sj-3.1.jpg
300_sj-logo_logo_image_wide.png

SJ AB Management Trainee Program

SJ är ett svenskt reseföretag som erbjuder hållbara resor i egen regi och i samarbete med andra. SJ är ett av Sveriges grönaste varumärken och en del av lösningen för att klimatmålen ska nås. Koncernens 5400 medarbetare i Sverige och Norge bidrar alla till ökat tågresande – framtidens sätt att resa.

SJs traineeprogram ger dig djup kunskap och förståelse för hur vi tillsammans levererar en hållbar produkt av hög kvalitet, samtidigt som du får chansen att bygga ditt professionella nätverk. Programmet löper under 12 månader och du kommer att erbjudas olika placeringar runt om i verksamheten som är anpassade efter din profil. Tillsammans skräddarsyr vi ditt trainee-år för att du ska utmanas och utvecklas på bästa sätt.

Vi erbjuder ett traineeprogram rikt på innehåll och variation. Hos oss kommer du arbeta med frågor på både operativ och strategisk nivå. För att skapa förståelse för SJ ger vi dig en grundlig introduktion till vår verksamhet, produkt och affär. Du kommer att få inblick i olika delar av SJ-koncernen genom bl a studiebesök i våra depåer, följa med i lokförarhytten under en körning eller hälsa på kollegorna i Norge.

Från start får du egna uppdrag med målet att göra dig redo för en kommande nyckelroll hos oss. Efter att du har avslutat ditt år som Management Trainee hittar vi en heltidstjänst inom koncernen som passar både dig och SJ. Vi vill att du ska stanna länge hos oss och erbjuder därför goda möjligheter till personlig utveckling. Hos oss får du en trygg tillsvidareanställning med marknadsmässig lön, kollektivavtal och andra förmåner så som friskvårdsbidrag och rabatterade fritidsresor med SJ.

SJ är ett företag med stark gemenskap, höga ambitioner och en tydlig bild hur vi ska utvecklas under de kommande åren. Vi är framtidens sätt att resa och en självklar del av lösningen för att Sverige ska nå sina klimatmål. För att du ska trivas hos oss på SJ tror vi att du är bra på att ta egna initiativ, du är öppen och kommunikativ, du är analytisk och gillar datadrivet och du är prestigelös och förstår att vi lyckas bäst tillsammans.

Sedan starten av vårt Management Trainee-program 2013 har vi rekryterat några av de främsta studenterna från ledande universitet inom Sverige. Genom att knyta kontakt med framtida talanger stärker vi vår möjlighet att utveckla attraktiva tjänster och produkter för morgondagens resenärer.

Hör vad 2020 års trainee Eveline tycker om vårt traineeprogram https://youtu.be/SHPb_iGUcuA.

Certified

Programinformation

Ansök senast

Våren 2024

Tillträde

Hösten 2024

Utbildning

Civilingenjör, Civilekonom, IT/systemvetare

Utland

Nej, men utlandsresor kan förekomma.

Kontaktperson

David Lang, david.lang@sj.se

Ansökan

Mer info kommer senare

Startsidan

https://www.sj.se/sv/om/om-sj/jobba-pa-sj/student/traineeprogram.html

Följ oss i sociala media
TraineeDagen Header 1040 x 390 px.png

ArtikelBli en framtida ledare och kickstarta din karriär på TraineeDagen 2023! Vill du ha en flygande start på din karriär? Då är TraineeDagen 2023 evenemanget för dig! Anmäl dig gratis idag för att få träffa Nordens mest eftertraktade arbetsgivare och ha chansen att få gå deras traineeprogram.

Läs mer
TraineePriset header 2022 1040 x 390.png

ArtikelVinnarna av TraineePriset 2022 blev Volvo Group, Ericsson och Microsoft!

Läs mer