Accigos konsultprogram

För många handlar digitalisering mest om teknik. För oss är det mycket mer än så. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi tjänster, produkter och affärer. Vi får medarbetare och verksamheter att växa, våga sikta högre och öppna nya dörrar som ingen visste fanns. Accigo är ett nordiskt techbolag utan chefer som hjälper företag med digital affärs- och verksamhetsutveckling med hjälp av Microsofts teknologiplattform samt med skräddarsydda webblösningar.

Accigos konsultprogram utvecklar talangfulla nyexaminerade studenter till marknadens bästa konsulter inom digital affärs- och verksamhetsutveckling.

Under Accigos konsultprogram får du möjlighet att prova på många spännande projekt inom olika branscher. Vi arbetar med ett stort fokus på personlig utveckling och är måna om en bra balans mellan privat- och arbetsliv. Genom en unik hållbarhetsplan, coachning med en tydlig målsättning och kundprojekt tidigt i konsultkarriären utvecklas våra medarbetare till marknadens bästa konsulter.

Programmet inleds med ett introduktionsprogram på fem veckor där du bland annat får prova på olika kunduppdrag, utvecklas individuellt och nätverka med kollegor genom spännande interna projekt. Efter introduktionsprogrammet fortsätter konsultprogrammet med interna utbildningar och fördjupning inom ditt kompetensområde.

Certified

Programinformation

Ansök senast

Hösten 2023

Tillträde

Hösten 2024

Utbildning

Civilingenjörer, civilekonomer, utvecklare och systemvetare

Utland

Nej, men det finns möjlighet till utlandsvistelse

Kontaktperson

Amir Hosseini, 076-511 30 43, amir.hosseini@accigo.se

Ansökan

Mer info kommer senare

Startsidan

https://karriar.accigo.se/departments/konsultprogrammet

Följ oss i sociala media