Konsultprogrammet

Centigo är det största svenska managementkonsultbolaget med ca 230 medarbetare. Vi har inte en enda chef utan vår verksamhet bedrivs istället med kollektivt ledarskap vilket kännetecknas av en särskilt ambitionsdriven och entreprenöriell miljö. Tillsammans hjälper vi ledande företag och organisationer att bli långsiktigt framgångsrika.

Vill du jobba på ett företag som drivs helt utan chefer och som ger dig möjlighet att utvecklas utifrån din ambition? Vi söker dig som vill vara en del av en ambitionsdriven kultur som präglas av entreprenörsanda där du får vara med och skapa värde i utmanande förändringsarbeten hos våra kunder. Konsultprogrammet är ett treårigt program som inleds med fem veckors introduktion. Därefter ger du dig ut på ditt första kunduppdrag parallellt med att du löpande under de tre åren går olika kurser och deltar i reflektionspass. Vi söker medarbetare till våra kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Ansökan till Konsultprogrammet är för närvarande stängd och öppnar åter under våren 2023. Har du frågor är du välkommen att kontakta oss på konsultprogrammet@centigo.se.

Vad ingår i Centigos Konsultprogram mer i detalj?

  • Introduktionsprogram: Som konsult inleder du din tid på Centigo med ett fem veckor långt Introduktionsprogram där teoretisk utbildning blandas med praktiska moment. Du får en introduktion till Centigo och din blivande roll som managementkonsult, utbildningar i allt från projektledning och förändringsledning till presentationsteknik och andra metoder och verktyg som du har användning för i ditt arbete som managementkonsult. Du får även utvecklas genom projekt- och casearbeten som du genomför tillsammans med din startgrupp.
  • Kunduppdrag varvat med utbildning: Kunskaperna från Introduktionsprogrammet tar du med dig till ditt första uppdrag där du tillsammans med erfarna kollegor är med och bidrar till våra kunders framgång. Praktisk projekterfarenhet i kombination med regelbundna utbildningar kopplade till affärsmannaskap, konsultmässighet och ledarskap.
  • Coaching och personlig utveckling: Under dina tre år på Konsultprogrammet får du regelbunden coachning som ger dig de rätta förutsättningarna att utvecklas till en framgångsrik managementkonsult.

Centigo består av olika affärsenheter (Business Units) som erbjuder specifik spetskompetens i att driva och stötta kritiska förändringsprojekt i vilka verksamhetsutveckling, affärssystem och projektledning ofta är nyckelkomponenter. I uppdrag arbetar vi dock tvärfunktionellt över de olika affärsenheterna för att tillsammans med kundens organisation och medarbetare skapa långsiktigt värdefulla lösningar vilket vi anser skapar goda förutsättningar för förankring, engagemang och resultat. När du söker till Centigo kommer du under rekryteringen bli vidare introducerad till våra olika affärsenheter för att tillsammans med våra medarbetare på bästa sätt matcha din ambition med tillhörighet till affärsenhet. När du söker till oss har du därför möjlighet att uttrycka ditt intresse för branscher och områden som du önskar utveckla spetskompetens inom.

Om Centigo
Centigo är det största svenska managementkonsultbolaget med ca 230 medarbetare. Vi har inte en enda chef utan vår verksamhet bedrivs istället med kollektivt ledarskap vilket kännetecknas av en särskilt ambitionsdriven och entreprenöriell miljö. Det innebär att varje medarbetare har stora möjligheter att påverka sin egen utveckling. Detta synsätt ställer också höga krav på individen och ledarskapet. För att skapa framgång i en sådan miljö krävs att var och en är beredd att ta ansvar för sina handlingar. Tillsammans hjälper vi ledande företag och organisationer att bli långsiktigt framgångsrika. Business Wellness® är vårt sätt att se på vad som kännetecknar framgångsrika företag och hur de skapas. Detta synsätt tillämpar vi såväl i våra uppdrag som i vår strävan att bli marknadens mest attraktiva konsultpartner.

Programinformation

Ansök senast

Ansökan öppnar våren 2023

Tillträde

Hösten 2023 och våren 2024

Utbildning

Civilekonom, civilingenjör eller liknande masterutbildning

Utland

Nej

Kontaktperson

konsultprogrammet@centigo.se

Ansökan

Startsidan

https://www.centigo.se/nyexad

Följ oss i sociala media
TraineePriset header 2022 1040 x 390.png

ArtikelVinnarna av TraineePriset 2022 blev Volvo Group, Ericsson och Microsoft!

Läs mer