Trainee Thomas Concrete Group

Thomas Concrete Group är en svensk oberoende familjeägd koncern som producerar och distribuerar högkvalitativ betong för platsgjutet byggande. Företaget etablerades 1955 i Karlstad av Martin Thomas och bedriver i dag verksamhet i USA, Polen, Tyskland, Norge och Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Koncernen har 2300 anställda, och omsätter ca 12 miljarder SEK. Dotterbolaget i Sverige är Thomas Betong AB.

Trainee-programmet är ett 12-månaders program, såväl på en strategisk som en operativ nivå, för att få en bred kunskap om företaget.

Genom hela programmet har du Thomas Concrete Groups VD och Koncernchef som mentor, men du kommer även att få mycket inspiration, stöd och ledning av ett flertal andra nyckelpersoner i bolaget som ser fram emot att se dig växa och utvecklas tillsammans med dem. Som Trainee kommer du snabbt in i gänget och blir en del av ”Team Thomas”.

För att bygga genuin verksamhetskunskap tillbringar du delar av året tillsammans med kollegorna inom våra affärsområden. Från att vara med och pumpa betong, gjuta betongelement, strategimöten till kundmöten. Större delen av tiden tillbringas på olika avdelningar där du är med i och driver olika utvecklingsinitiativ, med syfte att förstå deras verksamhet, men också själv bidra till utveckling. Upplägget på ditt program kommer att skräddarsys utifrån din utbildningsbakgrund, dina intressen och tidigare kunskaper.

Året avslutas med utomlandsperiod på 3 månader i ett av våra dotterbolag, där du är med och driver något utvecklingsprojekt.

Programmet kommer att ge dig en omfattande förståelse för verksamheten och vår affär samt en fördjupad kunskap om bygg- och betongbranschen.

När Traineeprogrammet är genomfört avgör vi tillsammans vad din fortsatta roll blir. Det kommer då att finnas möjlighet att fortsätta utvecklingsresan inom Thomas Concrete Group såväl i Sverige som i USA, Tyskland eller Polen. Vem vet, kanske är det du som blir deras framtida ledare eller varför inte deras tekniska specialist.

Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid, med 6 månaders provanställning och med marknadsmässig lön.

Läs gärna mer om programmet på vår hemsida, se länk till höger. Där finns även bloggar från tidigare deltagare och även en pod där två tidigare traineer pratar med vår koncernchef om programmet.

Certified

Programinformation

Ansök senast

Januari/februari 2025

Tillträde

Augusti 2025

Utbildning

Masterexamen inom exempelvis industriell ekonomi, företagsekonomi, samhällsbyggnad, maskinteknik, teknisk fysik eller kemi

Utland

Delvis, 3 mån

Kontaktperson

Angela Holecek, 0104-50 52 16, angela.holecek@thomasbetong.se

Ansökan

Mer info kommer senare

Startsidan

https://www.thomasconcretegroup.com/se/jobb-framtid/traineeprogram

Följ oss i sociala media
TraineeDagen Header 1040 x 390 px.png

ArtikelBli en framtida ledare och kickstarta din karriär på TraineeDagarna 2024! Vill du ha en flygande start på din karriär? Då är TraineeDagarna 2024 evenemanget för dig! Anmäl dig gratis idag för att få träffa Nordens mest eftertraktade arbetsgivare och ha chansen att få gå deras traineeprogram.

Läs mer
TraineePriset header 2023 1040 x 390.png

ArtikelVinnarna av TraineePriset 2023 blev Volvo Group, Ericsson och SEB!

Läs mer