Personuppgiftspolicy: Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du detta. Detta är viktigt så vi hoppas du tar dig tid att läsa igenom vår personuppgiftspolicy!

NCC Kandidat Traineeprogram

NCC är byggföretaget med expertis att hantera komplexiteten i en byggprocess från start till mål som ger en positiv påverkan på samhället och bidrar till dess utveckling. NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretag med mängder av spännande projekt. Varje dag tar våra över 14 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Vi arbetar i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans.

Om NCC Kandidat Traineeprogram
NCC Kandidat Traineeprogram riktar sig till nyutexaminerade studenter med inriktning bygg och anläggning (120 eller 180hp) från yrkeshögskola, högskola och universitet. Målet är att deltagarna efter genomfört program ska gå in i en arbetsledande roll i produktion på NCC.

NCC Kandidat Traineeprogram (KTP) är en start på karriären och en fantastisk möjlighet att direkt få pröva sina kunskaper inom olika områden på NCC. För NCC är det en fördel att snabbt få in ny kunskap i projekten, direkt från universitet, högskola och studier.

NCC Kandidat Traineeprogram startar varje år i juni och är 12 månader långt med rotationer inom kalkyl och inköp utöver arbete i produktion. Utöver detta kan det finnas möjligheter till rotation på andra avdelningar eller affärsområden inom NCC. Syftet med rotationerna är att deltagarna ska få erfarenhet av kvalificerat arbete i produktion. Programmet består även av tre gemensamma nationella träffar.

  • Tydlig hemvist. Din anställningsplats och din chef är densamma under hela programmet, vilket ger kontinuitet i din personliga utveckling.
  • Kompetens genom rotationer. Fasta och valfria rotationer i produktion samt andra delar av organisationen skapar förutsättningar för att bredda din kompetens och ge dig en inblick i dina utvecklingsmöjligheter inom NCC.
  • Utbildning. Genom ett gemensamt teoriblock stärks din kompetens inom området ledarskap.
  • Starkt nätverk. Som Trainee i KTP blir du en del av ett nätverk av deltagare från hela landet. Via programmets nationella nätverksträffar innehållande bl.a. projektbesök, gruppövningar, ledarskapsutbildning och seminarium, lär du känna NCC samtidigt som du utvecklar dig själv och skapar ett fantastiskt nätverk för framtiden.
  • NCC Kandidat Traineeprogram änder sig till personer som läst en YH- eller högskoleutbildning eller likvärdig utbildning med inriktning bygg och som mest har ett par års arbetslivserfarenhet efter sina studier. Viktigt är att du har ett genuint intresse
Certified

Programinformation

Ansök senast

Oktober 2022 - januari 2023

Tillträde

Sommaren 2023

Utbildning

Studenter med inriktning bygg och anläggning (120 eller 180hp) från yrkeshögskola, högskola och universitet.

Utland

Nej

Kontaktperson

student@ncc.se

Ansökan

Mer info kommer senare

Startsidan

https://www.ncc.se/jobba-pa-ncc/student/ncc-kandidat-traineeprogram/

Följ oss i sociala media
Staff och vi.png

ArtikelSök uppdraget som studentambassadör hos TraineeGuiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer