one_nordic_trainee 2.jpg
One logo.jpg

ONE Nordics traineeprogram

ONE Nordic - vi hjälper våra kunder att bygga ett hållbart energisamhälle.
Vill du utvecklas inom teknik, projektledning och ledarskap och vara nära affären? Sök vårt traineeprogram för projektledare! Nu söker vi ingenjörstraineer som vill utveckla Sveriges energiinfrastruktur tillsammans med oss.

ONE Nordic är ett företag som satsar på unga talanger. Vårt traineeprogram är den perfekta bryggan mellan studier och arbetsliv. Traineeprogrammet är en del av företagets långsiktiga försörjning av medarbetare i nyckelpositioner. Som trainee erbjuder vi dig en unik start på din karriär. Du får möjlighet till en helhetssyn över energisektorn, ett brett kontaktnät i branschen, unika kunskaper och personlig utveckling. Samtliga är viktiga förutsättningar för ett framgångsrikt arbete inom ONE Nordic koncernen.

ONE Nordic är en av Sveriges största leverantörer av både tekniska konsulttjänster och underhåll och entreprenad inom energisektorn. ONE Nordics ambition är att alltid ligga i täten när det gäller att bistå energiproducenter, distributörer och energianvändare. Vi bygger, underhåller, digitalisera och optimera våra kunders anläggningar. Det är vårt ansvar att de följer de senaste miljö-, kvalitets-, och lagkraven samt att de är så effektiva som möjligt.

Vi arbetar med kunder över hela landet inom flera olika verksamhetsområden inom energisektorn − såsom elnät, vattenkraft, vindkraft, energimätning. Som trainee hos oss får du möjlighet att arbeta inom flera av områdena i spännande kundprojekt med de mest kända och största aktörerna på marknaden. Några av våra största kunder är E.ON, Ellevio, Vattenfall, Fortum, TRafikverket samt Stockholms stad.

Om traineeprogrammet
ONE Nordics traineeprogram är certifierat och öppet för nyexaminerade ingenjörer gärna med inriktning industriell ekonomi. Under programmets 12 månader får du, med stöd av mentorer, möjlighet att arbeta med projektledning, affärsmannaskap, kundkontakter, anbud och kalkylering, ekonomi och inköp. Parallellt med detta kommer du att få delta i utbildningar inom projektledning, affärsstrategi, ledarskap, entreprenadjuridik och kommunikation. Att leda medarbetare ute i fält ingår som en viktig del av traineeperioden. Programmet ska ge dig förutsättningen att göra en lysande karriär inom ONE Nordic!

  • Uppstarten är en introduktion på vårt huvudkontor i Malmö, Hyllie med hela traineegruppen ni bland annat möter koncernledningen och andra nyckelpersoner.
  • Uppföljning, coaching, omladdning, teamaktiviteter och studiebesök i olika kundprojekt/verksamheter sker mellanpraktikperioderna både i grupp och individuellt.
  • Avslutet består av summering, utvärdering och en diplomeringsceremoni.

Målgrupp:

  • Drivna ingenjörer

Krav:

  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • B-körkort

Intervju med Trainee som gjorde raketkarriär (one-nordic.se)

Certified

Programinformation

Ansök senast

31 maj 2023

Tillträde

4 september 2023

Utbildning

Civilingenjörsutbildningar

Utland

Nej

Kontaktperson

Petra Berg, 070-600 14 12, petra.berg@one-nordic.se

Ansökan

https://link.traineeguiden.se/3zTtw1E

Startsidan

https://www.one-nordic.se/karriar/traineeprogram/program-for-projektledare/

Följ oss i sociala media