P010180891.png
iss-logo_ISS.png

ISS Global Management Trainee

Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

Vill du också bli en del i vår globala organisation och ISS Global Management Trainee Programme som erbjuder en ”fast forward career”?
Vi erbjuder ett begränsat antal traineeplatser till potentiella framtida kollegor. Vi söker dig med ledarpotential, ett kommersiellt tankesätt och som har förmågan att röra dig från operations till ledningsrummen. Från och med hösten 2023 kommer vårt intensiva program att positionera dig för en framtida ledarroll, genom att ge dig en djup förståelse för Facility Management-industrins alla delar såsom drift, kundpartnerskap och strategi.

Från första dagen tilldelas du en mentor i svenska ledningsgruppen och du kommer arbeta tätt tillsammans med några av våra mest komplexa och stora kunder. Vi ger dig en god inblick i alla våra största verksamhetsområden där du får förståelse för den lokala, regionala men också den globala nivån. Under programmet kommer du genomgå en tremånaders internationell exchange där du får möjligheten att arbeta i ett annat land och få inblick i vår globala verksamhet. Under programmet kommer du även få genomgå fem workshops där alla traineer från hela världen samlas och får utbildning med seniora profiler inom ISS-koncernen. När du slutfört 18-månadersprogrammet är vårt mål att erbjuda dig en utvecklande roll som följer just din utvecklingsplan. Vår långsiktiga förväntning är att du kommer att gå in i en ledande roll inom ISS.

Vi erbjuder goda anställningsvillkor, engagerad ledning och attraktiva utvecklingsmöjligheter.

Vill du veta mer om hur det är att vara trainee hos oss? Kontakta gärna våra någon av våra traineer:
Erik Moberg (trainee 2013/2014) arbetar idag som Business Strategy Manager, Erik.moberg@se.issworld.com
Robert Cedermark (trainee 2014/2015) arbetar idag som Regional Account Director, China/Global Operations, Robert.Cedermark@cn.issworld.com
Dijana Jakic (trainnee 2016/2017) arbetar idag som Head of Commercial Excellence, dijana.jakic@se.issworld.com
Lisa Svensson (trainee 2017/2018) arbetar idag som Controller, lisa.svensson@se.issworld.com
Markus Gunnarsson (trainee 2017/218) arbetar idag som Key Account Manager, Markus.Gunnarsson@se.issworld.com
Sofia Granander (trainee 2018/2019) arbetar idag som Workplace Experience Manager, Sofia.Granander@se.issworld.com
Edvin de Klerk (trainee 2019/2020), Edvin.de.Klerk@se.issworld.com
Joakim Koski (trainee 2020/2021), Joakim.Koski@se.issworld.com

Certified

Programinformation

Ansök senast

13 januari 2023

Tillträde

Hösten 2023

Utbildning

Ingenjör eller masterexamen i företagsekonomi, industriell ekonomi eller business

Utland

Delvis (3 månader)

Kontaktperson

Malin Stengårds, malin.stengards@se.issworld.com

Ansökan

https://iss.workbuster.com/jobs/214895-global-management-trainee-programme

Startsidan

https://www.se.issworld.com/jobba-hos-oss/nordic-management-trainee-programme

Följ oss i sociala media
Staff och vi.png

ArtikelSök uppdraget som studentambassadör hos TraineeGuiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer