till viss del i tjänsten.

Vi ser fram emot din ansökan!

Programinformation

Ansök senast

Våren 2024

Tillträde

Augusti 2024

Utbildning

Ingenjörsexamen Master/Kandidat

Utland

Kontaktperson

Marcus Davidsson, +46 70-202 67 29, marcus.davidsson@caverion.com

Ansökan

Mer info kommer senare

Startsidan

https://karriar.caverion.se/caverion-trainee/

Följ oss i sociala media
TraineePriset header 2023 1040 x 390.png

ArtikelVinnarna av TraineePriset 2023 blev Volvo Group, Ericsson och SEB!

Läs mer