Accigos konsultprogram

För många handlar digitalisering mest om teknik. För oss är det mycket mer än så. Vi får medarbetare och verksamheter att växa, våga sikta högre och öppna dörrar som ingen visste fanns. Accigo är ett nordiskt techbolag som hjälper företag med digital affärs- och verksamhetsutveckling med fokus på Microsofts teknologiplattform. Hos oss kan du som nyexaminerad från universitet eller högskola utvecklas inom allt från affärssystem, IT-projektledning och webbutveckling, till cloud, IT-säkerhet, och förvaltning – bara du sätter gränsen för din egen ambition! Låter det spännande?

På Accigo har vi valt att inte ha några chefer eller traditionella hierarkier, utan jobbar med något som vi kallar för Kollektivt ledarskap. Det betyder att vi lägger ansvaret och möjligheterna hos oss själva. Ambitionen hos varje enskild individ är det som skapar gemensam framdrift och utveckling.

Konsultprogrammet är Accigos tvååriga traineeprogram där du får möjlighet att prova på många spännande projekt inom olika branscher. Genom interna utbildningar, en unik hållbarhetsplan, coachning och kundprojekt tidigt i konsultkarriären utvecklas våra medarbetare till marknadens bästa konsulter.

Konsultprogrammet kickstartar med vårt 5 veckor långa Introduktionsprogram. Du introduceras då till vår företagskultur och skapar en förståelse för hur vi arbetar efter vår värdegrund och vilka beteenden som är nycklar till framgång och utveckling. För oss handlar det om att hitta jämvikten runt en rad viktiga faktorer – professionalism och entreprenörsanda, människa och företag, arbete och fritid. Ett företag och en människa i balans har kraften och modet att jobba med ständig utveckling.

Till vårens konsultprogram söker vi dig med intresse för programmering. Lediga tjänster kommer att annonseras ut löpande under hösten på vår karriärsida. Håll utkik!

Certified

Programinformation

Ansök senast

15 december 2023

Tillträde

Januari 2024

Utbildning

Civilingenjörer, civilekonomer, utvecklare och systemvetare

Utland

Nej, men det finns möjlighet till utlandsvistelse

Kontaktperson

Amir Hosseini, 076-511 30 43, amir.hosseini@accigo.se

Ansökan

https://karriar.accigo.se/pages/accigoskonsultprogram

Startsidan

https://karriar.accigo.se/departments/konsultprogrammet

Följ oss i sociala media