Smart Start graduate program

Handelskammaren är en privat näringslivsorganisation som arbetar i sydsvenska företags intressen. Vi påverkar företagens villkor genom bland annat utveckling av infrastruktur och utbildningssystem. Vi stöder affärer genom service inom internationell handel och olika utbildningar. Vi sammanför företag i olika nätverk och på våra många möten. Syftet är att göra Sydsverige till en bättre plats för affärer. Vi förverkligar detta på flera sätt.

Smart Start är traineeprogrammet för dig som är ambitiös och redo att ta steget ut i arbetslivet. Som trainee får du under 12 månader en heltidsanställning med marknadsmässig lön på ett spännande företag. På företaget får du hjälp av en mentor som guidar dig och hjälper dig att utvecklas.

Smart Start är framtaget i syfte att matcha företag och studenter, och på så sätt ge nyexaminerade chansen att etablera sig och få en bra start på sina karriärer. Programmet erbjuder flera traineeplatser inom olika kompetensområden på företag och organisationer runtom i regionerna Kalmar, Kronoberg och Blekinge.

I Region Sydost hittar du många av Sveriges häftigaste företag som verkar på en internationell arena. Programmet är en gemensam satsning med Linneuniversitetet och BTH tillsammans med Regionerna Kalmar, Kronoberg och Blekinge.

Som trainee får du bland annat:

  • Anställning på ett företag under ett år med goda möjligheter till fortsatt anställning
  • Professionell och personlig utveckling
  • Handledning under programmet
  • En gedigen traineeutbildning
  • Traineeträffar och erfarenhetsutbyte
  • Studiebesök på andra företag
  • Utökat nätverk
  • En smart start på din karriär!

För att kunna söka till Smart Start ska du nyligen ha tagit din högskole/universitetsexamen. För detaljerad information se länk i höger kolumn. Smart Start erbjuder traineetjänster hos nytänkande, innovativa bolag i flera spännande branscher. Vi söker traineer med olika utbildningsbakgrund som vill ha en smart start på karriären.

Programinformation

Ansök senast

31 maj 2024

Tillträde

Hösten 2024

Utbildning

Ingenjör, ekonom, systemvetare/IT, jurist, HR m fl.

Utland

Kontaktperson

Johan Schörling, johan.schorling@handelskammaren.com

Ansökan

https://smartstarttrainee.se/traineeplatser-att-soka/

Startsidan

https://smartstarttrainee.se/

TraineeDagen Header 1040 x 390 px.png

ArtikelBli en framtida ledare och kickstarta din karriär på TraineeDagarna 2024! Vill du ha en flygande start på din karriär? Då är TraineeDagarna 2024 evenemanget för dig! Anmäl dig gratis idag för att få träffa Nordens mest eftertraktade arbetsgivare och ha chansen att få gå deras traineeprogram.

Läs mer
TraineePriset header 2023 1040 x 390.png

ArtikelVinnarna av TraineePriset 2023 blev Volvo Group, Ericsson och SEB!

Läs mer