Accigos konsultprogram

För många handlar digitalisering mest om teknik. För oss är det mycket mer än så. Vi får medarbetare och verksamheter att växa, våga sikta högre och öppna dörrar som ingen visste fanns. Accigo är ett nordiskt techbolag som hjälper företag med digital affärs- och verksamhetsutveckling med fokus på Microsofts teknologiplattform. Hos oss kan du som nyexaminerad från universitet eller högskola utvecklas inom allt från affärssystem, IT-projektledning och webbutveckling, till cloud, IT-säkerhet, och förvaltning – bara du sätter gränsen för din egen ambition! Låter det spännande?

På Accigo har vi valt att inte ha några chefer eller traditionella hierarkier, utan jobbar med något som vi kallar för Kollektivt ledarskap. Det betyder att vi lägger ansvaret och möjligheterna hos oss själva. Ambitionen hos varje enskild individ är det som skapar gemensam framdrift och utveckling.

Konsultprogrammet är Accigos tvååriga traineeprogram där du får möjlighet att prova på många spännande projekt inom olika branscher. Genom interna utbildningar, en unik hållbarhetsplan, coachning och kundprojekt tidigt i konsultkarriären utvecklas våra medarbetare till marknadens bästa konsulter.

Konsultprogrammet kickstartar med vårt 5 veckor långa Introduktionsprogram. Du introduceras då till vår företagskultur och skapar en förståelse för hur vi arbetar efter vår värdegrund och vilka beteenden som är nycklar till framgång och utveckling. För oss handlar det om att hitta jämvikten runt en rad viktiga faktorer – professionalism och entreprenörsanda, människa och företag, arbete och fritid. Ett företag och en människa i balans har kraften och modet att jobba med ständig utveckling.

Till våren 2025 söker våra två affärsenheter nya medarbetare till konsultprogrammet. Den ena affärsenheten fokuserar på affärs- och verksamhetssystem med inriktning finans, supply och CRM, och den andra affärsenheten fokuserar på programmering mot webb, BI, och Microsoft 365. Det finns en annons för varje affärsenhet – läs mer om annonserna genom länken och skicka in din ansökan idag!

Certified

Programinformation

Ansök senast

Hösten 2024

Tillträde

Våren 2025

Utbildning

Civilingenjörer, civilekonomer, utvecklare och systemvetare

Utland

Nej, men det finns möjlighet till utlandsvistelse

Kontaktperson

Amir Hosseini, 076-511 30 43, amir.hosseini@accigo.se

Ansökan

Mer info kommer senare

Startsidan

https://karriar.accigo.se/departments/konsultprogrammet

Följ oss i sociala media
TraineeDagen Header 1040 x 390 px.png

ArtikelBli en framtida ledare och kickstarta din karriär på TraineeDagarna 2024! Vill du ha en flygande start på din karriär? Då är TraineeDagarna 2024 evenemanget för dig! Anmäl dig gratis idag för att få träffa Nordens mest eftertraktade arbetsgivare och ha chansen att få gå deras traineeprogram.

Läs mer
TraineePriset header 2023 1040 x 390.png

ArtikelVinnarna av TraineePriset 2023 blev Volvo Group, Ericsson och SEB!

Läs mer