Ny Top Banner Premium TD 2021.gif

Personuppgiftspolicy: Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du detta. Detta är viktigt så vi hoppas du tar dig tid att läsa igenom vår personuppgiftspolicy!

Accigos konsultprogram

Accigos traineecertifierade konsultprogram har som mål att utveckla talangfulla nyexaminerade studenter till marknadens bästa konsulter inom digital affärs- och verksamhetsutveckling. Hos oss kan du utvecklas inom roller som affärsrådgivare, applikationskonsult, systemutvecklare, lösningsarkitekt eller projektledare. Vi söker dig som vill kickstarta din konsultkarriär, gillar utmaningar och är nyutexaminerad civilingenjör, civilekonom, systemvetare eller har motsvarande akademisk utbildning.

För att de konsulter som får börja hos oss ska utvecklas till marknadens bästa konsulter inom digital affärs- och verksamhetsutveckling, skapas individuella utvecklingsplaner som sträcker sig från första arbetsdagen till och med tredje och sista året på Konsultprogrammet. Under dessa tre år får våra konsulter prova på varierande roller inom olika kunduppdrag, vilket skapar en bra grund för den fortsatta yrkesverksamma karriären.

Certified

Programinformation

Ansök senast

Eventuellt våren 2022

Tillträde

Eventuellt hösten 2022

Utbildning

Civilingenjörer, civilekonomer och systemvetare

Utland

Nej, men det finns möjlighet till utlandsvistelse

Startsidan
Staff och vi.png

ArtikelSök uppdraget som studentambassadör hos TraineeGuiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer