P010180891.png
iss-logo_ISS.png

ISS Global Management Trainee

Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

Vill du också bli en del i vår globala organisation och ISS Global Management Trainee Programme som erbjuder en ”fast forward career”?
Vi erbjuder ett begränsat antal traineeplatser till potentiella framtida kollegor. Vi söker dig med ledarpotential, ett kommersiellt tankesätt och som har förmågan att röra dig från operations till ledningsrummen. Från och med hösten 2023 kommer vårt intensiva program att positionera dig för en framtida ledarroll, genom att ge dig en djup förståelse för Facility Management-industrins alla delar såsom drift, kundpartnerskap och strategi.

Från första dagen tilldelas du en mentor i svenska ledningsgruppen och du kommer arbeta tätt tillsammans med några av våra mest komplexa och stora kunder. Vi ger dig en god inblick i alla våra största verksamhetsområden där du får förståelse för den lokala, regionala men också den globala nivån. Under programmet kommer du genomgå en tremånaders internationell exchange där du får möjligheten att arbeta i ett annat land och få inblick i vår globala verksamhet. Under programmet kommer du även få genomgå fem workshops där alla traineer från hela världen samlas och får utbildning med seniora profiler inom ISS-koncernen. När du slutfört 18-månadersprogrammet är vårt mål att erbjuda dig en utvecklande roll som följer just din utvecklingsplan. Vår långsiktiga förväntning är att du kommer att gå in i en ledande roll inom ISS.

Vi erbjuder goda anställningsvillkor, engagerad ledning och attraktiva utvecklingsmöjligheter.

Vill du veta mer om hur det är att vara trainee hos oss? Kontakta gärna Malin Stengårds som hjälper dig för vidare kontakt: malin.stengards@se.issworld.com

Certified

Programinformation

Ansök senast

Hösten 2023

Tillträde

Hösten 2024

Utbildning

Ingenjör eller masterexamen i företagsekonomi, industriell ekonomi eller business

Utland

Delvis (3 månader)

Kontaktperson

Malin Stengårds, malin.stengards@se.issworld.com

Ansökan

Mer info kommer senare

Startsidan

https://www.se.issworld.com/jobba-hos-oss/nordic-management-trainee-programme

Följ oss i sociala media
TraineeDagen Header 1040 x 390 px.png

ArtikelBli en framtida ledare och kickstarta din karriär på TraineeDagen 2023! Vill du ha en flygande start på din karriär? Då är TraineeDagen 2023 evenemanget för dig! Anmäl dig gratis idag för att få träffa Nordens mest eftertraktade arbetsgivare och ha chansen att få gå deras traineeprogram.

Läs mer
TraineePriset header 2022 1040 x 390.png

ArtikelVinnarna av TraineePriset 2022 blev Volvo Group, Ericsson och Microsoft!

Läs mer