Ny Top Banner Premium TD 2021.gif

Personuppgiftspolicy: Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du detta. Detta är viktigt så vi hoppas du tar dig tid att läsa igenom vår personuppgiftspolicy!

Smart Start graduate program

Handelskammaren är en privat näringslivsorganisation som arbetar i sydsvenska företags intresse. Vi påverkar företagens villkor genom bland annat utveckling av infrastruktur och utbildningssystem. Vi stöder affärer genom service inom internationell handel och olika utbildningar. Vi sammanför företag i olika nätverk och på våra många möten. Syftet är att göra Sydsverige till en bättre plats för affärer. Vi förverkligar detta på flera sätt.

Smart Start är traineeprogrammet för dig som är ambitiös och redo att ta steget ut i arbetslivet. Som trainee får du under 12 månader en heltidsanställning med marknadsmässig lön på ett spännande företag. På företaget får du hjälp av en mentor som guidar dig och hjälper dig att utvecklas.

Smart Start är framtaget i syfte att matcha företag och studenter, och på så sätt ge nyexaminerade chansen att etablera sig och få en bra start på sina karriärer. Programmet erbjuder flera traineeplatser inom olika kompetensområden på företag och organisationer runtom i regionerna Kalmar, Kronoberg och Blekinge.

I Region Sydost hittar du många av Sveriges häftigaste företag som verkar på en internationell arena. Programmet är en gemensam satsning med Linneuniversitetet och BTH tillsammans med Regionerna Kalmar, Kronoberg och Blekinge.

Som trainee får du bland annat:

  • Professionell och personlig utveckling
  • Anställning på ett företag under ett år
  • Handledning under programmet
  • En gedigen traineeutbildning
  • Traineeträffar och erfarenhetsutbyte
  • Studiebesök på andra företag
  • Utökat nätverk
  • En smart start på din karriär!

För att kunna söka till Smart Start ska du nyligen ha tagit din examen. För detaljerad information se länk i höger kolumn. Smart Start erbjuder traineetjänster hos nytänkande, innovativa bolag i flera spännande branscher. Vi söker traineer med olika utbildningsbakgrund som vill ha en smart start på karriären.

Programinformation

Ansök senast

15 november

Tillträde

Februari 2022

Utbildning

Ingenjör, ekonom, systemvetare/IT, jurist, HR m fl.

Utland

Kontaktperson

Emil Pettersson, 073-3914869, emil.pettersson@handelskammaren.com

Ansökan

Mer info kommer senare

Startsidan

https://smartstarttrainee.se/

Staff och vi.png

ArtikelSök uppdraget som studentambassadör hos TraineeGuiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer