Personuppgiftspolicy: Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du detta. Detta är viktigt så vi hoppas du tar dig tid att läsa igenom vår personuppgiftspolicy!

P010180891.png
iss-logo_ISS.png

ISS Global Management Trainee Program

ISS Facility Services vision är att bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra 'The Power of the Human Touch' i hela vår serviceleverans.

Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation? Vårt 18-månader långa traineeprogram erbjuder en ”fast forward career”
Vi erbjuder ett begränsat antal traineeplatser till potentiella framtida kollegor. Vi söker dig med ledarpotential, ett kommersiellt tankesätt och som har förmågan att röra dig från operations till ledningsrummen. Från och med hösten 2021 kommer vårt intensiva program att positionera dig för en framtida ledarroll, genom att ge dig en djup förståelse för Facility Management-industrins alla delar såsom drift, kundpartnerskap och strategi.

Från första dagen tilldelas du en mentor i svenska ledningsgruppen och du kommer arbeta tätt tillsammans med några av våra mest komplexa och stora kunder. Vi ger dig en god inblick i alla våra största verksamhetsområden där du får förståelse för den lokala, regionala men också den global nivån. Under programmet kommer du genomgå en tremånaders internationell exchange där du får möjligheten att arbeta i ett annat land och få inblick i vår globala verksamhet. Under programmet kommer du även få genomgå fem workshops i olika länder där alla traineer från hela världen samlas och får utbildning med seniora profiler inom ISS-koncernen. När du slutfört 18-månadersprogrammet är vårt mål att erbjuda dig en utvecklande roll som följer just din utvecklingsplan. Vår långsiktiga förväntning är att du kommer att gå in i en ledande roll inom ISS.

Vi erbjuder goda anställningsvillkor, engagerad ledning och attraktiva utvecklingsmöjligheter.

Vill du veta mer om hur det är att vara trainee hos oss? Kontakta gärna våra någon av våra traineer:
Erik Moberg (trainee 2013/2014) Arbetar idag som Global Transition Director, Global Operations, Erik.Moberg@group.issworld.com
Robert Cedermark (trainee 2014/2015) Arbetar idag som Regional Account Director, China/Global Operations, Robert.Cedermark@cn.issworld.com
Lisa Svensson (trainee 2017/2018). Arbetar idag som Controller, lisa.svensson@se.issworld.com
Markus Gunnarsson (trainee 2017/218) Arbetar idag som Key Account Manager, Markus.Gunnarsson@se.issworld.com
Sofia Thörnkvist (trainee 2017/2018) Arbetar idag som Area Manager, Sofia.Thornkvist@se.issworld.com
Rebecka Nilsson Gauffin (trainee 2018/2019) Rebecka.Nilsson.Gauffin@se.issworld.com
Sofia Granander (trainee 2018/2019) Sofia.Granander@se.issworld.com

Certified

Programinformation

Ansök senast

Hösten 2020

Tillträde

Hösten 2021

Utbildning

Ingenjör eller masterexamen i företagsekonomi, industriell ekonomi eller business

Utland

Delvis (3 månader)

Kontaktperson

Liza Axén, 073-436 04 68, liza.axen@se.issworld.com

Ansökan

Mer info kommer senare

Startsidan

https://www.se.issworld.com/jobba-hos-oss/nordic-management-trainee-programme

Följ oss i sociala media
Staff och vi.png

ArtikelSök uppdraget som studentambassadör hos TraineeGuiden! Perfekt för dig som vill göra något utöver det vanliga och samtidigt utmärka dig i framtida rekryteringsprocesser!

Läs mer