ONE Nordic_banner_traineeguiden 2020.png
One logo.jpg

ONE Nordics traineeprogram

ONE Nordic är en av Sveriges ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och underhåll inom energi- och industrisektorn. Vi hjälper energiproducenter, distributörer samt energianvändare att utveckla, bygga, modernisera, optimera och underhålla sina anläggningar.

ONE Nordics traineeprogram för projektledare – bygg ”Det nya energisamhället”

Vi söker ingenjörstraineer som vill utveckla Sveriges energiinfrastruktur och bygga "Det nya energisamhället" för nästa generation!
Vill du utvecklas inom teknik, projektledning, affärsmannaskap och ledarskap i en spännande miljö och i kundprojekt i en framtidsbransch? Då är ONE Nordics traineeprogram rätt för dig! Vi erbjuder nu studenter inom civilingenjörsutbildningarna plats i vårt traineeprogram för projektledare med start i mars 2022!

Som trainee på ONE Nordic blir du anställd hos en av Sveriges största leverantörer av tekniska konsulttjänster, underhåll och entreprenad inom energisektorn. Vi erbjuder dig en unik start på din karriär; du får du möjlighet till en helhetssyn över energisektorn, ett brett kontaktnät i branschen, arbeta i och driva spännande infrastrukturprojekt för de största och mest kända aktörerna i branschen (E.ON, Ellevio, Vattenfall, Uniper, Fortum, Förbifart Stockholm, Trafikverket, Stockholms Stad etc) samt unika kunskaper och personlig utveckling.

På ett mer övergripande plan bidrar du till ONE Nordics vision om att bygga ”Det nya energisamhället” för nästa generation. Vi arbetar med hållbar energiomställning och elproduktion och den senaste spännande tekniken inom området. ONE Nordics mål är att ligga i täten och bistå energiproducenter, distributörer och energianvändare att bygga nya, samt att underhålla, modernisera och optimera befintliga anläggningar så att de dels följer senaste miljö-, kvalitets-, och lagkrav, dels att de är så effektiva som möjligt.

Alla traineer skolas in till att bli professionella projektledare, som snabbt ska kunna sättas in i våra olika tunga kundprojekt inom alla våra olika verksamhetsområden lokalt på den ort du är anställd. Under programmets 12 månader får du, med stöd av handledare, möjlighet att arbeta med projektledning, anbud och kalkylering samt ekonomi och inköp. Halva programtiden kommer läggas på ett gemensamt påkostat utbildningsprogram inom ledarskap, projektledning, affärsmannaskap, entreprenadjuridik och kommunikation etc. löper parallellt med praktikperioderna. Parallellt med ordinarie arbete kommer du delta i aktiviteter i koncerngemensamma projekt. Arbete med att leda medarbetare ute i fält ingår som en del av traineeperioden. Flertalet föreläsningar inom ämnet affärsmannaskap hålls av vår vd Jonas Arvidsson och andra i koncernledningen. Du får som trainee på ONE Nordic med andra ord en frekvent direktkontakt till högsta ledningen i koncernen. Efter programmet har du alla förutsättningar att göra en lysande karriär inom ONE Nordic och i energibranschen i stort!

Certified

Programinformation

Ansök senast

Öppnar april 2023

Tillträde

Augusti 2023

Utbildning

Civilingenjörsutbildningar

Utland

Nej

Kontaktperson

petra.berg@one-nordic.se, 070-600 14 12

Ansökan

Mer info kommer senare

Startsidan

https://www.one-nordic.se/karriar/traineeprogram/program-for-projektledare/

Följ oss i sociala media
TraineePriset header 2022 1040 x 390.png

ArtikelVinnarna av TraineePriset 2022 blev Volvo Group, Ericsson och Microsoft!

Läs mer