Personuppgiftspolicy: Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du detta. Detta är viktigt så vi hoppas du tar dig tid att läsa igenom vår personuppgiftspolicy!

Smart Start graduate program

Handelskammaren är en privat näringslivsorganisation som arbetar i sydsvenska företags intresse. Vi påverkar företagens villkor genom bland annat utveckling av infrastruktur och utbildningssystem. Vi stöder affärer genom service inom internationell handel och olika utbildningar. Vi sammanför företag i olika nätverk och på våra många möten. Syftet är att göra Sydsverige till en bättre plats för affärer. Vi förverkligar detta på flera sätt.

Smart Start är traineeprogrammet för dig som är ambitiös och redo att ta steget ut i arbetslivet. Som trainee får du under 12 månader en heltidsanställning med marknadsmässig lön på ett spännande företag. På företaget får du hjälp av en mentor som guidar dig och hjälper dig att utvecklas.

Smart Start är framtaget i syfte att matcha företag och studenter, och på så sätt ge nyexaminerade chansen att etablera sig och få en bra start på sina karriärer. Programmet erbjuder flera traineeplatser inom olika kompetensområden på företag och organisationer runtom i regionerna Kalmar och Kronoberg.

I Kalmar och Kronoberg hittar du många av Sveriges häftigaste företag som verkar på en internationell arena. Programmet är en gemensam satsning med Linneuniversitetet tillsammans med Regionerna Kalmar och Kronoberg.

Som trainee får du bland annat;

  • Professionell utveckling
  • Anställning på ett företag under ett år
  • Handledning under programmet
  • Ledarskaps- & projektledarutbildning
  • Traineeträffar och erfarenhetsutbyte
  • Studiebesök på andra traineeföretag
  • Utökat nätverk
  • En smart start på din karriär!

För att kunna söka till Smart Start ska du nyligen ha tagit din examen. För detaljerad information se länk i höger kolumn. Smart Start erbjuder traineetjänster hos nytänkande, innovativa bolag i flera spännande branscher. Vi söker traineer med olika utbildningsbakgrund som vill ha en smart start på karriären.

Programinformation

Ansök senast

1 mars - 31 mars 2021

Tillträde

Hösten 2021

Utbildning

Ingenjör, ekonom, systemvetare/IT, jurist, HR m fl.

Utland

Kontaktperson

Johan Andersson, 0480-444160, johan.andersson@handelskammaren.com

Ansökan

Skicka din ansökan till: johan.andersson@handelskammaren.com

Startsidan

https://smartstarttrainee.se/

Staff och vi.png

ArtikelSök uppdraget som studentambassadör hos TraineeGuiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer